Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miskaa78

Dr Broma

Polecane posty

ale ja mam dziś klucha w gardle - zaczynam sie bać że ten 6 mi odleci w siną dal nooo a łykam rutinacee wit C w dawce aż 100mg pije to paskudztwo z grejfruta grrrrrrrr o mam ziemniaki gorące pędzę..!!

Aldi no nie ładnie tak siedzieć cicho:):):) musisz teraz nadrobić koniecznie!!!:) MIska, to jak będziesz się wybierać to daj mi znać:) Sami chyba dzisiaj zabiegana, nic się nie odzywa:)

Aldi - witaj :) 😘 super że się odezwałaś 😘 mam nadzieję, że znajdziesz doktorka który zrobi Ci piękny biuścik :) :) Omega, te ceny własnie są dośc dziwne.. bo już przecież od dobrych paru lat jest u nas w pl ten temat, coraz nowsze lasery się pojawiają, a ceny nadal jak z kosmosu :o co za fart, że znalazłam info o tej babeczce z łodzi (oczywiście na kafeterii, a gdzieżby indziej :D :D ) i zrobiłam te zabiegi.. w warszawie nadal ceny okropne, moje kumpele jeżdżą z mojego polecenia do tej łodzi.. ale od Ciebie to faktycznie kawał drogi.. w ogóle z tymi cenami to powariowali.. jak te moje zabiegi na blizny - jedni krzyczą sobie 500zł za zabieg, a ja płacę 200.. teraz jeszcze jedną osobę wysłałam do dr Bębenka, z dużą i brzydką blizną, większą niż moje na pewno, i powiedział, że stówkę za zabieg, bo jedna blizna to co się będzie wygłupiał z ceną :) Misiulka, jeszcze jakieś upiększanko planujesz? :) aż w szczecinie ;) hihi rób kartofelki gorące na gardło, moja Mama mówi, że to musi działać - no to jak musi, to musi hihi :) a za pięć dni moje maleństwa skończą pół roku! :D uwielbiam je 😍

własnie Samanta nawet na chwile nie zajrzała..no musi mieć poważne wytłumaczenie.. Ania pewnie znowu pływa w jakiejś czekoladzie..eśś

dziewczyny, jak mnie nie ma tu, to się edukuję :D albo biegam na rozmowy kwalifikacyjne i inne badziewia.. nauczyłam się tych trików rekruterów, i teraz oni mi zadają jakieś bzdetne pytanie, które ma zdradzać, czy jestem z natury jakaś tam, czy nie jestem, a ja wiedząc, co chcą usłyszeć odpowiadam bzdury.. :o :D dobrze ze mam stypendium, to sobie mogę chodzić i szukać heh.. ale już mnie drażni to szukanie :o

oj ja pamiętam jak pare lat temu jeszcze te techniki nie były takie nagminne i ja miałam zabrać pracowników na rejs statkiem w czasie rozmowy kwalifikacyjnej - pomyślałam że rozmawiam z idiotami..i dalej utrzymuje że to są kretyńskie metody.. własnie byłam na stronie anetezjologii i napisali że nałogi są be a niby co mieli napisać..

tych metod nie jest trudno się nauczyć, te wszystkie takie popularne teraz kursy autoprezentacji czy innego manipulowania ludźmi... mają wzięcie :) i jedna strona wie, że to gra, i druga :) i wiedzą, że do niczego to nie prowadzi hihi tego elektronicznego sobie kup papieroska Misia :D śmiechowe są hihi

smiechu by było jakbym z takim w robocie wyskoczyła :D wit C i rutinacee to można do samej OP brać?

ja mam zapisane tak: czosnek odstawić dwa tyg przed op (a maximum 3 dni przed, to nie wiem...) wit C brać 1000mg dziennie (przy infekcji) 3 dni przed zmniejszyc do 500mg można gripex albo fervex, jak bardzo trzeba (żeby nie miały aspiryny czy coś, mogą mieć paracetamol) podobno dobrze na przeziębienie działa rosołek z czosnkiem :) nie próbowałam (wolę przepis mojej lektorki który Ci pisałam chyba mailem :D ) ale może warto spróbować jakby co :)

Oj dzięki Sam !!!!! jak zwykle nie zostawiasz mnie dłużej niż pare minut bez odpowiedzi !!!!! no to na rosołek z czosnkiem mam jeszcze dzień bo od jutra 2 tyg !!! a tak poważnie to musze czosnek schować gdzieś bo się zapomnę jak nic ja go tyle żre.. dobrze że wit można to będę maupę brać tak w razie co

eee palić też nie można :P to i czosnek jak weźmiesz dzień dłużej czy coś, to wielkiego halo nie będzie :) no napisz coś o tym szczecinie :P cokolwiek :D

lecę się pomoczyć Moje Drogie :) :) moi znajomi nie mogą się nadziwić, jak to możliwe, że polubiłam baseny i inne takie rozrywki :P

oj wiem co mówisz..ja uwielbiam pływac ale wyjscie na basen to koszmar z płaskim kostiumem... nastana piekne czasy..:D

to jest super sprawa,nie śmierdzi,dostarcza nikotynę i sama ją sobie dawkujesz,bo są różne porcje,a z ust zamiast dymu leci para:)Jak dla mnie cudowna rzecz,że też nikt tego wcześniej nie wymyślił:)Na początku bałam się,że będę popalać do tego zwykłe fajki,ale nie chce mi się,a jak na imprezie ostatnio wzięłam macha zwykłego szluga to myślałam,że hafta puszczę bleePoszukaj w google e papieros i sobie poczytaj bez kitu rewelka:)

co Ty powiesz ????? ale ja ciemna jestem nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest... patrze na all

no pomyśl nad tym,jadnorazowo wydatek jest duży,ale zwraca się szybko,a dla mnie i tak najwazniejsze jest,że e papierosy nie śmierdzą i nie zawierają substancji smolistych:)Powodzonka w lekturze i szukaniu:)

hihihi zabawne te papieroski..ale czy dla mnie to sie sprawdzi?? hmm muszę poczytac pomyślec ..ale chyba jak juz bym brała wersję beznikotynowa karolka nie szczuj...ojej jakie piękne cudenka....a ja gąbki gąbki ale sukcesywnie się pozbywam ich :P

Miska juz niedlugo, nim sie obejrzysz bedziesz nam tu stękać z bólu:P A potem to juz tylko z górki...i piekna bielizna:) jak cos bedziesz wiedziala wiecej o tym pieparosku to daj znac:D

przeczytałam na wikipedii o nim i na stronach co sprzedają te papieroski ale wszedzie jest napisane to samo - nie jestem do konca przekonana że to rozwiązanie dla mnie bo ja dziwnie palę raz - dwa dni na tydzien gdy jestem w pracy lub gdy mam baaaaaardzo stresując chwile w domu i samotności mi nie smakują i wtedy nawet nie pomyślę o papierosie ale bajer niezły A stękac będe na pewno ..bez dwóch zdan z moim marnym progiem bólowym...grrr

u mnie w centrum handlowym jest takie coś (takie coś jak ingloty są, taki na środku korytarza) z tymi fajeczkami elektronicznymi :) ja się wcale nie śmieję z tego - jak już ktoś musi się truć to niech się truje sam, a nie jeszcze mnie i wszystkich wokół :P :)

czesc laseczki...dopisuje sie do tego watku, ale najpierw musze nadrobic zaleglosci czyli przeczytac to co juz napisalyscie...mi ekspresowo wyznaczyli termin konsultacji na wtorek i ciekawa jestem co doktorek mi powie

na pewno coś fajnego :) on ma fajne poczucie humoru :) :) fajnie, ze udało Ci się wskoczyć tak szybko na konsultację :) jestem pewna, że będziesz zadowolona :) jak my wszystkie hihi 🌼

hej laseczki ale pogoda do niczego...ledwo się wstanie już sie chce spać.. dla mnie mogłoby być lato cały rok.. dziś piątek więc za równe dwa tyg OP :D

u mnie w Łodzi też leje... taka pogoda do kieliszka a tu pracować trzeba.. Ahh Misia to Ty na Sylwestra będziesz już dumnie pierś wypinać..:D Omego sprawdź proszę pocztę..:) właśnie jak się robi te kwiatuszki i serduszka??