Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miskaa78

Dr Broma

Polecane posty

sprawdze czy aby na pewno do Ciebie wysłałam bo ten mój ostatni ciąg pomyłek jest boski w soboty też przyprawia cycki ;) ( nie pamiętam skąd to wiem)

patrz wyjątkowo mi się udało poszedł do Cię mail.. tak się zastanawiam z tym profilem impl jesienzimy - ona ma miec coGel XL a na str nagora one widnieją jako niski - a pamietam dyskusję z różowego i wyszło że wysoki..hmmm może na str są jakieś inne oznaczenia albo po prostu czegoś nie rozumiem?? hmm zobaczcie http://www.nagor.com/products/index.html i http://www.nagor.com/download/nagor_pro ... e_2009.pdf

Sam puściłam raz jeszcze..no ma dojść noooooooo bo do mnie docierają non stop z naszej klasy akurat :? kurde nie moge pisać na klawiaturze pazurek mnie boli...

Omega jakas zapracowana dziś...nic sie nie odzywa a Ani wciąż zazdroszcze jak patrze za okno...

hej dziewczyny zerkam tu czasem, ale spraw poza cyckowych mam co niemiara, więc rzadko się uaktywniam. Z tymi wkładkami NAGORA cogel xl (sama mam takie mieć) to jest jeśli dobrze rozumiem tak: one mają oznaczone wysokość - te niskie/krótkie mają jednocześnie większą projekcję. im dłuższe/wyższe tym ta projekcja jest mniejsza. xl- to low height i wysoka projekcja, xm-moderate height i umiarkowana projekcja, a xa-full height i jednocześnie najmniejsza projekcja. nie wiem czy się jasno wyraziłam. pozdrawiam

oj, bardzo bym to chciała wiedzieć na pewno... jeśli dobrze pójdzie, to druga połowa/koniec stycznia, kwestia głównie finansowa niestety... wkopaliśmy się w kredyty i teraz, to co kiedyś było na wyciągnięcie ręki stało się na wyciągnięcie dwóch rąk i nogi;-) ale ci zazdroszczę Misia... ty to już je prawie masz!!!

dokładnie! Olenek dobrze pisze :) :) będzie dobrze Olenku :) ja coś wiem o odkładaniu na op hihi więc serio piszę - co się odwlecze to nie uciecze :) :) Misia, pomyśl, jak to minęło szybko.. odkąd pierwszy raz weszłaś na forum itd :) od razu te dwa tygodnie i parę dni mniejsze się wydają co ;)

hehe od czerwca nie upłynęło tak wiele czasu hihihihih ale faktycznie problem powracał od kilku lat ..myślałam oj jak bym chciała mieć cycki i sie zawieszał bo kasa bo to nie dla zwykłych smiertelników bo zawsze coś a teraz jak wrócił to decyzja - jadę na konsultacje zobaczymy no i sie napaliłam ( chłopinka też) i oby sie udało staram sie nie czytać o powikłaniach o nieudanych zabiegach to może jakoś pójdzie ja mam schizy pt niebieska tabletka i anestezja o i przeziębienie oby nie wystapiło aha latam ostatnio w tych dwóch stanikach hehe chyba potówek sie nabawie ale efekt mega

ale jak w czerwcu myślałaś, bosh, ile jeszcze czasu, to było sporo dłużej niż jak myślisz o tym dziś :) :P no trzymaj się, nie daj przeziębieniu ani niczemu tam! 🌼

oj masz rację Sami :D zawsze się wlecze jak jesteśmy przed i to obojętnie co to jest.. te dwa tyg to dużo i mało - wolałabym być już po ale tak sie kurde nie da więc jeszcze będę marudzić :P a potem jak będę marudzić..ale to już będzie innego rodzaju marudzenie.. Anna to chyba odpłynęła na tym SPA wcale do nas nie zagląda..a obiecała !! musze znaleźć te kartke czego przed OP nie należy brać - oprócz aspiryny i czosnku.. a jak z papierosami?? Wy mi wyglądacie na niepalące...osz pomóżcie..

palić też nie wolno. i przed, i po najlepiej też :) palenie spowalnia gojenie i coś tam.. nie wiem jakie są dokładne zalecenia, bo ja własnie niepaląca, to mnie nie interesiło, ale zalecenia są, żeby jakiś czas przed nie palić, a są też osoby, które jeszcze rano przed op paliły.. róznie bywa ;)

ja nie pale dużo ale w sytuacjach stresowych niestety a OP do takich sytuacji należy...jej jak ja sie powstrzymam

dziewczyny które dużo palą dawały radę, to Ty też dasz - zobaczysz :) a może się własnie uspokoisz juz przed.. ja jestem panikara straszna, a przed op normalnie spokój jak na treningu jogi :D

pocieszające to co piszesz..ja tez z tych panikar..dr jak mnie mierzył to się śmiał że mi serducho wali no ciekawe jak ja tam przeżyję..

ze mnie się też tak śmiał :) przed op też mi serducho waliło, ale.. generalnie bardziej się stresuję roznymi pierdołami :) ja tak czekałam na ten zabieg, że jak już powiedzieli mi, że zaraz się odbędzie, to już byłam cała happy :D

nie wiem jak ja zareaguję..o paleniu sobie poczytam na róziowym ale na tydz przed sobie jeszcze zapale zapewne potem już nie bedę w pracy i nie będę palić - bo ja jestem palacz wizytowy hihihihihih nie wiem czy dr nie za małą dawkę tej arniki mi zalecił, bo czytałam ze biorą czy brały ją dziewczyny po 2 kulki 3 razy dziennie a ja biore tylko 2 na dobę..pewnie to pomaga jak umarłemu kadzidło... ide po rutinacee Sami a jak te Twoje blizny juz nie bolą? zbladły? byłas chyba na 3 zabiegach już jeszcze będziesz szła?

nie nadążam za wami laski!:o Ja bylam bardzo zestresowana tuz przed badaniami. Po juz byl luzik, siedzialam w pokoju i klikalam na beuaty czekajac na godzinie 15, na moją op:P Sami miesien dalej nie puszcza, a doktorek nie odpisuje :( Zobaczymy.. ps chodzisz na solarium, ze jestes taka opalona?? EJ laski a ja juz moge je tak zblizać:D : http://img194.imageshack.us/i/3mscpo.jpg/

Karolka jak będziesz tak rzadko zaglądać to tak będzie :P super że już możesz zbliżać !!! a czemu dr nie odpisuje hmm?? może prześlij mu tę samą wiadomość jeszcze raz, na zasadzie"nie wiem czy dotarła moja wiadomość" hihih i tak do skutku.. Sam zobacz to mam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12174 i jeszcze jednego poszukam

kurcze większośc jest opisowa więc wyszukaj sobie termokoncentrat antycellulitowy Faberlic - ja ide poszukać bo kiedyś kupiłam i jeden dałam siostrze zapindalała owinięta folią spożywczą po domu a ja wymiękłam - bo napisali ze się chudnie po tym a ja wiecznie kompleks chudości hehhe jak sobie przypomnę to używam tego peelingu antycel pod prysznic..ale poważnie baaardzo rzadko a szkoda :( może pora kupić nową słuchawkę do prysznica np z diodami led kolorowymi i się w to bawić?? zawsze to jakiś pomysł..

złuszcza mi się ta przypieczona skóra z nich, ale powoli. wcześniej to koło 2-3 dnia już się cała wyłuszczyła przeważnie, a teraz dopiero dziś zaczęlo, przy okazji pilingu :) będę jeszcze szła pod koniec listopada na pewno :) chodzę na solarkę, raz na dwa tyg, czasem raz w tyg, dziś się wybieram może :D zaklejam blizny, tak jak dr kazał.. Karolka, super że mozesz tak zbliżac - na fotce nie widać, żeby coś było nie tak. mam nadzieję, że ten mięsień puści sam z siebie.. molestuj dr, jak Miska pisze :) :) Misia, to wypróbuj! a siostrze pomógł coś?

to już możesz peelingiem traktować? to musi być śmieszne uczucie jak skórka sie łuszczy..grunt żeby działało !!! Ledy tylko dyskotekę bo kolor sie zmienia od temperatury i żeby w czerwonym światełku się wykompać to musimy się do temp koło 50 stopni przyzwyczaić hihihihhi ale można to potraktować jako fototerapię i pomoc w walce z wrogiem na udkach :) siostra zachwycona i jak mi pokazała swoje nogi to byłam w szoku ona miała okrutny cellulit a po tym prawie gładko tak po miesiącu..ale maupa wytrawała była ..tak w folijce bujała..a ja miałam polewkę a teraz ona ma ładne nogi a mi się zaczęła wyłazić pomarańczka..

Dzieki laski:D Sprobuje dzisiaj jeszcze raz wyslac meila Niestety nie moge bywac czesciej, bo pracuje do 17:30...fakt, ze dzisiaj ialam wolne..ale zrobilam sobie wolne od wszystkiego;) Wiecie ja kiedys kupilam mega drogie (jak na tamte szkolne czasy hihi) tabletki na cellulit...i co? Dupa;[ Wszyscy go mają, modelki, aktorki...nie jestesmy gorsze:D

mnie praca w bywaniu na forum nie przeszkadza :D znalazłam ten gel nie wiem jak rozszyfrować date ale zaczyna się od 2009 więc spoko problem bo nie mam folii spożywczej hihihihihhi i znając siebie długo jej mieć nie bedę chyba że zacznę łykać coś na pamięć oczywiście jesli będę pamiętać o łykaniu:P a tak z innej niedoskonałości zastanawiam sie czy przy okazji piersi nie poprosić Dr o jakieś cudo na lwią zmarszczę..i to raczej nie botox bo to nic nie da jakiś wypełniacz raczej..tylko co jest w miare stałe i trwałe zarazem..hmm jakoś nie mam siły przegrzebywać neta od nowa..

Miskaa niestety ja nie wiem:/ moze zapytaj doktorka??? Sami jak to jest z bielizną Konrada, chcialabym cos zamowic, ale nie moge znalezc ich tabelki rozmiarow i nie wiem jaki rozmiar szukac;/ Zwykle kupuje 70DD lub 65e