Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miskaa78

Dr Broma

Polecane posty

Ale jesteście leszcze małe:) już oleju nie pijecie? no nie mogę:) Ja się zawzięłam i od poniedziałki olej i przecier:) dam radę! Misa, wszystko będzie dobrze, rozmiar masz dobrany idealny, piękny wyjdzie zobaczysz. Narkozy się nie bój, wybudzisz się, nie panikuj. Ja się zawsze obawiam nie o to, że się nie wybudzę, bo wierze, że się wybudzę, a o to, że mogę się wybudzic za wcześnie lub w trakcie narkozy, lub że coś będę czuła itp takie schizy mam:P A którego dokładnie masz op?:) Sami czekam na @ :P przypominam się hihi:D

Dorsz jaki zatwardziały ! Dokładnie 6 listopada o 9,45 w klinice o 10 OP nie boję się że się nie wybudzę bardziej tego zasypiania - ja się panicznie boję uczucia że nie mogę złapać oddechu..

Anie to udanego urlopu:D Ja piersi moglam zblizyc do siebie jakos niecale 2 miechy po op, ale powiem Ci, ze teraz jeszcze zmiekly a jestem dopiero 3 msc po. Tak jak Omega napisała z czasem beda jeszcze fajniejsze:D Mam tylko problem ze zrobieniem ''rowka'' push upem :| no ale daje im czas! Samantha no to swietnie, ze mama zaczela dietke. A jaka? Ja jestem juz prawie 2 tyg (pierwszy raz w zyciu tak dlugo) na diecie nie łączenia i jest zaaaajebista:D

mam mniejsze. Nie zapominajcie, ze moja projekcja to tylko 4,5 :P No i anatomki mam. Ona napewno ma okragle. No i tak zblizac tez bym chciała:D

ja się muszę zebrać do tego oleju tak, żeby nie zapominać. dlatego teraz powiedzmy tydz przerwy, i od następnego znowu olej+grejfrut muszę mieć jakiś schemat ustalony, bo tak na żywioł to wiem, że się nie będę trzymać ;) Karolka, na razie nie je kolacji, i to jest i tak spore wyrzeczenie :) ale ma duuużo do zrzucenia, może się rozkręci potem :) a te cycuchy z linka apetyczne :) tylko stanik za mały hihi :D

Ciekawe jaki rozmiar ma ta dziewczyna z linku, tzn. jaki rozmiar wkładki, fajne te piersi ma:) takie duże i okrąglutkie. I bardzo zaciekawiła mnie ta dziewczyna, która będzie miała 160 wkładkę, pewnie się załamie jak zobaczy się są takie tyci tyci

na sto procent będzie megazadowolona. przynajmniej na początku.. a wszystkie będą brać jej zdjecia jako wzór do pokazania lekarzowi że też takie chcą...

Dokładnie Samanta - dokładnie !!!!!!! pamietam widziałam jedne takie koszmarki na zdjęciach to jej pisały że cudne że wielkie i że będą brać za wzrór na konsultacje.. ja co prawda na konsultację ich nie wzięłam ale wysłałam doktorowi z napisem "byle nie takie coś"

hihihi jak widać, każda z nas ma inne priorytety i oczekiwania. dobrze ze jest tylu lekarzy, ze można te oczekiwania spełnić :P szkoda tylko że te fora są zmanipulowane :o bosh! dobrze że ja najpierw przeszukałam net i wybrałam Bromka a dopiero potem tak naprawdę zaczęłam pisać na forach.. pewnie jakbym najpierw poszła na forum szukać nie mając jakichś preferencji, to też bym tak skończyła.. :o

Operacja 160cc powinna być o wiele tańsza np. za 3tyś zł hihi:) Kurcze, to może ja zamiast myśleć nad zmianą na większe, powinnam planować kolejną op, ale z wkładkmai mniejszymi :) jak myślicie wybrać 120cc 140cc czy 160cc? bo tak się zastanawiam oby nie były za duże:P No dobra koniec żartów:D Sami kiedy odpiszesz na @? chyba CI się nie chce co:)

ale dziś śpiąca jestem..ide kawkę robić..głowę myć.. mogłabym poćwiczyć energii bym złapała ale dzieciaki będą się nabijać :O

Sami robią wyczytałam na różowym pare godzin temu że eu sa 80cc.. gość wie co robi i tyle, a my nic na to nie poradzimy dobrze że mamy swój rozum .. odebrałam wyniki w końcu..takie papierowe tych hbs i hcv reszte zrobię tak z tydz czy mniej przed, nie?

120?? hmmm no sama już nie wiem. Bo te 160 to będę za duże jak na pierwszy raz.. nie chce takich wielkich cyców, bo mnie palcem na ulicy będą wytykać, że sobie silikony zrobiłam:D No i problem z kupieniem dużego stanika to dodatkowa sprawa:P Myślę, że 140 to będzie rozsądny wybór.. Wyślę Wam fotkę przed i po operacji to ocenicie czy się op powiodła:) mam nadzieję że rozróżnice zdjęcie z przed od zdjęcia z po:P A tak na marginesie, może takie wkładki 160 weźmie jakaś mała nisku chuda drobna baletnica? wtedy będą w sam raz:) No to czekam z niecierpliwością na maila:) mam nadzieję, że będzie długi bo już z 3 dni czekam hihi:P Misia jesteś? a jaki myślisz, że Ci wyjdzie rozmiar stanika po op? tak na oko?

Misia, tak tydz przed będą ok. ja robiłam chyba 10 dni przed, bo akurat tak miałam dzień wolny żeby móc rano pojechać na te pobrania krwi itd, i było w porządku :) 80cc.... :classic_cool: pewnie do jakichś rekonstrukcji itp... przynajmniej mam nadzieję :P Omega, spoko, chętnie skomentujemy jak już będziesz po :D o ile róznica będzie zauważalna hihi :D ehh nie odpisuje tak na szybko bo mam dni, że wracam, lookam na forum i padam na pyszczek :o tu jeszcze research musiałam zrobić :D

ja chciałam D..ale nie sprecyzowałam czy duże czy małe - poprostu powiedziałam że takie chcę i Dr się ucieszył że wiekszośc dziewczyn chce niewielkie i że się cieszy bo nareszcie zrobi większe.. Ania chciała C ma jakieś E to ja będe miała yyyy coś dużego na klacie.. może to głupi pomysł ale włożyłam swego czasu woreczki z wodą do stanika odmierzyłam 460ml na worek ( potem jeden pękł) i wydawały mi się takie wielkie..a zmierzyłam centymetrem i miałam po 90 w wodnych cyckach i w tylku.. Ania miała hyba 83 przed w cycolach i ja mam tyle jej wyszło 92 chyba i lepiej żeby i mi tyle wyszło..ja mam chyba mniej pod musze popatrzeć ile laska wpisała... szkoda że to net byście mnie uszczypneły..będę mieć cyski !!!

Hej Slonka :-) Raaany, ale dzisiaj zaspalam. Zamiast uganiac sie juz od 6.30 na biezni, ledwo z lozka zwloklam sie o 8.00 :-) I tak sie jakos poprzesuwalo, ze dopiero teraz wrocilam :-) Misia, taaaak chcialam C mam E ...buhahahahaha. Te C to bylyby jakies mikrusy i sama nie wiem czemu sie tak upieralam nad C ;) Juz Ci kiedys pisalam, ze 400cc tez bylyby ok ;) No i teraz z duma nosze 92 cm w klacie, ale jak ubiore bluze czy sweter to ich wcale nie widac :( Chyba sie ukrywaja ... to pewnie jak te 160 cc, szukasz i szukasz a one skutecznie uciekaja pod miesien ;) Ja podobnie jak Sami od poczatku chcialam Bromka, ale dla wlasnego spokoju bylam tez u Stanczyka. Doktorek tez ok, zaproponowal mi maksymalnie 340 cc mowiac, ze na mostku musi mi zrobic minimum odleglosc 3cm. Ojjjjj mysle sobie, nie jest dobrze ;) Od razu przed oczyma mialam te kasprzykowe autostrady ;) Bromek jednak uspokoil, ze On mi murzynskich nie zrobi no i takowych nie mam :-)

Ania, hihihih to sobie pospałaś taki dzień dzisiaj.. Wracając do cysków ale powiedz tak wizualnie to dużo większe masz niż przed w staniku z gąbkami? Tak się zastanawiam czy szoku w okolicy nie zrobię :P

Misia, pamiętaj, że to co my sobie myslimy, to całe C, D czy Z, to inaczej potem wygląda w rozmiarze stanika! moje wizualnie wygladają na takie średnie C, a staniki kupuję jak Ania, 65F albo jeszcze inne.. jedne 60F, więc mniejsze od tamtych 65, inne 65H... nie ma się co sugerować.. jeśli kojarzycie z rozowego dziewczyną o nicku Edi coś tam, to ona mając chyba teraz koło 84cm w biuście czy coś, też kupuje 65E czy F, pamietam jak wklejała fotki w wątku o stanikach. a moim zdaniem ma biust mniejszy od mojego.. różnie bywa - stanikami będziesz się Misia przejmować po operacji :) ale to będzie naprawdę przyjemne "przejmowanie się" :D

no własnie z tymi stanikami od jakiegoś czasu jest szał żeby kupować za małe w obwodzie a za wielkie miseczki..nie zagłębiałam się w to ale właśnie ja o tym wizualnym efekcie piszę.. tyle że teraz to już nawet nie wiem jak to wizualne D wygląda... chciałabym w ubraniu zeby mi się nie rozmywały za bardzo żeby widać było że jednak te cycki mam..a otoczenia nie przyzwyczaiłam do powiększonego rozmiaru to będzie wooooooooo a mam pare bezczelnych znajomych dziewczyn

Misia, wsrod moich znajomych jest nieco inaczej ;) Nikt wiekszych piersi czy ust nie zauwazy - w sumie to u nas normalka, ale dodatkowy kilogram w tylku to Ci bede wypominac setki razy ;) ;) Taki life ;)

Misia, przecież na to jest proste wyjaśnienie.. hormony! jesteś w temacie medycyny, to ogarniesz coś.. zacznij coś gadać, że nie wiem, piksy będziesz brać, albo zmieniać, albo spiralkę hormonalną, albo co :D łykną to :) albo zawsze mozesz powiedzieć, że sobie te nowe zastrzyki z kwasu hialuronowego zrobiłaś. przecież to prawie jak powiększanie ust, prościzna.. a powiekszanie ust jest prawie jak zrobienie tipsów czy coś, też proscizna :D bo tak to ludzie demonizują samą operację, a jak nikt nie będzie widział, że była, to nie będzie sensacji :D tak sobie myslę hihihihihi

Też mam czasem problem aby dopasować stanik, tak aby był całkowicie idealny. Boję się kupować przez internet bo jakoś tym tabelą nie wierze.. Mam w biuście 93 pod biustem 74 to jaki rozmiar powinnam wg. Was nosić? bo chce coś zamówić z allegro, ale nie wiem jaki rozmiar..:(

Misia, w akcie desperacji mozesz powiedziec, ze Twoj dekolt to wynik ... afirmacji ;) ;) ;)

Omega, nie chce sie wymadrzac, ale zakup stanika przez net to troche jak loteria. Producenci czesto rozmiarowke traktuja w tajemniczy i sobie znany sposob, za kazdym razem inaczej ;) No i nie sama miska jest wazna, ale fiszbina. Z Samanty przymierzalam staniki 70E i niby miska byla ok, a fiszbina wbijala mi sie w polowie piersi :( Dalie dopasowalam do siebie w sklepie, a potem zamowilam interesujacy model w ich internetowych sklepie i jestem bardzo zadowolona.