Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocor21

I mamy zime snig pada i zimno jest

Polecane posty

witam moja podszyfko👄 Siedze teraz i próbuje sie wysuszyć:-D Mieszczuszka extra,,ja mojemu wpadłam pod autko i jestesmy juz 4 latka po ślubie;-) Dzisiaj złapałam kapcia i zanim jakis miły młodzieniec pomogł mi uporac sie z problemem zostałam pierwszym w tym roku bałwankiem:-P

Gość dobrze dobrze Zocor
najważniejsze to zdobyć zaufanie, że niby chcesz zostać przyjacieeeleeem :) oj śnieg sypnie, zapada tory albo szosę i nie przyjedzie :)

Oj tam majaczysz :P Tak się składa, że ma do wyboru obydwa te środki transportu a przecież jednego i drugiego nie zasypie ;) Tym bardziej, że w całej Polsce nie sypie bo u nas np sucho.

Mieszczuszka..mialam uraz kolana..wstrząsienie mózgu...leżalam tydzieńw szpitalu..ale on mimo tego że to moja wina ..zajął sie mna..zostaliśmy przyjaciółmi a potem prszyszła miłość..wspólna praca..i slub:-) Mimo znacznej róznicy wieku jestemy stworzeni dla siebie:-) A jak było z Wami?

Gość to taki kandydat dopiero
no i widzisz Zocor startuj Ci mówie

larwka ale super ;) widzisz u mnie to było mniej romantycznie bo jak wpadłam w ten poślizg to wpadłam na niego i tak go kopnęłam w kolano, że przewrócił się ze mną. Nawrzeszczał na mnie ale jak spojrzałam się na niego jakbym miała go zaraz zabić to zaczął się śmiać i chciał zaprosić na kawę. Ja się nie zgodziłam i uciekłam z tego sklepu. Nie pamiętam dokładnie jak mnie znalazł ale chyba przez wspólnych znajomych ;) Okazało się, że to taki typ zdobywcy i jak już zdobył to szybko się znudził i szukał wrażeń wśród innych kobiet. Dawno i nie prawda :P

Przyjedzie przyjedzie i jeszcze lepiej bo On chyba jakoś szybciej się w to angażuje niż ja a to dla mnie nowość, bo z reguły to zawsze ja byłam taka kochliwa ;)

fotojoanna i co bedziesz robila w domciu. bo ja tez siedze sam i niemam co robic szukam kogos do milej rozmowy na gg lub skype

Ja też nie jestem z tamtąd bo z Warmii ;) tylko się pytam bo chciałam się dowiedzieć jaka tam pogoda ale już wiem bo sobie sprawdziłam :P

Gość larwka znowu fantazjuje
:O

Jestem..ale w pracy siedze wiec mam tez obowiazki:-) niby po co mam fantazjowac?:-P U mnie juz przestało sypać..ale sniegiem sa ładnie usłane trawniki..na drodze już czarno;-)