Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocor21

I mamy zime snig pada i zimno jest

Polecane posty

No ale cięzko to nazwać śniegiem... To bardziej jakby mini gradzik :P I tak uważam, że dużo za wcześnie ten śnieg przyszedł zazwyczaj zaczynał się na moje urodziny.

Gość Dżingoubels Dźingoubels
niech pada to przyjedzie Święty Mikołaj :) ja nie widze czy pada bo przez ścianę nie widać czy pada a nie pójdę zobaczyć czy pada muszę udawać że bardzo zajęty jestem :[

Chociaż dla Polski to już prawie swięta... Dzisiaj w radiu słyszałam piosenkę "Last Christmas" i się przeraziłam. Teraz tylko czekać aż w sklepach postawią choinki, a mamy przecież dopiero październik!

A ja tam lubie choinki..ale takie na dworku obsypane sniegiem..szczególnie jak siedze w ciepłym pomieszczeniu i tylko je ogladam:-P

Gość pamiętajcie o zmianie opon

Gość TURKUĆ ZAJADEK
ja też lubie choinki :)

Taaaa i to jest beznadziejne! Kiedyś czekało się na jakąś choinkę i czuło się klimat swiąt a teraz?? Teraz nie zdążą zdjąć zniczy a lampki wieszają, człowiek przez dwa miesiące chodzi wśród tych dekoracji i świątecznych piosenek a jak przychodzi do właściwego momentu nie ma tej radochy, nie czuje się tej wyjątkowości dnia i tej rodzinnej świątecznej atmosfery :(

Zoocor jeszcze pod kominkiem , na golaska wtulona w mezczyzne..echh..Tak moge patrzec jak pada śnieżek i obsypuje okolice:-)

masz racje jak przychodza swieta to niema tego klimatu wogole. kiedys bylo inaczej radosc i wogole

Kiedyś to mama robiła szlaban na słodycze itp na miesiąc przed świętami a teraz dzieci mają wszystko cały czas na wyciągnięcie ręki i nie poznają już smaku prawdziwych świąt.

Nie ma kto przytulić to i dalej zimno :P Siedzę sama w czterech ścianach i radio co chwilę się wyłącza. Szlag mnie zaraz trafi ale ok trzeba zachować spokój.

Zocor te 21 to Twój wiek tak?? To żeby się nie zanudzić to powiedz coś o sobie- uczysz się, pracujesz?? Dlaczego jesteś sam? W sensie z z wyboru czy po prostu nie ma takiej narazie, która byłaby warta uwagi itd ok? ;)

mam jzu 22 lata studiuje jak narazie a dziewczyny niemam bo zadnej narazie takiej niema i niespotkalem