Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramms+ein

Jak wasi faceci zareagowali na waszą liczbę partnerów?

Polecane posty

Gość Ramms+ein

Nie skwasili min?

Jak pytasz o partnerów i w odpowiedzi słyszy dwucyfrówkę, to ciężko nie zastanowić sie nad kurrewskim charakterem takiej dziwki :o

Gość hbjhnm
Dawaj pytanie - CZY TEŻ KTOŚ TAK MA ? :D

Gość Jeden źle le zareagował
Bo sam był prawiczkiem, drugi też źle, bo sam miał tylko jedną kobietę

a co faceta wogóle obchodzi z iloma byłam przed nim? To moja przeszłość i moja sprawa i nie widzę potrzeby żeby o tym gadać. On też przede mną był z innymi kobietami i nic na to nie poradzę. A tym bartdziej nie powinno się nikogo oceniać po ilości partnerów. Jak za mało to źle bo niedoświadczony/a jak za dużo to dziwka/dziwkarz. Tak wogóle to jest ustalona jakaś dopuszczalna norma???????????

nie mówić. to Twoja sprawa. podobnie jak jego sprawą jest z iloma dziewczynami spał. też dziewczyny to nie powinno interesowac.

na bryki i kase, proste. PS Twierdzić to on sobie może :o Pamiętaj synu, prawidłowość jest taka - faceta i kobiete pyta się o liczbę partnerów - żeby uzyskac prawdziwy wynik liczbę faceta dziel na trzy, a liczbę kobiety mnóż przez trzy 🖐️

"a co faceta wogóle obchodzi z iloma byłam przed nim? To moja przeszłość i moja sprawa i nie widzę potrzeby żeby o tym gadać." Faktycznie to tylko Twoja sprawa, do czasu aż nie zmierzasz się z danym facetem przespać/związać. 🖐️

"prawiczek nawet jak sie zamierzam z kims zwiazac to jest tylko i wylacznie moja sprawa.. " Nie. Bowiem facet ma prawo wiedzieć jak podchodzisz do związków lub czy istnieje duże ryzyko zarażenia się parchem. 🖐️ A liczba partnerów wiele na ten temat może powiedzieć. 🖐️

>>prawiczek nawet jak sie zamierzam z kims zwiazac to jest tylko i wylacznie moja sprawa.. a jeśli twój facet ćpał, zadawał się z marginesem, itp, to też nie ma to znaczenia? ps nie odpowiadaj nawet :o

Gość po co w ogole o tym gadac.....
ja mialam tylko jednego przed obecnym ale nigdy nie gadam z moim facetem o eksie i nie chce tez slyszec o jego bylej. nie wiem po co w ogole gadacie na takie tematy. sami sie nakrecacie. dla mnie przeszlosc jest rozdzialem zamknietym i nie bede z nikim o niej gadac a juz na pewno nie z moim facetem.

>> a co faceta wogóle obchodzi z iloma byłam przed nim? >>>A co, wstydzisz się?? A czego mam sie niby wstydzić? To jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Tak samo jak mojego faceta sprawą jest ile kobiet miał przede mną. Ani jego anio mnie nie powinno to obchodzić i tym bardziej nikt nie ma prawa mnie oceniać na tej podstawie

>>A jaka ja mam gwarancje ze moj facet nie ukryje tego przede mna? Jak masz zamiar rozpoczynać budowanie związku na tajemnicach, niedomówieniach i wzajemnych oskarżeniach, to jednak sukcesu w nim Ci nie wróżę :o

A gadją na ten temat tylko chyba po to by kiedyś tam w kłótni mieć wątpliwej jakości argument żeby przysrać i dokuczyć :classic_cool:

Niestety nie miałam się czym chwalić, kiedys myślałam, że to źle ale z biegioem czasu cieszę się z tego.

>>A czego mam sie niby wstydzić? To z czego robić tajemnice? To nie jest robienie tajemnicy ze wstydu czy jakiegokolwiek innego powodu. Chodzi przecież o zwykły szacunek. A poza tym on jest teraz ze mną a ja z nim więc nie rozumiem po co mielibyśmy sobie wyliczać sobie swoich byłych

Gość po co w ogole o tym gadac
Bydlak rozumiem ze mam tez powiedziec w jakich pozycjach uprawialam seks z bylym zeby nie miec zadnych tajemnic?? nie badz smieszny!! byli czy tego chcemy czy nie sa jakims tam rozdzialem naszego zycia (lepszym czy gorszym) i to co bylo miedzy nami powinno zostac miedzy nami i nie bede mowila o sprawach intymnych mojemu obecnemu bo to do niczego dobrego nie prowadzi. moj chlopak wie ze przed nim mialam tylko 1 ale o inne sprawy nie ma prawa mnie pytac, bo ja nie mam ochoty o tym gadac i wole myslec o przyszlosci i terazniejszosci z obecnym mezczyzna.

>>Chodzi przecież o zwykły szacunek Nie chodzi o wyliczanie, tylko o dokładne poznanie tego, z kim się wiążesz. A bez zagłębiania się w przeszłość jest to niemożliwe 🖐️

Gość kobieta ktora miala wielu
facetow pasuje tylko do faceta ktory mial wiele kobiet

>>byli czy tego chcemy czy nie sa jakims tam rozdzialem naszego zycia Skoro są jakąś częscią twojego życia, to nie rozumiem dlaczego ktoś, kto myśli o Tobie poważnie miałby o nich nie wiedzieć.

xyzed >>>>zgadzam się z toba. To jest kolejny argument przemawiający za tym żeby nie rozmawiać o liczbie byłych partnerów. Ja osobiście bym, nie chciała żeby mój facet kiedyś mi to wyrzygał przy kłótni bo mu argumentów zabrakło albo chce mi dokopać

Bydlak racja....wiążąc sie z kim chciałabym wiedziec czy miał przedemną w łóżku 50 czy 5 partnerek bo to tez o czymś świadczy...

>>To jest kolejny argument przemawiający za tym żeby nie rozmawiać o liczbie byłych partnerów. Nie rozmawia się o rzeczach wstydliwych, krępujących 😴

Nie chodzi o wyliczanie, tylko o dokładne poznanie tego, z kim się wiążesz. A bez zagłębiania się w przeszłość jest to niemożliwe Wiesz troche to niepoważne że po tym tylko umiesz kogoś do konca poznać.

Gość po co w ogole o tym gadac
Bydlak. >>byli czy tego chcemy czy nie sa jakims tam rozdzialem naszego zycia Skoro są jakąś częscią twojego życia, to nie rozumiem dlaczego ktoś, kto myśli o Tobie poważnie miałby o nich nie wiedzieć. tylko zalezy jaka wiedze on chce uzyskac. moj wie ze bylam z kims kilka lat, ze nam nie wyszlo i tyle. i wiecej nie musi wiedziec. ja o nic tez nie pytam.

:D:D wg filozofii niektórych to znajomość najlepiej by było rozpocząć od testów wykluczających "niespodzianki" ;)