Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramms+ein

Jak wasi faceci zareagowali na waszą liczbę partnerów?

Polecane posty

Panna na wydaniu, jebnięty ten twój były facet! cieszyć się debil powinien, jak byś mu powiedziałą, że miałaś 15 to tez by się nie cieszył i jeszcze by cię od dziwek zwyzywał

Gość do aaricia alinoe
a czemu nie uwazasz, ze to cos zlego, jesli kobieta z wieloma facetami uprawiala anal? ty to z iloma robilas, jesli mozna spytac?

Gość a nago sie z nim piescilas
?

Gość bo to tez jest wazne
pieszczoty nago to juz forma zycia seksualnego

do aaricia alinoe, a gdzie ja napisałam, że anal jest w porzadku? chyba dopuściłeś się nadinterpretacji! spytałam tylko osobe, która napisała o analu dlaczego ma o tym takie zdanie. a analu nie robiłam nigdy.

zdaje sobie z tego sparawe. Nie powiem, rozkrecalismy sie troche, ale obylo sie bez zadnych orali, anali, robótek ręcznych i takich tam. Mielismy jakies tam zycie seksualne i nastepny facet jesli zapyta dowie sie o tym, ale nie kwalifikuje go jako osobe z ktora uprawialam seks, bo go nie bylo :p

Gość czyli nagosc miedzy wami
byla?

"A po co tą liczbe podawac, trzeba powiedzieć, że się miało jedną albo jednego ew dwóch i wtedy nie bedzie nie potrzebnych jatek. w ten sposób chroni się drugą osobę przed bólem, to się robi dla dobra kochanej osoby." A nie miałabyś wyrzutów, że ściemniłaś? Bo ja tak. Poza tym teoria "chronienia drugiej osoby przed bólem" w tym wypadku to dla mnie spore naciągnięcie i hipokryzja.

Ales sie tej nagosci uczepil(a) :p Chyba wiem do czego zmierzasz, ze nawet bez seksu powinnam go zakwalifikowac jako partnera seksualnego. Moze i tak, chociaz wedlug mnie za partnera seksualnego powinno sie uwazac osoby z ktorymi uprawialo sie seks, rozne orale, anale itp. Ale dla jasnosci nastepny partner jesli zapyta o moja przeszlosc dowie sie o tym co bylo miedzy mna o tym chlopakiem. Nie mam zamiaru tego ukrywac.

jestem po prostu ciekawy co moze miec za soba dziewczyna po zwiazku, ale jeszcze nieskonsumowanym. bo moja miala chlopaka, niby z nim nie spala, nie bylo orala, ale dreczy mnie, co mogla z nim robic. boje sie, ze nagosc jednak byla :( wiec jak bylo u ciebie? co sie np. robi po 2-3 miesiach zwiazku jeszcze bez seksu?

Co mozna robic w nieskonsumowanym zwiazku? Nigdy nie znalezlismy sie zupelnie nadzy w lozku, choc bywalo blisko, ale nie chcialam prowokowac do seksu, bo wiem ze w takiej sytuacji ciezko byloby sie powstrzymac,a nie bylam jeszcze gotowa do tego kroku z nim. Wiec moge odpowiedziec Ci tak: uprawialismy petting, poznawalismy swoje ciala, sypialismy w jednym lozku (ale nie nago). No i zanim doszlo do seksu to sie rozstalismy.

Gość a petting to nie jest nago
dla mnie petting to nagosc i robotki reczne

nagość też Cię będzie dręczyć i boleć?... zapytaj do jakiej płci lekarzy chodzi. moze sie okazać ze nie daj Boże do mężczyzn i co wtedy??,...

frufru lekarze to inna sprawa

petting to niekoniecznie robotki reczne, u nas tego nie bylo. Ale poznawalismy swoje ciala i robilismy rozne rzeczy :p Nagosci tez troche bylo, bez tego nie da sie uprawiac pettingu. Ale co ja Ci bede tlumaczyc. Po prostu normalne sprawy na poczatku zwiazku przygotowujace do seksu. Nie bylismy dziecmi zeby sie caly czas za raczke prowadzic, patrzec w oczka i rumienic na mysl o pocalunku :p

znajde sobie czysta katoliczke, a nagosc w zwiazku to powinan byc po 2-3 miesiach

Gość najlepsze sa dziewice

Gość dziewictwo to podstawa

Gość andyno
a moja miala12 i opowiedziala mi ze szczegolami ...

Gość bardzo cie to boli
? :(

Gość przykro mi bracie
lacze sie z toba w cierpieniu :(

Gość niektorym to sie wyc chce
jak poznaja przeszlosc kobiety

Gość moze byl prawiczkiem

Gość andyno
moze i prawiczek-mialem 3-przed nia