Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta1991

wpadka !!

Polecane posty

to jest właśnie niebezpieczny okres, kiedy kobieta myśli ze dostała miesiączkę a tak naprawdę jest w ciąży ale oczywiście nie musi tak być

Gość Ewelinda9876
mlodaaa - no jasne tak może być,ale żeby uspokoić Martę tak napisałam nie wspominając o tym. Marta, nie dręcz się, nie dręcz innych. Po okresie możesz zrobić test - jasne - będzie wiarygodny. Uzbrój się w cierpliwość, poczytaj coś ciekawego,ale nie na ten temat,bo się naczytasz o wielu sytuacjach,a to Ci nic nie pomoże. Każdy organizm inaczej reaguje na hormony, na ciążę itp. A w najgorszym wypadku - dzieci są piękne, rodzice Wam pomogą i dacie radę! :D

No nie wiem czy moi rodzice będą zachwyceni tym że będę w ciąży a Tym bardziej rodzice mojego chłopaka martwie sie własnie chyba najbardziej tym mogę zawieść rodziców mogą nie zaakceptować tes sytułacji i co ja wtedy zrobie?:(

Gość Ewelinda9876
Na pewno będzie ciężkie pogodzenie się z tym,ale w końcu to zaakceptują i będą bardzo kochać swojego wnusia lub wnusię. Tak samo jak Ty na początku i nawet teraz nie chcesz dopuścić tej myśli do siebie,ale w końcu też to zaakceptujesz. Póki co,nie wyprzedzaj tak sytuacji (nie sytułacji),bo może to Twoje zamartwianie się nie jest potrzebne. Zrób sobie test po miesiączce,idź do lekarza,żeby potwierdził brak (lub ewentualną ciążę) i poproś o jakieś tabletki antykoncepcyjne,bo taka sytuacja może się powtórzyć i znów stres.

Gość Anka12344321
Jeszcze mam pytanie - czy Wy dopiero po seksie zobaczyliście,że prezerwatywa pękła, czy w trakcie już wiedzieliście???

Gość Anka12344321
I było umcia umcia pękła gumcia!

Gość Anka12344321
A dziecku dacie imię Aldona (z pękniętego kondoma)... A jaka marka tych gum była? Durex,Unimil,czy inne?

A ile Ty masz lat dziewczynko że takie bzdury piszesz i na dodatek bez sensu? Chcesz coś ciekawego powiedzieć to wejdz sobie na czat dla dzieci a nie na forum gdzie piszą kobiety ze swoimi problemami poważnymi. A tu wejdzie dziecko które napisze brednie typu " A dziecku dacie imię Aldona (z pękniętego kondoma)..." to jest żałosne no cóż nie mam słów do takich dzieci. Nie wypowiadaj się na tym forum jeśli masz zamiar pisać takie głupoty , a jeśli chcesz coś powiedzieć to pisz z sensem.

Gość Anka12344321
Bzdury i bez sensu??? Przynajmniej składnie i poprawnie. A nie "sytuŁacja" - po jakiemu to? Mam 23 lata i żal mi takich dupodajek, które myślą cipą,a nie głową,a później dupę trują innym. Łahahahaha! Kobiety z problemami - Ty jeszcze jesteś dzieckiem, nie potrafisz pomyśleć,tylko wiek mówi o tym,że jesteś kobietą,no i płciowość,ale nie rozumek.DZIEWCZYNKO!!!

Tak bzdury i bez sensu piszesz to jest Twoim zdaniem składnie i poprawnie? tak piszą dzieci! dziwie Ci się masz 23 lata a piszesz jak moja siostra która ma 15 lat. Po 1 może tego nie wiesz kobietą staje się gdy dostajesz swój pierwszy okres. Po 2 jeśli uważasz że jestem dupodajką i myślę cipą a nie głową to jesteś w wielkim błędzie nie znasz mnie nie wiesz jaka jestem wiec nie komentuj mnie na podstawie tego jakie tu pytania zadaje. Nie truje dupę innym tylko chcę rozwiać swoje wątpliwości po to te forum chyba jest prawda? może tego nie kumasz spoko Twój i Tylko Twój wyłącznie problem. Ja jestem dzieckiem? hahaha no ja Cię proszę dzieckiem to możesz być Ty pisząc takie dziecinne teksty. hahaha no nie mogę prosze Cie dziewczyno nie ośmieszaj się. Jeśli nie chcesz odpowiadać na moje pytanie i uważasz że truje dupę innym to po jaką cholerę weszłaś ty i po jaką cholerę komentujesz co? :p Jeśli bym truła tu innym dupę jak to napisałaś to te Dziewczyny by mi nie odpowiadały na te pytania.

Gość GIGI232325
sądze że w ciąży nie jesteś, mam jednak jedno pytanie?? czy te loty nauczyły Cie czegoś?? Czy bedziesz sie dokładniej zabezpieczać od tej pory??

Tak jestem umówiona z ginekologiem na badania i na to żeby mi receptę wypisał na tabletki anty. Pierwszy raz mi się zdarzyło żeby gumka zawiodła i chcę dodatkowo zabezpieczać.

Gość GIGI232325
No to dobrze:) pozdrawiam

Gość GIGI232325
Ale skoro masz juz plamienie, myśle że nie masz sie czym niepokoić. Pamiętaj że ESCAP. to ogromna dawka hormonów, troche sie mogło rozregulować.

Gość Anka12344321
Trucie dupy tekstami typu "Błagam, odpowiedzcie", chociaż już odpowiedź na pytanie dostałaś... Pfff. Tak, kobietą staje się,jak się dostaje pierwszą miesiączkę. Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałam,że kobietą jesteś ze względu na wiek i płciowo (czyli,że masz okres),ale nie rozumowo. Mentalnie jesteś jeszcze dzieckiem. 18lat i seks? Hmm, ja w Twoim wieku nie myślałam o takich rzeczach.No ale czasy się zmieniają,a może jestem staroświecka... Hmm Albo zbyt porządna :)

No i jakże! Widzę, że ciotka przyszła;)Ale inna mnie refleksja naszła w związku z tym topickiem. Agresja rzeczywiście rodzi agresję, a przemoc przemoc, a chamstwo, chamstwo... Bo jakbym spotkała taką kulturalną i wyrozumiałą osobę jak Anka ileś tam, która w ten sposób by się do mnie odezwała.... To niech sobie dośpiewa fragment "Dwunastu groszy" Kazika, ten co to "Zakórw.... z laczka itd. to bym jej zrobiła, a i tak uważam, że bardzo bym ją oszczędziła... Marta, ja jestem starsza kilka lat od tej szczeniary powyżej. Zapomniał wół pewnie jak cielęciem był;) Nie przejmuj się! Nic jej w życiu trudnego nie spotkało, ale jeszcze się doczeka, zobaczysz.

:D :D :D :D :D :D "Zbyt porządna" :D :D :D :D :D :D Porządni ludzie nie klną i nie poniżają innych tylko dlatego, że są młodzi i nie umieją opanować swojego niepokoju...

Gość Anka12344321
Ale czy ja klnę??? A porządna z tym,ze nie puszczałam się mając zaledwie 18lat :):):)

Gość GIGI232325
zgadzam się z Kotką:) Marta się postresuje, ale nauczyła się czegoś, a obrażanie innych jest przejawem niedojrzałości.

Mentalnie dzieckiem mogę być dla Ciebie. Proszę przestań pisać bo nie zanudzasz. Mogłaś myśleć w moim wieku co chciałaś jakoś mnie to nie interesuje. Masz rację czasy się zmieniają i powiem Ci że mój wiek jest odpowiedni do sexsu. Lepiej mieć skończone 18 lat niż mieć 15 i uprawiać sex. Do sexu wcale nie muszę czekać do ślubu tylko być gotowa na to psychicznie i fizycznie ja byłam na to gotowa w 100% i wiem że istnieje ryzyko że mogę zajść w ciąże ale powtarzam jeszcze raz bo już to pisałam nigdy nie pękła nam gumka nigdy mi się to nie zdarzyło nigdy. Ale tym razem pękła dlatego zażyłam escapelle pierwszy raz w życiu dlatego te pytania. Zadaję je kobietą które to przeżyły i wiedzą co ta tabletka robi z organizmem bo jakby nie było to jest duża dawka hormonów. Mogłaś sobie nie myśleć w moim wieku o sexsie czasy się zmieniają a to czy jesteś porządna nie świadczy tylko w którym wieku zaczęłaś uprawiać sex.

Gość GIGI232325
Sex w wieku 18 lat nie zawsze można nazwać puszczaniem sie. Rozpoczecie współżycia jest na tyle indywidualną sprawą, że nie komentuj tego w ten sposób. jakbys sie czuła jakbym Ci powiedziała że mimo tych kilku lat wiecej sama sie puszczasz. Nie oceanij innych, bo sama zostaniesz kiedys podsumowana

Spoko, spoko... Marta na pewno nie chce, żeby topic się rozwinął w jakąs dyskusję poza tematową. Ja wiem jak to jest, kiedy nie ma się nikogo obok i z problemem można się zwrócić tylko do wirtualnych znajomych. Non stop zagląda się, czy są nowe wiadomości czy ktoś pogada czy po raz setny odpowie na to samo pytanie, że będzie dobrze. :) Rozumiem to, choć mam już 30 lat, to nie zapomniałam:)