Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie idelana mamuśka

i znowu

Polecane posty

Gość nie idelana mamuśka

coż za wredoty :D

Gość dajcie sianaa
bez sensu ze to usuwają.....

zazdrośnice i tyle!nie przejmuj się załóż temacik:jestem idealną matką,żoną ,kochanką,pracownica,ciocią,córką i dodaj: czy jestem w ciąży?

dla wiadomości ja nie jestem AUTORKĄ i nie porównujcie mnie do niej :D załóż autorko topik gdzieś indziej pod inną nazwą będziesz miała spokój ;]

Gość no no konieczniee
koniecznie z pytaniem czy jestes w ciąży :) dodaj ze kolano cie boli i strzyka cie w łokciu :):):)

Gość Asperula odorata
ludzie każdy chce się wypowiedzieć nie tylko te mamuśki od 7 boleści nie wiem dlaczego tak kasują ten temat :O

Gość na kafe trzeba być
matką polką bo w przeciwnym razie moderatorzy usuwają topiki :O

a mój sym wiosną skończy 7 lat i będzie mógł sam zostawać w domu bo do tej pory to mogli mnie zamknąć za narażenie dziecka na utratę życia lub zdrowia i w ogóle to raczej kiepska ze mnie mama,bo jak synek miał półtora roku to zabrałam mu smoczek i wyrzuciłam z naszego łóżka:( ale zaczął przesypiać noce:) teraz śpi przy zasłoniętych czarnych żaluzjach i nie może się świecić nawet lampka przy akwarium:)

tylko pozazdroscić tym idealnym mamusiom:(co to im wszystko pięknie wychodzi:( Dla mnie nie wychodzi

Gość nie idealna mamuśka
ale 7 letnie dziecko same?? w domu?? o boże!!!!!!

Gość jakoś tak sobie jest...
niech pokasują lepiej te topiki gdzie jedna przed drugą się chwali jakie to ma mega bącurska z doopy w czasie ciąży albo kolory upławów z pipy :O

"lack and gold - kojna mamuśka nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem ... tak na marginesie rozumiesz słowo klaps od bicia, krzyknięcia od darcia mordy?" wez mnie tu nie obrazaj...mamuska to ciebie robila:D tak na marginesie klaps to dla mnie bicie,a krzykniecie to krzykniecie o krzyknieciu polemiki nie bylo:/ heh dorwalam cie:P cwaniaro

Gość ale powiedzcie mi nooo
ale o czym był tamten temat bo ja nie wiem :)

Black and gold- masz problem jakiś? :O na tamtym topiku nawet nie doczytałaś, że mamuśką nie jestem i żadnego dziecka nie mam a pierdoły wypisujesz :O:O ulżyło ci ??? klepaj japą matko polko na nie matkę polkę niech ci ulży mi to zwisa

na dodatek jakiś babiszon się do mnie uczepił i teraz klepać będzie nie wiem o czym :P pośmieję się przynajmniej :classic_cool:

Gość szybko zanim nie usuna
O CO CHODZI???? sorki za caps lock :D

Gość to ja idealna nie jestem
jak dziecko zasłużyło to dostało ode mnie klapsa...mało tego, jak miało 1,5 roku musiało iść do przedszkola bo ja musiałam wracać do pracy...jaka jestem wyrodna :O :P

DO OBSRANEJ FERBI a wyczytalam ale po napisaniu posta.Ty jestes jakas niepowazna kobito?Ja zadna matka polka nie jestem zdecydowanie mi do niej daleko.Poprostu mnie wkurwia jak ktos strzela bachorami.Jak bys miala dziecko to moze bys tymi bachorami nie walila.I tak ogolnie to ty w maja strone pierwsza jadem plulas wiec co ja mam zamknac sie i czytac zebys mnie czasem nie zlinczowala:/ Sa mamuski wszystko wiedzace ja do nich nie naleze.Sa tez wstretne babska i ty do nich nalezysz.teraz mi ulzylo. P.S spadaj na szczaw

Gość Asperula odorata
autorka pisała, że denerwują ją zachowania matek polek złośliwych na kafe, wiele osób przyznało jej rację a topik kilka razy usunięto

Black and gold - w twoją stronę??? uczepiłaś się, że napisałam słowo bachor :O skończyłam z tobą dyskusję widać, że z nudów lubisz prowokować ale mnie to nie RUSZA, :) znajdź sobie inną osobę do obrażania

Gość mama nie z kafeterii
na kafe jak wiatr zawieje :) raz dają parówki, innym razem to zbrodnia. Raz można z dzieckiem po centach łazic, a nawet trzeba i wogóle to wszystkie popierdalają po kilka godzin dziennie z dzieciakami, innym razem znów to bez sens, bo bakterie, bo dzieciak sie meczy przykłady można mnożyć :)

Gość dupa maryni trelele
Black and gold- kobito widać, że pięć groszy dorzucić musisz a twój poziom idealnie pasuje do wypowiedzi o matkach polkach, śledziłam dokładnie topiki i te twoje wypowiedzi są śmieszne, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem czepiasz się o nie wiadomo co, odpuść sobie 🖐️

Gość wyluzuj black and gold
ja mam dzieci i czasami z mężem się śmiejemy, że musimy 'bachorki' odtransportować do dziadków i mamy chwile dla siebie... Samo to słowo NIE znaczy, ze nie kocham swoich dzieci i mam je głęboko w dupie To, że ktoś ma dzieci nie znaczy, ze ma od razu używać słowa 'dzieciaczki' Obsesje masz jakąś czy co?

o pierdziuuuu :O tak zapomniałam się i użyłam słowa bachor urażając tym słowem wszystkie dzieci na świecie oraz ich rodziców normalnie PRZEPRASZAM :O:O więcej luzu jejuu... chciałam tylko podkreślić, do czego niektóre matki się nie przyznają, nie raz na pewno jakaś w nerwach miała dość wszystkiego klapsnęła dziecko czy podniosła głos i pomyślała o dziecku 'co za nieznośny bachor' ale widać black and gold nie rozumie co niektórych sytuacji ...

Gość motylkiem chcąc być ...
black and gold ciekawe czy z ciebie taka idealna mamiś, która tylko dzieciaki po głowie głaszcze, przytula i całuje, nie pisz mi głupot, że dziecko nigdy cię nie wkurwiło bo w to naprawdę nie uwierzę, napisz lepiej co robisz gdy sobie nie radzisz a nie tylko obrażaj :O co za poziom

Gość Black and gold
glupie kwoki tylko dac wam temat do rozmowy heheh sram na was wszystkie:P heheh no widze dlugo sobie wczoraj nie odpuscilyscie...pewno ferbi pisala na pomaranczowo:P coby utzymac watek heh