Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasrysa

Gdzie pracujecie?Ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość Liddka
Wyższe studia,staż pracy 2 lata,pracuję jako pracownik biurowy w jednym z największych miast kraju i zarabiam 1600zł. Niestety z takiej pensji nie da się wyżyć:(

Gość 1000 na ręke
:O , praca biurowa , tyle dobrze że nie mam większych wydatków typu czynsz , raty , dojazdy i jakos klepie biede :P

Gość daniello27
pilot smiglowcowy - 5,5 na reke

Gość jestem ksiegową
zarabiam 3000.00 netto.

Gość vcxcvxvcx
Siedze na stoisku telewizji cyfrowej. 6zl do reki za godzine.

Gość hfhfhdhdvh
kierownik magazynu w duzej firmie ,obracam milionami złotych a sam zarabiam 2.500 buuu

sw15!! Bo tak wiekszosc w polsce zarabia.Ja pracuje na kolei ,25 lat stazu wykszt. srednie 1600 na reke.Moja zona kierownik dzialu celnego w duzej firmie 2400 pln na reke. Owszem sa tacy co zarabiaja po 4-5 tys ale jest ich zapewnie niewiele,ja bynajmniej nie znam i nie mam znajomych ani nikogo w rodzinie kto by tyle zarabiał . Chcialbym zarabiac #yle co moja zona a zeby zona przynosila ze 4 tys. Zył bym wtedy jak król.

Gość Przedstawiciel handlowy
ja jako przedstawiciel handlowy potrafie wybulic miesiecznie nawet do 13 000 :D :D Jest to doskonała praca :D ale pracuje sie po 12 h czasem nawet duzo :P krótko mowiąc bez zycia prywatniego :O ale kasy mam sporo ..

Gość Przedstawiciel handlowy
No i oczywiscie tzreba tez znaleźć dobrą firmę która bedzie się rezprezentowac :) ja na przykład pracuje dla ferrero rocher :D

Ja tez pracuje 12 godzin, w dzien w nocy, w niedziele i swieta.Czas dojazdu do pracy to 1,5h w jedna strone w sumie poza domem jestem ponad 15 godzin. Gdy mam wolne w soboty to dorabiam grajac w zespole muzycznym na weselach.Za granie mam 600-700pln bo jest nas czterech w zespole.

informatyk w samorządowej firmie wiele na głowie godz: 7-15 czasem wiecej. w sumie zdarza sie napisac jakis programik czasem SQL zapytania itp 3400 na reke. w usa zarabiałem 7600$ ale wole mieszkac w Polsce. nie mam kredytow domek juz jest wiec w sumie luzik. ale brakuje mi na nowego lancera EVO....

Gość Roman Ławecki
Kierowca w agencji towarzyskiej oficjalnie 1200 pod stołem powyżej 6 000

Gość kuzwamac
gdyby zarabial ze 3tys na miesiac to bylbym najszczesliwszym facetem na swiecie. Niestey mam 1700pln max. takie są zarobki wszedzie. Niektorzy zarabiaja i po 900pln i sie ciesza ze prace maja. Nawet jeśli jest sie fachowcem to nie warto wlasnej dzialalnosci zakladac bo podatki i inne oplaty cie zjedza.Kumpel po studiach otworzyl zaklad stolarski. Sam robil mi wiele rzeczy,fachowiec niezly. Firma mu plajtuje i chce ssie zatrudnic w innej za 1600pln miesiecznie.

1600 na reke, wyk. srednie, 23 lata w jednej firmie PKP. Praca w dzien i w nocy ,niedziele i święta. Od dwóch lat zadnej podwyżki. Zona po studiach,germanistyka, nauczycielka j.francuskiego i tlumacz przysiegly-bez pracy

Gość kalaborr
1500-2000pln to taka norma,wiekszosc tyle zarabia.Ja mam 1480pln na reke. Tez srednie wyksztalcenie. Gdybym nie dorabial po godzinach to by bieda była.

Gość szlag
pracownik biurowy - 2000 zł na rekę dom i dziecko na utrzymaniu brak męża hehe zabrzmiało jak anons matrymonialny

Pracuje, jako asystentka i sekretarka prezesa w firmie niemiecko - polskiej w Gdyni. Zarabiam 7650 zł .Ale praca ciężka, częste telefony, organizowanie spotkań, wyjazdy za granicę. Do tego studiuje zaocznie jeszcze i często przez to opuszczam wykłady, ale jakoś daje rade. Za mieszkanie Płace jakieś 2500 zł razem z rachunkami, na razie wynajmuje, dom w budowie. Z tym ,że mój facet płaci połowę rachunków , czyli ja tylko jakieś 1250 zł . Do tego dochodzą bilety i abonament telefoniczny więc wychodzi z 1500, czyli mi zostaje jakieś 6000 zł, jakieś 3000-4000 odkładam resztę wydaje na ubrania, kosmetyki, rozrywkę, jedzenie.

Gość Meleńka 88
a_ja_mam_kota Nie potrzebujecie kogoś do pracy ?:) jestem bezrobotna i szukam pracy... Mogę prosić o jakieś namiary? Bardzo szybko się uczę itd... Jestem z Gdańska

Gość Meleńka 88
syla151@wp.pl z góry dziękuje:) !!!

Gość byłam tam i tu
Ja nie pracuję mąż nie pracuje,mamy dobre samochody, dzieci firmy . Naście lat temu tyraliśmy + dobra inwestycja.