Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzony rozwodnik

Czemu dzisiaj już tyle kobiet ma zdradę na sumieniu?

Polecane posty

Gość loka..
Dkaczego dzisiaj jest brzydka pogoda? I wczoraj bylo brzydko. No, dlaczego.

Gość do ania45
szkoda, ze nie powiedzialas o tym jej mezowi

Gość chyba jestem nirnormalna
nie zdradzilam meza chociaz moje podejscie do zdrady akurat jest baardzo tolerancyjne. gdyby maz bzykal na boku a mnie dalej kochal to by mi nie przeszkadzalo. seks jest seksem a milosc miloscia. dla mnie seks an boku to nie jest jakis szczegolny powod do awantury czy rozwodu. nie wiem dlaczego kobiety i mezczyzni tak sie unosza urazona duma po tym jak maz czy zona znalazl na boku osobe ktora pomaga mu radzic sobie ze stresem (jak wiadomo brak seksu powoduje stres). jesli mi sie nie chce fikac w lozku to chyba normalne ze wczesniej czy pozniej maz pofika z inna. ja nie zamierzam poswiecac sie wtedy kiedy nie mam ochoty byle zatrzymac go w domu. no ale jak wyzej, nie jestem calkiem normalna. ja jeszcze przez 9 lat zwiazku nie znalazlam faceta ktory bylby warty grzechu czy zdrady. nie jestem zainteresowana bzykaniem na boku bo mam wystarczajaco w domu, wiec chyba nikt mi sie nie trafi :P poza tym moj maz, chociaz jest wychowywany bezstresowo, nie potrafilby zaakceptowac mojej zdrady i z pewnoscia by odszedl. jak mowilam, jeszcze zaden facet nie byl tego warty.

zerwalam z nia kontakt calkowity .............nie mam juz siostry .Niech zyje sobie spokojnie ............ale odemnie i moich corek daleko( jest chrzesna jednej ) ale ona juz wie dlaczego jej chrzesna nie ma prawa sie z nia spotkac .

A kochalabys sie z mezem wiedzac ze on jakis czas temu bzykal sie z inna lafiryndom ????????????????????????????????????????????????

Gość zdrady nie powinno sie
przebaczac

Gość a ty mi powiedz autorze
czemu tylu mezczyzn ma zdrade na sumieniu???

Gość mezczyzni dzisiaj to pipki
w stylu emo i metro i rzadziej zdradzaja