Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtreme bra

XTREME BRA - stanik poprawiający kształ biustu

Polecane posty

Gość xtreme bra

Witam , proszę o opinię osoby mające ten stanik ,mam zamiar sobie go kupić ,ale najpierw chciała bym poznać opinie czy warto? .Pozdrawiam

Gość stanikowa
Jezeli chcesz sobie zdeformowac piersi poprzez noszenie tego pasa sciskajacego biust to juz twoja sprawa ja ci odradzam. Jezeli chcesz juz w naturalny sposob powiekszyc biust jedz kozieradke podobno efekty super ale trzeba uwazac bo mozna przytyc, przy zdrowej diecie raczej sa male szanse ale biust jest wiekszy.

Gość po pierwsze to cos deformuje
biust a po drugie taki efekt mozesz osiagnac za pomoca dobrze dobranego stanika-tzn takiego ktory bedzie mial odpowiednio waski obwod i duze miski-jesli obwod podjezdza ci z tylu to biust laduje nizej jesli trzyma sie w poziomie biust jest na odpowiedniej wysokosci (bo to wlasnie obwod trzyma wiekszosc ciezaru biustu)

Przeczytaj: http://balkonetka.pl/2009/5/19/xtreme-bra-czy-ekstremalne-chomato A potem odwiedź strony z mojej sygnaturki i pozwól dziewczynom z Lobby Biuściastych czy Lobby Małobiuściastych dobrać Ci prawidłowy rozmiar biustonosza - efekt będzie o wiele lepszy, zdrowie piersi skorzysta, a Ty w szufladzie zamiast tego chomąta będziesz miała kolorowe koronki ;)

Ja mam i wcale nie uwazam,ze deformuje biust wrecz przeciwnie.Wcale nie uciska,a biust rzeczywiscie wyglada lepiej.Pozatym ta bielizna jest wygodna i niewidoczna.

Gość baskant
Dorcia, a miałaś kiedyś biustonosz w dobrym rozmiarze? Wątpię, bo jakbyś miała, to byś na to coś nawet nie spojrzała bo nie byłoby Ci to do niczego potrzebne (dobry biustonosz sam odpowiednio unosi i kształtuje biust, żadnych wspomagaczy mu nie potrzeba) ;)

Gość do dorci
skoro sciska dolna czesc piersi (co widac doskonale na zdjeciach reklamowych) zeby wypchnac je do gory to sadzisz ze to nie deformuje? przeciez piers to miekka tkanka-skoro przy noszeniu biodrowek robia sie walki z tluszczyku nad biodrami to myslisz ze z piersia bedzie inaczej?