Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzecznie pytam

Przeszłość partnera jest nieistotna

Polecane posty

"nie moja wina, ze tyle dziewczyn spala z obcym albo robilo loda na dyskotece" duzo takich znasz czy tylko powtarzasz zaslyszane mity?...

Gość sa po prostu faceci ktorzy
tru nie mam obsesji. a myslisz, ze twoj facet mial wczesniej dziewczyne?

frufru =>Cóż, to trochę inna kultura. Nie tak nowoczesna. A w razie czego - nie ta to inna, jeśli już. Zresztą nie o dziewictwo chodzi, a o zupełnie inną rzecz. Bardzo miło wspominam moje flirty z z dziewczynami z dalekiego wschodu. Subtelne, delikatne i znają swoje miejsce. Białe baby są coraz wulgarniejsze. Czasem jak się posłucha, to aż uszy puchną. A wymagania ma toto takie, że aż pusty śmiech bierze. Dziękuję, postoję. Jebał pies dziewictwo. Tu o mentalność się rozchodzi.

kilka znam. nawet bylem przy rozmowie jak moja wyluzowana szefowa przed 30stka rozmawiala z kolezanka i mowila, ze grzeczna to nie bylo i z facetami to sobie bardzo roznie pozwalala, a jej maz to grzeczny informatyk i by chyba sraczki dostal, bo sam mial wczesniej tylko 1 kobiete - byla zone, ktora go zdradzila i odeszla do bogatszego

aaaa jesli chodzi o mentalnosc to sie nie bede wypowiadac. nie podrywam kobiet :)

a poznalem nawet dziewczyny, ktore w nieudanych zwiazkach tkwily, bo facet mial pieniadze i kupowal ciuchy, stawial imprezy - czyli prostytutki - dzisiaj sie to modnie i poprawnie politycznie nazywa sponsoringiem

no to znasz jedna. Twoją szefową. a co jej mąż by dostał to nie Twoja sprawa. widac mu taka odpowiada.

poza tym naprawde trudno o dziewczyne, ktora bedzie mi pasowac i jednoczesnie bedzie dziewica

no bo masz wymagania takie ze w sumie nie wiadomo o co chodzi. jak sam nie wiesz czego szukasz to nic dziwnego ze nie mozesz znalezc.

"Kaliban - sa po prostu faceci ktorzy => napisz mu maila " no chyba żartujesz? a jakie ten tu osobnik ma prawo wtrącać sie w życie innych ludzi? takie maile to świństwo pierwszej wody. na kazdego mozna cokolwiek napisac, nawet na dziewicę ze sie ją pieprzyło analnie - i jak udowodnisz ze nie? opluje Cie ktos i to juz zawsze zostanie, chocby i nieprawdą było.

Oczywistym jest, że wieksze jest prawdopodobienstwo, że pusci się kobieta mająca 10 partnerów np. aniżeli taka co miała 0. 🖐️ Tak jak jest większe prawdopodobienstwo, że napakowany dres zechce Cię okraść aniżeli chudy okularnik. 🖐️

poza tym mam juz przerzedzona czupryne prawie jak pawel kukiz i musze golic glowe zyletka i nikt mnie nie chce zatrudnic na przedstawiciela handlowego :O a chcialbym sluzbowe auto i ogolnie boje sie o swoja przyszlosc zawodowa, ze bede musial nosic resztki klakow tzw. wianek jak rokita by dostac sensowniejsza prace. moj ojciec wczesnie wylysial, mnie tez to czeka :( 21 lat i juz lysawy :O na dodatek czesto golenie glowy zyletka to nie jest przyjemnosc :(

frufru => Widzisz moja miła interlokutorko, my, faceci, tez mamy swoją pocztę pantoflową. I jeśli już się informujemy się o złych kobietach, to nie kłamiemy. Ostrzeżono mnie raz i chwalić Pana. Też ostrzegłem paru kolesi i będę tak robił. Mężczyźni mają się coraz gorzej w dzisiejszych czasach. Trzeba trzymać się razem.

matka mi gada, ze zaden normalny facet na wysokim stanowisku nie goli glowy z powodu lysienia i jako przyklad podaje dyrektora szkoly, gdzie ona jest nauczycielka, ktory jest czlowiekiem bardzo majetnym i ma na zone zapisana dodatkowo niezla firme, a na glowie nosi tzw. wianek po bokach i z tylu lysiny i mi mowi, ze jak bede latal z wygolonym lbem to na pewno nie skoncze tak jak on :O

Jak już to try a nie tru :> nie jestem wcale tru (albo tró ;) o ile wiesz o co chodzi... ) Pytasz o mojego eks prawiczka czy obecnego? Bo jeśli chodzi o eks, to owszem, miał wcześniej dziewczyny, i z tego co wiem super grzeczni nie byli, I CO Z TEGO? Nie dopytywałam się o szczegóły. "Oczywistym jest, że wieksze jest prawdopodobienstwo, że pusci się kobieta mająca 10 partnerów np. aniżeli taka co miała 0." Mówisz o zdradzie? Jeśli tak, to bzdura totalna.

sa po prostu faceci ktorzy-> moj facet 27 lat, też sie musi golić co 3-4 tyg, bo ma ten sam problem...nie wiem czemu tak si dzieje u facetów,ale on mi tłumaczy że przez poprzednia laskę, wyłysiał i osiwiał. więc nie martw się, nie jestes jedyny! a co do tematu... mój historyk mawiał:im mniej wiesz tym lepiej śpisz :) stosuję to, owszem, ale czasem są rzeczy, które wymagają rozmowy i wyjaśnienia, zapoznania siętrochę z przeszłościa partnera.oczywsicie jeśli on chce mowic o tym...jeśli nie to dupa...

tru a ten obecny co byl prawiczkiem mial dziewczyny? tru - po prostu poczatek twojego nicka ;)

ja sie gole co 2-4 dni, a jak np. w piatek ide z kolezanka na kawe, a w sobote na impreze - to przed kazdym takim waznym wyjsciem picuje sie, ubieram w wyprasowane ciuchy i gole glowe gilettem

dodam, ze siostra mi dogaduje zebym znalazl dziewczyne, bo sama ma juz meza. jest starsza, ale sluchac sie nie da tego jej zrzedzenia. ona miala wczesniej chlopakow, z jednym exem byla dosc dlugo i pamietam, ze kiedys jak sie pakowala, bo przez tydzien poszla do niego pomieszkiwac, bo wolna chata byla u niego, to w jej pokoju znalazlem zestaw do lewatywy :O pewnie ja w tylek tamten bzykal :D jak ona bedzie dalej mi swoje madrosci prawic, to jej to wypomne :D

poza tym to nie jest tak, ze jak dziewczyna miala chlopaka to jej raz pod koldra wlozyl, tylko pewnie prowadzili regularne, czasem dosc bujne zycie seksualne, a jak razem mieszkali sam na sam to pewnie cuda niewidy wyprawiali. zreszta uwazam, ze jak dziewczyna ma juz za soba wspolne mieszkanie z mezczyzna, to za duzo na moja glowe. ja jestem tylko prawiczkiem, a ona juz ma za soba prawdziwe wspolne zycie z facetem

Przeszło.ść ma znaczenie popieram!! ja swojemu wszystko mowie,o przeszlosci i terazniejszosci,nie ukrywam najmniejszego szczegolu..chce zeby wiedzial kim jestem ,z kim ma do czynienia,bo ma do tego duze prawo. a jesli nie bedzie w stanie tego zaakceptowac to odejdzie,proste. kazdy czlowiek powinien wiedziec z kim sie wiaze a nie byc oszukiwanym! on takze mowi mi o najdrobniejszym szczegole swojego zycia,nic nie ukrywa i nie przemilcza,nawet najbardziej bolesne dla mnie rzeczy... ale za to go kocham,za szczerosc az do bolu...

terazniejszosc (poza zdrada i innymi rzeczami nieuczciwymi) latwiej przebolec niz przeszlosc

"I jeśli już się informujemy się o złych kobietach, to nie kłamiemy. Ostrzeżono mnie raz i chwalić Pana." hmmm... mam taką przyjaciółkę, bardzo porządną dziewczynę, w tamtych czasach jeszcze dziewicę. przystawiał się do niej taki jeden bezpośredni koles, ona go pogoniła bo była zainteresowana innym. wiec ten bezpośredni zaczął nękać tego drugiego telefonami z opuisywaniem czego to z dziewczyną nei wyprawiał. drugi na szczęście nie uwierzył, ale niesnaski były. nie ma co wierzyc obcym ludziom na słowo. jak Cię ostrzeże przyjaciel to co innego. do łysiejącego - dwóch najprzystojniejszych przedstawicieli jacy sie czasem pojawiają u mnie w pracy to własnie łysolce :-> brak włosów, starannie utrzymana łysina - miła rzecz. "jak ona bedzie dalej mi swoje madrosci prawic, to jej to wypomne" i tak właśnie powstaje plotka. dziewczę sobie raz zrobi lewatywę i taki jej przypnie łatkę ananobiorczyni :/ Ty przestań kochany tak bardzo pilnowac innych i im wypomnać pierdoły, a zajmij się sobą...

tak frufru, mi sie ogolona glowa podoba, ale nikt mi nie chce dac pracy przedstawiciela handlowego, a ja bym chcial sobie przez jakis czas pojezdzic sluzbowa fura i powykorzystywac ja do celow prywatnych i rzucic robote

a ten ex i siostry maz to macho sa, maz tez wyglada na niezlego brutala, wiec pewnie niezle rzeczy oni wyrabiaja. az mnie sciska, bo to siostra wlasna i troche zazdrosc bierze, ze jakis brutal ja pewnie obraca jak tylko chce :O

Gość co do przeszlosci
dla jednych jest wazna, dla innych nie i i nie ma co uogolniac

Gość taka jedna w wielkim miescie
ja chyba bym nie zwiazala sie z bylym narkomanem, bo branie narkotykow mnie obrzydza. poza tym chcialabym wiedziec o jakis powazniejszych chorobach, pobycie w wiezieniu, bylych zonach i dzieciach. a jesli chodzi o zycie seksualne to najwazniejsze dla mnie jest to zeby facet byl zdrowy. zreszta raczej obracam sie w kregu facetow ''moralnych'' a nie dziwkarzy, ktorzy maja na koncie sto panienek (takich z reguly da sie poznac od razu). aaa i jakbym sie dowiedziala ze facet zdradzal swoje byle to tez bym sie nad tym zastanowila.

Gość taka jedna w wielkim miescie
aaa i jeszcze chcialabym wiedziec o probie samobojczej...