Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda159

zranilam chlopka nie wiem jak przeprosic

Polecane posty

Gość ruda159

zranilam mojego chloapka. bylismy ze doba ponad rok... mamy po 18 lat przed nami matura aja tak namieszalam ze po prosty wstyd sie przyznac bardzo chce go przeprosic wiem ze on mnie kocha. powiedzial mi to ale ze boli go to co zrobilam i nie wie czy jest w stanie do mnie wrocic. nie wyobrazam sobie zycia bez niego. napislam do niego dlugi lis z przeprisnami opisalam w nim jak bardzo go kocham i jak bardzo tesknie po jego przeczytaniu powiedzial mi ze chce ze mna byc ale jeszcze nie teraz. nie chce zeby myslam ze mi nie zalezy. chce mu udowadniac caly czas ze bardzo chce do niego wrocic powiedzcie prosze co jeszcze moge zrobic? i mam prosbe jakbyscie mogli wyslac zwykla pocztowke z waszej miescowosci o tresci "Ruda przeprasza. Daj jej szanse" na adres Środa Śląska 55-300 Ul. Flamadzka 9a/2

Gość ruda159
no chcialanbym zeby ktos pomogl mi wymyslec cos.. jak jeszcze moglabym fo do siebie na nowo przekonac... naprawde jestem zalamana... :( a ta posztowka wydaje mis ie dobrym pomyslem gdyby ludzie z calej polski wyslali mi taka kartke w imieniu mojego bylego chloapak napewno poczula bym sie milo...:) i zmiekla bym...

Gość oj dziewczynko to nie NK
przede wszystkim faktycznie masz 18 lat... ale dorosla nie jestes. kto ci dal prawo w internecie jego adres podawac? ludzie dzisiaj dziczeja juz na potege.

Gość endemol
i jak to się skończyło?????

jak można nie mieć mózgu do tego stopnia żeby podawać adres kogoś na publicznym forum no ale 18 lat w koncu to myśli, że jest pępkiem świata i teraz cała polska jak świat światem będzie słać mu kartki może niech jeszcze w wiadomościach tv to ogłoszą

Gość ale kapa
Taaaak napewno chłopakowi bedzie miło jak zobaczy z całej Polski kartki i bedzie sie zastanawiał skąd kurwa ludzie mają jego adres.....a co najlepsze jak ktos sobie jaja zrobi i zamiast Ruda przeprasza opisze całą sytuacje i nakłamie jakichs strasznych rzeczy? hahahaha dziewczyno jestem od ciebie niewiele starszy ale jak czytam takie wypowiedzi to włąsnie dlatego sie utwierdzam w przekonaniu zeby brać dziewczyny od 20 roku zycia, a te wszystkie 18 i 19 to niby dorosłe gówniary.