Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytitituui

przedłużanie rzęs - chciałabym zrobic

Polecane posty

Gość ytitituui

czy któraś z was robiła? ja tylko obawiam sie, że to sie będzie rzucac w oczy, chciałabym żeby to wygladało naturalnie ;) i boje się opinii innych na ten temat , typu: ' patrzcie, rzęsy se zrobiła' :D

Gość voice
chodzi Ci o takie przedłużanie że je się jakoś doleja nie do powieki a do naturalnych rzęs? jeśli tak to nie polecam, jak już zejdą to razem z tymi prawdziwymi i zostanie Ci 5 rzęs na krzyż albo w ogóle 0... wtedy to będziesz wyglądać...

Gość cube
to wcale nie wygląda sztucznie, a rzęsy wyglądają jakby były naturalnie długie..zapewniam, że przyciąga to wzrok facetów ;) nie wiem skąd jesteś, ale jeżeli masz blisko do Warszawy, to tam tani i genialny zabieg tego typu robi pani Magda z salonu Studio Kleopatra na ul. Karwińskiej, tam właśnie, między innymi, robiłam przedłużanie rzęs i byłam bardzo zadowolona

ja także mam przedłużone rzęsy jedwabnymi wyglądają bardzo naturalnie i sexownie zakładałam w Łodzi na ulicy Liściastej polecam

Gość RZĘSY25
ja przedłuzam rzęsy gdyby któraś z Was była zainteresowana cena 200zł ale comiesięczne uzupełnienei to koszt 40-70zł więc najmniej w mieście. 795-337-261 Sląsk

Gość naleśnikowa
a skąd dokładnie na Sląsku?

Gość 123Katrin1234
W Gdańsku Pni Monika mi przedłużała, trzymały mi sie 4 tygodnie:D dopełniałam też u niej :) mozna do niej na meila napisac bo numeru to nie wiem czy moge podac: eybeau@gmail.com pozdro

moja znajoma przedłuża rzęsy i z początku bardzo ładnie to wygląda, ale po ok. dwóch tygodniu są już wyraźnie przerzedzone i widac tylko kilka pojedynczych kłaczków.

Gość ja,mam,swoje
dlugie rzesy i fakt dzialaja jak magnez na facetow a n kobiety wrecz odwrotnie jedna na 10 zapyta czy moje reszta patrzy z pod oka..ale wracajac do tematu kiedys jechalam metrem i widzialam laske miala rzesy zrobione bo jeszcze powieki byly opuchniete jak przy jeczmieniu, patrzylam na nia i sie usmiechalam w duszy, wygladala komicznie tak bardzo geste i dlugie ze az bylo to dziwne, nie miala ich malowanych ale wygladaly jak szczotka do zebow, naprawde szkoda bo moglby byc fajny efekt gdyby nie przesadzila z gestoscia i dluuuuugoscia..