Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_czarnopopielata

Palette 10 min - mam czarne włosy!! co teraz?! HELP!

Polecane posty

wlasnie pofarbowalam wlosy najnowsza farba "Palette 10 min. Color" i... zamiast ciemnego brązu mam czarne włosy. Polozylam farbe zgodnie z instrukcja i nie wiem co sie stalo! Jak teraz sobie z tym poradzić? co powinnam zrobic. Macie jakies sposoby? przeciez teraz zadna farba nie pokryje mi tego pieprzonego, czarnego koloru! Licze na konkretna pomoc, za ktora z gory dziekuje.

Gość Igusia85
spokojnie:) na pewno masz ciemny braz po prostu wlosy sa mokre dlatego wygladaja na czarne

Znam ten ból... Radą na to są pasemka... 2 razy zrobisz pasemka, poczym będziesz mogła już farbować znowu na dowolny kolor. Chyba, że wolisz baaardzo zniszczyć włosy i przeprowadzić dekoloryzację, która jest zabójstwem dla włosów...

Gość earning power
wymagasz od ciemnego brązu, żeby nie wpadał w czerń? :o

Gość Tylko idiotki
nie wiedzą, że farbe trzeba kupować o ton jaśniejszą od oczekiwanego koloru, bo zawsze wychodzi ciemniejsza, trzeba było kupić brąz!

Gość ja też ja też
Może wcześniej miałaś rozjaśniane włosy albo trwałą? Wtedy one łapią więcej farby - też mi kiedyś tak wyszło niestety. Pasemka będą chyba najlepszym rozwiązaniem.

Gość krystaliaaaaa
po kilku myciach sie zmyje ;).... ja uwielbiam czarne wlosy;)

Gość truscaffka
ta farba tak "łapie",ja wybralam czekoladowy brąz....a włosy "wyszły"...kruczoczarne... i totalnie byly przesuszone,jak nie moje,,, na pewno szampony przeciwłupieżowe przyszpieszja "utrate" koloru... never again tej firmy!!!

tez chcialam na poczatku czekoladowy, ale na opakowaniu wygladal tak ciemny, ze balam sie zaryzykowac. Odradzam kupno tej farby moje Kochane, bo lzy cisna sie do oczu. No ale trudno, chcialam zaoszczedzic na fryzjerze, to teraz mam utarty nosek i ... czarne wlosy! pewnie fryzjer mnie nie nie ominie...

apokojnie, po kilku myciach kolor może sie wypłucze o jakiś ton. farby palette niestety mają to do siebie że bardzo wnikają we włosy i nawet zabieg dekoloryzacji nie zawsze wychodzi.tzn podjaśni się do jakiegoś tam i dalej nic. myślę że tak jak tutaj już ktoś pisał, idź do fryzjera, poproś o pasemka i później na nie nałóż jaśniejszą farbę. na przyszłość będziesz wiedzieć :)

Gość monika_188888888888
Oj, wiem kochana co czujesz. Ja tak sie dałam wyrolować Castingowi Loreala. Naturalnie mam jasny braz, chialam wloski troche przyciemnic. Wiem, ze farbe trzeba kupic zawsze o ton jasniejsza od oczekiwanego efektu, wiec wybrałam JASNY BRĄZ. Wyszedł prawie czarny mimo prawidlowego nakładania. Dodam, ze ja farowalam wlosy szamponem koloryzujacym, wiec po ok. miesiacu kolor jest juz calkiem przyzwoity.

Gość monika_188888888888
Zapomniałabym. Zeby kolor szybciej się spłukał myłam włosy szamponem przeciłupieżowym, a później płukałam je wodą z octem. Po tym zabiegu ładnie się błyszcza.

Też tak miałam.. farbowałam z jasnego blondu na ciemniejszy.. wyszedł mi ciemny szary. Ale się spłukało. też miałam farbe z palett