aanulla 0 Napisano Październik 19, 2009 bardzo dobra dieta i na bank skuteczna tylko drakonska ze wzgledu na to ze trzeba sie trzymac w dyscyplinie i to w dodatku przez siebie samego narzuconej wiec do dieta dla twardzielek czyli dla nas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goha_3miasto 0 Napisano Październik 19, 2009 w życiu bym na to nie wpadła :) dzięki za wyjaśnienie! powiem tak...wydaje mi sie że ja jem za mało...więc ja może inny rodzaj diety??raczej słodyczy nie jem i chipsów też nie. tyle co te zupki chinskie, kanapki i makarony. czesto jak jestem w polowie zupki chinskiej, tu juz nie mogę...mam mały żoładek. nie jem po nocach. najczesciej ostatnia rzecz to po pracy czyli 17-18... koncze prace o 16.30 i chce kupic sobie cos do jedzenia na obiad dziś. co proponujecie??żeby było w miare szybkie do zrobienia i smaczne:)i zdrowe of kors! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 19, 2009 Dobry pomysł z tą skakanką.ja troszkę dziś poskakałam,znalazłam skakankę jeszcze z dzieciństwa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goha_3miasto 0 Napisano Październik 19, 2009 to ja mam czas w autobusie na przemyślenie obiadu:) i skakankę zakupię:D może jak bedę ją mieć, to się ruszę i zacznę coś robiic! miłego popołudnia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 19, 2009 ja jak na dziś to za dużo bananów zjadłam ale trudno :) Przynajmniej pocwiczyłam noi jest fajnie ;) Ja zaraz też ide na tańce wiec tez chyba coś spale.. PEwnie nie obejdzie sie bez piwka ale cóż :) Jak coś to sie odezwe pozno wieczorem albo jutro z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ott Napisano Październik 19, 2009 Ja schudłam 6 kg w miesiąc , było 56 jest 50 kg. W biodrach z 95 na 90 cm , talia 67 na 63 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 ott : to może się pochwalisz, co jadłas i czy ćwiczyłaś? U mnie dziś: 1. Śniadanie: pomidor, jabłko 2. II Śniadanie: płatki z mlekiem 3. Obiad: kalafior ugotowany na parze :P i 2 kanapki z serkiem topionym. 4. Kolacja (zaraz będzie): ma straszną ochotę na śledzia :P Do tego woda i zielona herbata :) 30min na skakance, 8legs, 200kcal na rowerku stacjonarnym. hm, nie wiem ile to kalorii ale mam tutaj na komputerze jakis specjalny program do obliczeń to zaraz sprawdzę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieufająca 0 Napisano Październik 19, 2009 cześć dziewczyny! nie mam dziś zbyt dużo czasu żeby przeczytać wszytskie posty, ale cieszę się że jest nas tak dużo. będzie to dodatkowa motywacja :) na dziś planuje około 1400 kcal. jeszcze kolacja mi została. jutro będę pisać już więcej ale dzisiaj jeszcze biegnę na wieczorne zajęcia :( więc trzymajcie się dzielnie :) i do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 Wyszło mi, że zjadłam ok 1400kcal (za duużo :() i spaliłam 500kcal Nie jestem z siebie zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paslistek 0 Napisano Październik 19, 2009 zaczerniłam sie:) Ale sie tu nas nazbierało :) mam nadzieje ze nikogo zapal nie opusci! :) Stopke wprowadzilam - waga jest z 13 bo od tego dnia zaczelam sie odchudzac i jeszcze na wage nie wchodzilam. jutro zobaczymy, ale cos czuje ze nic nie spadlo. dzis dietkowo, owocowo:) 2 banany, 2 jablka, morele 3, orzechy - garść, brokuł na parze, musli z jogurtem naturalnym. i pewnie jeszcze cos skubne.. cwiczen niestety nie bylo, ale na jutro cos planuje;) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paslistek 0 Napisano Październik 19, 2009 aeth - nie przejmuj sie, to nie jest tak! zwlaszcza, ze spalilas 500 kcal.. nie mozna chudnac zbyt szybko, bo wtedy efekt jojo murowany! jakbys tyle codziennie jadła i spalała tyle to waga spadałaby pięknie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 paslistek : dzieki za słowa otuchy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forbes 0 Napisano Październik 19, 2009 jak bedziesz utrzymywala 1400 plus spalanie okolo 500 to w miesiac nie zauwazysz gdzie sie podziały Twoje kilogramy:D ja niestety bez cwiczen, bo mam kontuzje i nie moge :| ani biegac, skakac... moge brzuszki i chociaz ich nienawidze to chyba nie mam wyboru :) u mnie bilans dnia tez niezly, juz byly 3 posilki male i teraz ost 4ty w formie gruszki:) a kiedy sie wazymy? moze w pt? bo do nd nie wytrzymam:D a z koleji codziennie sie wazyc to bezsensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 nie wiem, chociaż wątpię żebyśmy schdły coś do piątku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 19, 2009 Trochę ten pierwszy dzień diety był dla mnie ciężki bo ciągnęło mnie do słodkiego ale jakoś dałam rade. Jutro tylko wstanę i zrobię trochę brzuszków. Dobranoc dziewczynki. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiula90yr Napisano Październik 19, 2009 Dołaczam! wiek: 19 waga: 59 wzrost: 160 cel: 52 (do sylwka) Założenia: 1000 kcal 20 min ćwiczeń/dzień- 1 tydzień 30 min ćwiczeń/dzień -2 tydzień itd. Zamiennie za ćwiczenia - 45min basenu Myślicie że 7kg jest realne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 19, 2009 Witam. Na pewno dasz radę schudnąć 7 kg. Trzymam kciuki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuska22 Napisano Październik 19, 2009 Witam Moge sie przyłaczyc?? Tez dzis zaczełam dietke...:) I dzien uwazam za udany...:D Zero grzeszkow i zaraz zabieram sie za cwiczenia...:) Do płudnia tez cwiczylam ale tylko troszeczke min. 15 minut tanca z synkiem i 30 brzuszkow. Zaraz sie poprawie:) Mam 176cm i waze 80kg. Mój cel to 60kg. mam nadzieje ze wytrwam i Wy mi w tym pomozecie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goha_3miasto 0 Napisano Październik 19, 2009 obiad-ryż z warzywami:) + 30 minut zabawy ze skakanka do rytmów mojej kochanej muzyki:http://www.youtube.com/watch?v=T1ySegQk6bM :D:D:D troche rozciagania i brzuszków:) jak wam idzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forbes 0 Napisano Październik 19, 2009 aaaaa!!! zjadłam ciastko! a nawet dwa... Dramat!:D wszystko przez rodziców, bo kupili i lezaly na stole, a na gruszce dzien mial sie skonczyc... ale na usprawiedliwienie dodam ze owsiane, to moze takie troche zdrowe, nie? :P nie no, masakra z tym łakomstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forbes 0 Napisano Październik 19, 2009 mamuśka22-->ile lat/miesięcy ma synek?:) Wiecie co mi się najbardziej podoba, ten szybko kurczący się żołądek, że poprostu juz nie mam miejsca na większe obżarstwo! :D Czasami to potrafilam jesc jakbym studnie w brzuchu miala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuska22 Napisano Październik 19, 2009 forbes- moj synek w listopadzie konczy roczek...:) To moge dołaczyc?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forbes 0 Napisano Październik 19, 2009 no jasne! im nas więcej tym bardziej prawdopodobne że wytrwamy! a jak bedziesz tak tancowac z synkiem to efekt murowany! :D ale az mnie nosi jak pomysle, ze moooze za 2 msce... :D jak sobie przypomne jak kiedys schudlam, warte to bylo wszystkich wyrzeczen! a powiedzcie, jecie maslo i pieczywo? Bo jak sie rok temu odchudzalam to leciałam na Wasie bez masła, a teraz chyba nie dalabym rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuska22 Napisano Październik 19, 2009 no ja staram sie nie jesc wogoe bialego pieczywa a tymbardziej z masłem:) No w koncu troche pocwiczyłam...:) To pierwszy dzien cwiczen wiec za duzo nie dałam rady ale podsumowujac: 200 podskokow na skakance,30 babskich pompek,30 brzuszkow,seria 6weidera. Koniec na dzis, no i wczesniej taniec i 30 brzuszkow. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 20, 2009 wiadomo że w pierwszy dzień nie bedzie doskonale - trzeba ciągle doskonalić Ja postawiłam na 3 posiłki głowne o 10, 13, 17 i ok 19 jakieś jabłko może sałata i chyba raz w tygodniu cały dzień na warzywach i owocach + ruch oczwiscie Ja moge wczorajszy dzien podsumować sukcesem ;) Zimnawo mi było wczoraj to zaczełam uprawiac aerobic i zaraz mi sie gorąco zrobiło. Dobre na zimne wieczory :) Wystarczy chciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 20, 2009 Hej dziewczynki. Jakie macie pomysły na dzisiejsze śniadanko? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicol26 Napisano Październik 20, 2009 Witam Was, ja już po śniadanku i w pracy. Kupiłam wczoraj ciemny razowy chleb i kanapeczki. Niestety przyspałam sobie dziś (taka pogoda:() i nie miałam czasu na wymyslne sniadanko. Ale wczoraj wyszłam na dłuższy spacerek z psem. Na więcej brakło czasu. A z obiadami to ciężko robić coś innego niż cala reszta w domu. najwyższej mniejsze porcje i więcej ruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paslistek 0 Napisano Październik 20, 2009 moim sniadankiem juz od niepamietnych czasow zawsze bylo musli z mlekiem lub z jogurtem:) tzn taka zdrowsza wersja, bo czesto jadlam słodkie płatki zbożowe, a wiadomo ile w nich cukru... jak chciałam przejść na inne diety to zawsze mi nie pasowało to śniadanko. bo czesto zalecaja niełączenie węglowodanów z białkiem, np. Tombak albo Gillian Mckeith. a ich diety bardzo mi się podobały ale jakos za bardzo przywykłam do mojego śniadania. chyba musze się w jakiś sposób pozbyc tego nawyku bo przy niełączeniu produktów czuję sie naprawe dobrze i lekko. ale poza śniadaniem staram się nie łączyć białka z węglowodanami. na obiad warzywa i może jakaś rybka lub kasza czy brązowy ryż w dodatku. z mięsem nie mam problemu bo nie lubie. ewentualnie drob, i to pieczony, a nie smażony:) miłęgo dnia!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania Sz 0 Napisano Październik 20, 2009 dzien dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goha_3miasto 0 Napisano Październik 20, 2009 Dobry:) Ja już w pracy, właśnie jem śniadanie:)( nie udałoo mi sie nic zjeść po obudzeniu),duza marchewka i jabłko+ herbata(malinowa z cytryna) zamiast kawy dziś.koło 12,planowana mała bułka z serkiem chrzanowym/ lub musli z jogurtem:] po wczorajszym skakaniu o dziwo, nie mam zakwasów ani nic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach