Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska mala

dzewczyny poradzcieco zrobic

Polecane posty

Gość miska mala

pomuzcie jak mam mu wytlumaczyc ze mamdosc oklamywania mnie i dzieci dosc oszustw i klamstw skierowanych w moim kierunku.ja chce poprostu zyc normalnie,ale on niechce siewyprowadzic.coam robic

Gość miskamala
dokladnie.ja do niego wyprowadz sie aon tu jest moj dom i rodzina,dodam mieszkamy w moim domu rodzinnym

Gość a czy on
jest zameldowany w twoim domu? jesli nie to zmien zamki jak bedzie w pracy i nie wpuszczaj go do domu, a rzeczy wystaw na podworko. i bedzie po sprawie, a raczej dopiero zaczna sie sprawy....rozwodowe...

Gość miskamala
bardzo bym tak chcialazrobic ale jak pisalam mamy dzieci a dom nalezy do rodzicow,a znajac tego durnia narobi tyle rwetesu ze dojdzie miproblem z leczeniem dzieci z nerwicy,choc to jest nieuniknione

Gość to co piszesz nie ma sensu
przeciez kiedy on sie z toba kloci to dzieci przez to cierpia.Twoje dzieci pewnie wcale sie nie zdziwia ze on robi ci awanture o to ze go wyrzucasz, pewnie dbrze juz to znaja.Kiedy przychodzi do domu i sie klocicie to jest dobrze tak? ale jak juz on bedzie robil awanture pod domem to zle.Kobieto zachowujesz sie jakby tylko on mogl cos zrobic w tej sytuacji a ty nic.Teraz to ty musisz walczyc.Jak bedzie sie awanturowac to wezwiesz policje i tyle. przeciez mozesz poprosic rodzicow by zabrali twoje dzieci ipojechali gdzies tego dnia na przyklad do twego rodzenstwa.Nie daj mu sie ponizac i wpajac zasade ze nic nie mozesz na to poradzic.WALCZ...dla dzieci...