Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvbftmnj

kto ogladal wczoraj mam talent?

Polecane posty

Gość fgvbftmnj

czy tylko ja uwazam ze ta cala wiktoria spiewala tak nudno ze 3/4 przewinelam dzisiaj ogladajac teledyski?:o

Gość i aż topik musiałaś założyć
tylko dlatego że coś tam cię nudziło. Jak człowieka coś nudzi to sie zwyczajnie tym nie zajmuje a nie zakłada o tym topiki

Gość fgvbftmnj
tak musialam, jak ci sie cos nie podoba to nie wchodz i nie czytaj :o pytalam czy tylko ja tak uwazam a nie czy zakaldac o tym topik :o wracajac do tematu to mysle ze nie jest jakas magiczna jak okreslili to jurorzy

Gość klopp
Przerost formy nad trescia

Gość nie wiem co im sie w niej podo
balo...takie to jakies bylo...ja nie mowie ze to ma byc jakies disco polo bo go nieznosze ale takiego jeczenia tez nieznosze

Gość fgvbftmnj
ja tez nielubie jeczenia, lubie oryginalnosc a ona byla taka zwyczajna, nudna, jak wiele innych spiewajacych dziewczyn... uwazam, ze byly lepsze wykonania nawet w tej edycji

Gość gdscbrhnrt
jeśli wiktoria to ta szesnastolata to dokladnie tak samo pomyslalam - o co chodzi? glos ma calkiem, calkiem, ale mnie akurat nudzilo

Gość ona zeczywiscie
byla taka zwyczajna,nudna naprawde nie wiem jak kuba mogl tak powiedziec

Gość www.tnij.org/vavex2009
Nie oglądam tego programu.To już lepszy jest Cyrk Zalewski

Gość katrrrrrrina85
Mi sie nie podobał jej występ. Za to przedostatni Kasi bardzo.

ja widziałam. obie spiewały tak se. a ta popowska czy jak jej tam na youtubie skiepsciła moim zdaniem ten utwór. zaspiewała go "normalnie" ktos nawet w komentarzach napisał ze cos nie za bardzo. w mt troche lepiej jej to wyszło, ale i tak widziałam duuuzo lepsze wykonania tej piosenki.

Gość jop twoju mać
to oczywiste że ci się nie podobało, bo jesteś zawistną babą i zazdrościsz ładnej dziewczynie że tak ładnie śpiewa :D mi się bardzo podobał jej występ w przeciwieństwie do Popowskiej, która nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia :O poza tym ma wyraz twarzy jak niedorozwinięta :classic_cool:

Gość gsdfggthtr
jop twoju - nie podobal ci sie wystep popowskiej, bo jestes zawistną babą i zazdrościsz ładnej dziewczynie że tak ładnie śpiewa:O co za tępota i hipokryzja:O

Gość jop twoju mać
do debila nade mną - jestem facetem

Gość śpiewać umie moze ładnie
ale żebym od razu była zachwycona to nie, nie miała w sobie nic magicznego chociaż nawet ładna dziewczyna, jakich wiele z resztą

Gość
generalnie prawda jest taka, ze kazdy, kto potrafi czysto spiewac, w kazdej smetnej piosence odnajdzie sie zajebiscie i kazdego wzruszy. zaspiewac smet to nie sztuka. prawdziwym talentem jes zaspiewac cos wesolego, szybkiego i nieanemicznego - gdzie sa ludzie od takich kawalkow, no gdzie? pza tym z mam talent zrobil sie drugi idol, bojkotuje ten chlam.