Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowa wiśnia

Co sądzicie o tej sukni ? Na wesele ?

Polecane posty

Gość kieckakiecka
mi sie ta sukienka przypomina stroj do tanca towarzyskiego.jak bum cyccyk:P

Gość byłam ostatnio na weselu
w wiejskiej remizie pod lublinm - 3/4 lasek w takich falbanach,do tego obowiazkowo brokat, loczki i koczki :O masakra

Jezu;/ ale patologiczna ta sukienka;/Dziewczyno wez sie zastanow, laski na studniowki noswily takie z 8 lat temu;/

no a ja wstawilam zdjecie swojej sukienki na wesele i tak sie babralam z tym fotosikiem ze juz wszystcy soebie poszli 😭

Gość
Ja mam podobny gust do ekspertki bo miałam bardzo podobną do tej z linka

Wedlug mnie bardzo ladna.Wcale nie na wies.Niejednokrotnie widzialam taka na przyjeciach:) Eksluzywnych.Jak najbardziej jestem "za".

Ekspertka ds. mody i urody --> rewelacyjna, szkoda, że u mnie w Toruniu takich nie ma, ale jak będę kiedyś może w Warszawie to bym się targnęła na nią :)

Gość
Zielony kupiłam, z tuniką dałam sobie sobie spokój i tak nie mój rozmiar :)

ta kiecka z pierwszego linku jest po prostu mega okropna!!!! Nie decyduj sie na taka sukienke! W ciagu ostatnich 3 lat bylam na kilkunastu weselach,i malo ktora babka zaklada teraz takie kiecki balowe,uwierz mi,a jak juz ktoras zalozyla,to czula sie dziwnie z gronie dziewczyn i kobiet ubranych w proste,ale eleganckie sukienki do kolan,albo w spodnice i eleganckie bluzki.

Gość dzadzudzi
moim zdaniem ta kiecka zupelnie sie na wesele nie nadaje. owszem, nie podoba mi sie ale widzialam gorsze. jednego nie rozumiem - jesli tobie autorko to paskudztwo sie podoba, to po cholere pytasz na forum o zdanie? skoro uwazasz, ze ta kiecka jest sliczna to w niej idz, co za problem? Ty to bedziesz miala na sobie, wiec co nam do tego.... wg mnie pytasz, bo masz watpliwosci. watpliwosci sie potwierdzily no i klops :P