Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Folklore

Bylam niby u profesjonalnej wrozki ale ta wizyta popsula mi humor

Polecane posty

Bylam u wrozki.Balam sie ale poszlam. Wrozba kosztowala tylko 20 zł bo to starsza juz Pani . Rozlozyla dla mnie karty cyganskie . Powiedziala ze moj narzeczony nie bedzie moim docelowym partnerem i ona z moim facetem slubu nie widzi. Ale przeciez mi sie oswiadczyl i byly zareczyny i mamy brac slub w pazdzierniku w przyszlym roku . Bardzo prosze jesli ktos cos wie na temat sprawdzalnosci wrozb z kart cyganskich to niech napisze.

Gość jak to se
można samemu nagrabić

Gość Kochana mój mąż miał
być w kartach wróżki wysoko postawiony wojskowy, ajest nim inspektor do spraw mieszkaniowych. Nie wierz wróżce?!...............

bo są wróżki i wróżki. Ja swego czasu byłam na wizycie u Jasnowidza, co prawda kosztowało mnie to troszke, ale wszystko co powiedziała sprawdziło się i sprawdza nadal. Cała wizyta była nagrana na dyktafon, i słowo w słowo wszystko co powiedziała miało miejsce w moim życiu, nawet sprawy które na tamten czas były nie realne, teraz znalazły odzwierciedlenie swoje w teraźniejszym życiu.

powiedziala jeszcze takie cos co mnie zastanowilo : ze ja nie wiem o nim wszystkiego i faktycznie on jest dosc skryty i powiedziala na koniec ze zyczy mi dobrych wyborow zyciowych a o moim narzeczonym jeszcze raz powiedziala nie wiem o nim wszystkiego

mam prosbe Kobieto Bluszcz moze podaj mi na moj numer gg namiary do tego jasnowidza moze sprawdze jeszcze co on powie czy tez potwierdzi slowa tej wrozki moje gg 6955773

Ale przeciez mi sie oswiadczyl i byly zareczyny i mamy brac slub w pazdzierniku w przyszlym roku . ----->dziewczyno,ja Ci źle nie życzę,ale wiesz,co może się wydarzyć przez ten rok?Dużo!

Gość no mnie dziwi
w ogole jak ktos idzie do wrozki majac w miare ulozone i zaplanowane zycie. teraz moze sie nawet dobrze dziac, a ty bedziesz myslala o tym c ta wrozka powiedziala, ktora nawet moze nie byc profesjonalna wrozka :O ja tez nie powiem, bo tez czasami z tego korzystam ,ale ja jestem singlem i wrozka daje mi jakas tam nadzieje,ze kiedys cos sie zmieni...

Gość wierzyc w zabobony
to grzech, jesli jestes katoliczka to sie tym nie przejmuj. modl sie gorliwie a wszystkie prosby zostana wysluchane

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.

Gość gość
wszystkie służą szatanowi i cha cierpienia dla ludzi

Gość gośćnormalna
Ja wiem jedno,że wróżek z prawdziwego zdarzenia jest mało i jak na lekarstwo.Najlepiej w takim wypadku liczyć na te które mają swoją stronę internetową .One przenajmniej mówią to co widzą i nie zmyślają a co najważniejsze nie wypytują przed powróżeniem .......Najgoesze to te ,,ala,,wróżki.Raz ,albo dwa razy trzymały w życiu karty i zabierają się do ,,zarobkowania,,.Śmiać się chce słuchając takiej jednej z drugą.

Gość gość
Przed zadzwonieniem do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl) zalecam przygotować się na trudną rozmowę. Dla mnie przynajmniej była ona ciężka, bo dowiedziałem się, że osoby, które do tej pory uznawałem za swoich przyjaciół, tak naprawdę na mnie żerują!!! Diana (z wrozkadiana.pl) jest szczera do bólu, ale za to cenię ją najbardziej.