Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto mi wpłaci pieniedze na konto

Polecane posty

Gość raczej nie
przerwa i jej problemy... czy ty dziewczyno (czy kimkolwiek jesteś) nie masz większych zmartwień? zajmij się pomocą głodującym dzieciom w Afryce, albo pomocom dla chrześcijan w Darfurze... zajmij się czymś pożytecznym i twoje problemy same znikną...

Gość raczej nie
a tak w ogóle to podrzuciła byś na jakiś fotosik zdjęcia tych swoich legendarnych tzytków i dała tu link... ciągle o nich tylko piszesz... lepiej będziemy mogli ci pomóc, lepiej cię zrozumiemy gdy zobaczymy jaki duży... przepraszam... jaki mały... jest problem :)

Gość
albo jest sie atrakycjnym co tym samym ułątwia życie albo nie cycki w duzej mierze o tym decuduja te podane cechy trzeciorzedna sa w ogole nie zrównoważone i nie adekwatne :I:O po prostu to jest wada jak ktos ma garbaty nos czy odstajace uszy , to tez nic ma z rtm nie robic ? żyjemy w świecie gdzie liczy sie atrakcyjnosc i juz .:(

Gość
nie tzytzki nie są moim jednym problemem, :O na czym bedzie polegała Wasza pomoc jesli wkleje foto ?

Gość Dany Decoy
kulturka masowa Cię otacza to tak myślisz, zawężone masz pole widzenia...całe powodzenie sprowadzasz do wyglądu tych tzatzyków i pewnie czegoś jeszcze...uszy odstające albo za duże itditp pewnie, Tobie się chyba naprawdę nie da wytłumaczyć pewnych rzeczy....

Gość raczej nie
ale małe cycki to nie jest garbaty nos czy krzywe zęby... słyszałaś może że małe jest piękne? zrozum że małe cycki mają swój niepowtarzalny urok... wolała byś mieć wielkie bufony? "na czym bedzie polegała Wasza pomoc jesli wkleje foto ?" hmmm... ale wkleić możesz :)...chętnie popatrzymy... na twoje piersi...

Gość Dany Decoy
jeżeli wkleisz...obiektywnie stwierdzę czy będziesz mnie się podobała z większymi piersiami

Gość Dany Decoy
ale poważnie uważasz, że jeżeli powiększyła byś biust i coś tam jeszcze plastycznie poprawiła, to Twoje życie o sto osiemdziesiąt stopni ulegnie poprawie?

Gość Dany Decoy
to jeżeli masz tak jak na zapodanym zdjęciu, to raczej o głowę chodzi, a nie o te nieśmiertelne tzatzyki, bez urazy, ale powaga chyba tak jest...

Gość
moze o 90 ? na pewno byłoby lepiej, jestem o tym przekonana w 100 procentach

Gość raczej nie
01:58 [zgłoś do usunięcia] przerwa miedzy palcami 90 mniej wiecej cóż... fajne... mi się podobają kobiety z takimi piersiami, ale może to przez to że mam niezbyt dużego członka :(... Ale co ty chcesz od swoich piersi? Takie małe piesi są śliczne... zrozum to że nie każda kobieta musi mieć wielkie bufony... Twój problem nie leży w twoich małych piersiach tylko w twojej głowie, naoglądałaś się za dużo seriali amerykańskich i tyle... o zobacz sobie M jak miłość tam Hanka Mostowiak też ma małe piersi...

Gość raczej nie
A tak na marginesie to wiesz może jak przekazać tabelę jako parametr do procedury w PL/SQL???

Gość do przerwy
przerwa, a wez ty sie zmierz pod biustem i w biuscie, ja cie prosze i podaj wymiary

Gość
"cóż... fajne... mi się podobają kobiety z takimi piersiami, ale może to przez to że mam niezbyt dużego członka ..." XD nie widze związku ale ok :classic_cool:

Gość
nie bede sie szfendać po domu notza , bo sie starzy obudza i mnie opiertola że jeszcze nie spie i na dodatek jako darmozjad ich budze 😭

Gość
a nie mam miarki w swoim pokoju :( jest mi przykto że nie mam dekoltu :( upieram sie przy swoim , chce polepszyc jakosc swego życia, a Wy tak mówicie bo chceci mnie pocieszyc :] ale i tak dziekuje Wam za to :]

Gość Dany Decoy
właśnie, też nie widzę związku... A w Polsce to w ogóle są fachowcy co wykonują powiększanie biustu profesjonalnie....ale tak naprawdę profesjonalnie...?

Gość raczej nie
przerwa a ile masz wzrostu? ile ważysz?

Gość raczej nie
bo wiesz jakbyś miała 2 metry i ważyła 100 kilo no to rzeczywiście twój mały biust mógłby wyglądać brzydko, ale jeśli jesteś drobną osobą to zmienia postać rzeczy...

Gość Dany Decoy
Szczerze to nie chcę pocieszyć, bo nie lubię tego robić....tylko zrozumieć co Cię opętało z tymi tzytzami... wszechwielkimi tzytzkami...

E, ja też chciałam kiedyś mieć większe, ale potem mi przeszło (nie powiem dlaczego, bo to bez sensu tłumaczyć :D ). Ale o ile mnie pamięć nie myli, to droga Przerwo, nasz jeszcze kilka lat, żeby ci urosły? :)

Gość raczej nie
ja też cię nie pocieszam, próbuję ci wytłumaczyć że małe cycki też są fajne... a swoją drogą to szkoda że nie widzisz związku między swoimi małymi cyckami a moim niezbyt dużym (nie lubię określenia małym, zresztą on nie jest mały, jest porostu niebyt duży) członkiem... widzisz nie tylko ty masz takie problemy, kompleksy... tylko że inni jakoś pomyślą se o tym raz na pół roku a przez resztę czasu normalnie żyją... a ty odwrotnie, raz na pół roku zapomnisz o swoich kompleksach i żyjesz, a poza tym to na okrągło masz głowę opanowaną przez swoje małe cycki

Gość
ogólnie to mam figure tych chudych szczap modelek których kazdy nienawidzi :)

Gość
zupa--> powiedz moze mnie zainspiruje ? ;] w wieku 19 lat juz raczej nic nie rośnie 😭