Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto mi wpłaci pieniedze na konto

Polecane posty

Gość raczej nie
czyli jesteś mniej więcej ja ta kate hudson czy jak jej tam tylko że jesteś chudsza? tak? może nie jesteś chodzącym ideałem ale z taką figurą ale masz na pewno swój urok

Gość Dany Decoy
taaa każdy nienawidzi ,a wszyscy się zachwycają....szczerze to mnie drażni u Ciebie to, że .....co inni...co inni...

Gość raczej nie
-> ogólnie to mam figure tych chudych szczap modelek których kazdy nienawidzi e tam każdy... mi się podobają takie chude... takie żeby można sobie członka o kości poobijać w czasie kopulacji z nimi...

Przerwa, rośnie do 25 roku życia, zapewniam. Hm, no cóż, zacznijmy od tego, że kopnęłam gościa, który budził we mnie poczucie, że z moimi piersiami jest coś nie tak. Naoglądał się biedaczek redtuba i rzeczywistość go...przerosła :P w ujemnym sensie :O A potem trafiłam na strony o właściwym dobieraniu stanika i takie tam. (To właśnie chciałam ominąć, bo pewnie już słyszałaś)

Gość Dany Decoy
też kiedyś siuraka chciałem mieć większego...i też mnie przeszło... a poza tym każdy ma jakieś kompleksy, problemy....bez tego życie nudne by było...

Gość
co inni i co ja mi tez sie to nie podoba, dlatego chce to zmienic :]

Gość Dany Decoy
dlatego bo co inni tak naprawdę...nie żartuję, Ty wiesz lepiej

Gość
zupa--> eee chyba nie , przyjnajmniej w moim przypadku nie czuje od 17 żeby było cos wiecej :O no u Ciebie problem byl w facecie u mnie jest realny w tzyytzakch 😭

Gość raczej nie
02:26 [zgłoś do usunięcia] Dany Decoy też kiedyś siuraka chciałem mieć większego...i też mnie przeszło... a poza tym każdy ma jakieś kompleksy, problemy....bez tego życie nudne by było... taaaa....tyle że nikim jego kompleksy nie władają tak jak przerwą... mi to się wydaje z tego co ona pisze że to nie ona ma kompleksy tylko kompleksy mają ją...

Gość
bo ja jestem zbyt słaba psychicznie na to żeby być "inna" :( 😭

Gość Dany Decoy
sory jeszcze raz bo sam nie rozumiem co napisałem... "co inni i co ja mi tez sie to nie podoba, dlatego chce to zmienic :]"...właśnie dlatego bo co inni powiedzą...No ale tak naprawdę to Ty wiesz lepiej...

Gość raczej nie
kurde tobie przerwa to naprawdę jedyne czego potrzeba to faceta żeby cie porządnie zerżnął... może wtedy przestały by ci się lęgnąć głupoty w głowie

Gość Dany Decoy
czyli, właśnie..."Przerwa - a skąd ci się wzięło przekonanie, że w tzytzkach, a nie w facetach? "

Gość
Ty masz normalne/przecietne tylko facet Ci wmówił że sa za małe a moje po prostu sa za małe zeby np. pójsc na basen :]

Gość raczej nie
" Ty masz normalne/przecietne tylko facet Ci wmówił że sa za małe a moje po prostu sa za małe" Boże czytasz i nie grzmisz... czyli jeśli by ci facet powiedział ze masz za małe cycki to wtedy byś uwierzyła że masz w sam raz tylko on myśli że sa za małe???

Gość dany decoy
przerwa miedzy palcami 90, ehhhh

Przerwa - no to chyba, żeby się bikini trzymało, bo jak pływasz na czas, to te tzytzki tylko wku....ją. Wiem, bo miałam pływanie na tapecie osiem lat i tylko mnie spowalniały. Na plażę ok, rozumiem. Ale tylko po to, żeby się polansować :D Tzytzki to tzytzki, rosną tylko od ciąży i od ćwiczeń.

Gość
no zupełnie nie tak 😭 chodzi mi o przypadek zupy..

Gość dany decoy
Przerwo, coś na porost neuronów chyba, a nie piersi...musiałem dogryźć bo nie wytrzymie zara...

Gość Dany Decoy
mnie już wypompowało...

Gość
nawet nie wiece jak mnie to ogrnicza 😭 mnie tez zupa, moge o tym godzinami 😭 nawet latami czego tutaj dowiodłąm :classic_cool:

Gość
- wstyd wyjsc na plaze z takim biustem ,co ja mam robic latem 😭 to lato albo z tzytzkami albo wcale 😭 albo jakie mam bluzki zakladac na imprezy jak wszystkie z dekoltami? takie banalne sprawy 😭

Hm, ale w czym ogranicza? Młoda, ładna dziewczyna, której połowa pasztetów zazdrości dosłownie wszystkiego i czujesz się ograniczona? Teraz właśnie jest czas, który możesz wykorzystać na wszystko, a nie martwić się rozmiarem.

Gość raczej nie
Boże czytasz i nie grzmisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcesz dziewczyno kontakt do dobrego psychiatry? mi prawi pomógł.... może i tobie coś poradzi...

Gość
no bo włąsnie przez to nie chodze na imprezy, nie notzuje nigdzie itd, mam sie za nieatrakcyjna 😭