Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto mi wpłaci pieniedze na konto

Polecane posty

Gość raczej nie
tak, tak... wrzuć fotkę.... chętnie rzucę okiem na małe, zgrabne cycki

Gość raczej nie
"mam sie za nieatrakcyjna " i tu jest pies pogrzebany, TY się masz, nie ktoś cię ma tylko TY sama się masz! jak juz pisałem dobry psychiatra i za pół roku będzie po kłopotach...

Gość
no nie chce, bo nie chce sie czuc najmniej atrakcyjnie :O no nie wrzuce tu foty bo bedzie ona za mna "chodziC" do końća kafeteri :O

Gość
chciałąm napisac , "jestem nie atrakcyjna" ale o tej porze juz mi sie lansuje wszystko :o dobry chirurg plastyczny i bedzie jeszcze lepiej i bez psychotropó :)

Gość
ja juz sie bujam do łózeczka :] 😴 do zobaczenia jutro :classic_cool: tam gdzie zawsze ;] :classic_cool: 🖐️ papa🌼

Gość przerwa miedzy paIcami 9O
Mam nadzieję zobaczyć jakiegoś buhaja z rana pod moją kołderką. :classic_cool::):D

Gość
to jeszcze droższe, a pózniej znika :O i zostaja jakies guzy ,czytałam na kaffe opinie lasek które sobie to robiły

a w Urodzie polecali :( jakbym wygrała jeden zakład, albo wydawała książkę, dramat, czy moje karty :classic_cool:, ewentualnie znalazła mojego tatę, to może mogłabym Ci udzielić pożyczki :classic_cool:;]

Gość
czy jest na to szasna jeszce w tym roku ? :classic_cool:

raczej planuje to wszystko po maturze :] dopóki mieszkam z mamą, nie chcę jej dołować, czy denerwować tymi poszukiwaniami :( i tak mam z nią ostatnio skaranie boskie, czy jak to się mówi? 😭:( chyba, że znajdziesz mi wydawce, menedżera etc :classic_cool:

Gość
moge zostać Twoim menazerem, wyfrawnictwa odwiedzimy osobiscie :classic_cool: rozumiem że ksiązka jest juz napisana wydrukowana ? :> czesc Danny 🖐️ no nic sie nie zmieniło

taa, napisana, ale musze poprawić dużo rzeczy ;] ewentualnie mogę zostać dla Ciebie modelką ;) na normalną jestem za niska, ale do suicide girls pewnie by mnie przyjeli? :classic_cool::> Danny, heloł 🖐️

dla przerwusi wszystko 😍 no, prawie. musiałabym se zrobić tatuaże? :O:O a ja przy robieniu nostrila prawie zemdlałam :( trza będzie pod narkozą :classic_cool:;]

przekłułeś? :classic_cool: dla mnie przekłucie nosa było dość bolesne :( ale ja wrażliwa na ból jestem.

to daj potem foty z kolczykiem to Ci powiemy, czy pasuje :classic_cool: ja wolę ból.. zadawać :classic_cool: a nie przeżywać :P

żeby tylko takie.. :O:classic_cool: przerwa, ja muszę teraz spiertalać, a Ty myśl nad moją karierą :classic_cool: