Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nexty

Nie rozumiem fenomenu Megan Fox.

Polecane posty

Gość nexty

Zanim zaczniecie mnie wyzywac od zazdrosnych grubasek informuje wam, ze jestem facetem. Teraz duzo sie slyszy o megan fox, moi kumple czasami cos o niej napominaja.. Jak dla mnie jest ladna ale nie zasluguje od razu na miano jakiejs seks bomby, taka w sam raz na raz, czym tu sie podniecac, widuje duzo ladniejszych dziewczyn na ulicach. Jakby kazda miala tyle kasy co ona bylaby o wiele wiele ladniejsza. A jak czytam wywiady z nia to nie moge az pojac jak smaolubna jest ta dziewucha

Gość a_rex
no racja, tez za bardzo nie kumam czemu wszyscy sie tak nia jaraja, ladna ale nie od razu nie wiem co, kumpel niedawno wstawil jej fote na nk

Gość nexty
I ten jej glos, slyszeliscie jej glos? taki przeslodzony, STRASZNE!

ogolnie laska spoko wyglada... sa ladniejsze to fakt... ja tam wole swoja ksiezniczke... ciekawe jaka ta megan jest prywatnie... czy da sie o czyms konkretnym z nia pogadac... hehehe

Gość mialam ci ja pieczen
wygląda jak zdzira z konskimi zebami!

ja osobiscie uwazam ze jest przecietna :) ale to jets jej plus ze nie zrobila sobie silikonowych piersi..no ale to moze kwestia czasu :)

Megan Fox jest bardzo ładną i utalentowanę aktorką. Mimo młodego wieku, zdążyła zagrać już w kilku superprodukcjach. Nie bez znaczenia jest też jej podobieństwo do Angeliny Jolie. Megan znalazła się na okładce najnowszego wydania "Playboya" (sam wczoraj widziałem).

Gość a_rex
Komediant wez nie pajacuj. Moz ei jest mloda ale napewno nie utalentowana, a ze zagrala w 2 czesciach transformersow to wielkie mi super produkcje, a co do tego porownania do Jolie to... no prosze Cie.. To tak jak owinac gowno w papierek i mowic ze czekoladka

A co do Angeliny Jolie, to jej kariera jest już na finiszu. Zdobyła światową sławę dzięki głównej roli w filmie "Tomb Raider" Była wtedy w świetnej formie fizycznej, była bardzo energiczna. A teraz ? Jest wychudzona, bez formy. Różnicę widać gołym okiem. To zdjęcie Jolie z 2001 roku, przed premierą "Tomb Raider": http://z.about.com/d/fashion/1/0/c/3/3/2250760_10.jpg Z tu zdjęcie Jolie z 2009 roku: http://plotek.files.wordpress.com/2009/03/angelina-jolie-salt-set-01.jpg Prawdopodobnie stąd fenomen Megan Fox. Stara Angelina jest już przeżuta i przetrawiona, więc znaleziono sobie nową.

Gość nie rozumiem ///
Nie rozumiem co Wam się nie podoba w Megan. Jeśli ona jest przeciętna to jakie są pozostałe dziewczyny? Przecież nie da się ukryc, że ma nieprzeciętnie ładne, regularne rysy twarzy i zgrabną sylwetkę.

Gość siiieeera
Ja akurat rozumiem fenomen Megan Fox. Najpiękniejsza kobieta jaką ziemia wydała.