Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ex mnie zdradziła

Ex mnie zdradziła, ma za swoje, całe miasto już o tym wie

Polecane posty

w ogóle, jak się ma rozwiedzionych znajomych, to najlepiej jednym uchem wpuszczać, drugim wypuszczać, nie zabierać stanowiska, nigdy nie powtarzać nieczego osobom trzecim - nawet jeśli się coś peywatnie myśli na ten temat, zostawiuć opinie na ten temat dla siebie - chyba, że jest się np. bezpośrednim świadkeim pzremocy słyszałam kilka takich sporów i nawet jak komus wierzę bardziej, to biorę poprawkę, że mogę się mylić i trzymam dziub na kłódkę w tej sprawie choc raz było zabawnie: poznany kolega chłopaka przy piwie wieszał psy na byłej, po czym się okazało, ze chodziłam z laską do podstwówki (skojarzyłam po oryginalnych imionach dzieci). nieopatrznie się przyznałam - ale były jaja, facet mówił pół godziny bez przerwy o ich naprawdę intymnych sprawach, nie dało mu się przerwać. dobrze, że jestem blondynką i przy moim małym móżdżku mam bardzo króciutką pamięć - tylko dzięki temu bez kłopotu mówię cześć i jej i jemu :D

Zawsze szczery? Przycięło Ci się coś? ;) Przecież sytuacja jest jasna-wystarczy przeczytać pierwszy post: "Jak idę po ulicy albo jadę tramwajem i ktoś ze znajomych się mnie pyta o moją dziewczynę, to głośno mówię że już razem nie jesteśmy, bo mnie zdradziła i przespała się z innym. Ja się tego nie wstydzę, nawet obcym to mogę mówić, a niech ona ma za swoje" A więc opcja numer 1 i wszyscy się zgadzamy co do tego, że autor jest frajerem ^_^

Gość ahaahaahaahaaha
"..... bo mnie zdradziła i przespała się z innym...." Dla ścisłości najpierw zdradziła a później przespała się z innym???? A to świnia:D Co za debil! O matulu! Czym ty sie wogóle chwalisz? Wiekszosc pewnie pomysli że zdradziła bo ty jesteś do niczego. Widzisz, kto mieczem wojuje....

zawsze szczery, doczytałam: wynika, ze sam zaczepia, myślę, facet jest chyba mocno zdenerwowany: cały dzień jeździ pewnie tramwajem i poluje na znajomych ;) no, myślę, bez stanowiska niby przykro, ale bezpieczniej:D pozdro:)

Gość aasaa
`wszyscy się zgadzamy co do tego, że autor jest frajerem ^_^` a on się o tym dowie jak ona jemu d**e obrobi

Gość ahaahaahaahaaha
tak w sumie to się nie dziwię ze go zdradziła...

fakt, trochę okropni to jednak jesteśmy :) oj, chyba znowu muszę sobie różańczyk na grochu odmówić, jessu, już trzeci dzisiaj ale w tempie, bo właśnie idę na zajęcia z tańca brzucha!:D

Gość tereferekuku...
Facet myśli że się zemnści na niej opowiadając wszystkim o ich imtymnych sparwach.Ale takie opowaidanie wszystkim dookoła że dziewzyna go zdradziła zemści się tylko na nim.Teraz wszscy sobie myślą o nim że biedny rogacz,pewnie było z nim coś nie tak że dziewczyna na bok poszła a on biedny się żali.

Gość pompidu
mój exx też mnie zdradził i to nie jeden raz, a później próbował mnie namówić bym nikomu o tym nie mówiła, żeby to zostało między nami. Nie chodzi o to, że ja chciałam to opowiadać na każdym kroku pierwszej napotkanej osobie; a zabolało mnie to, że on chciał żeby to zosatło między nami i on jak by nigdy nic powiedziałby swoim znajomym i rodzinie "pokłóciliśmy się troszkę". dlatego zadzwoniłam do jego siostry i wszystko opowiedziałam (ona pewnie swojej matce), i cieszę się że tak zrobiłam, bo niby dlaczego miałam cierpieć tylko ja??

cena uzalezniona od stopnia szczerosci :-) a swoja droga to chetnie przeczytalbym komentarze do analogicznego tematu, gdyby to kobieta byla zdradzona i mowila znajomym prawde :-)

Gość fhgthgf
to załóż taki topik

zawsze szczery, nie będę Cię oszukiwać: dostałaby jednomyślne wsparcie (choć prywatnie chyba bym zauważyła w takiej sytuacji, zę jestem żałosna -am nadzieję:D to znaczy, mam nadzieję, ze nie będę miałą okazji się przekonać, oczywiście)

Moje bybłyby dokładnie takie same :] No może, że "kretynka", a nie "palant" ;) To nie chodzi o usprawiedliwianie laski. No się puściła i jest guuuupja. No i co? Trzeba się każdej napotkanej osoboie wypłakiwać w mankiet? Wyobraź sobie sytuację-masz znajomych, parkę. No i się nagle rozstają. Oboje to Twoi bliscy znajomi, więc nie chcesz z żadnym zrywać kontaktu. Spotykasz się na piwo z koleżanką "no tak, tak wyszło, że już nie jesteśmy razem. A wiesz? Ostatnio na świetnym filmie byłam... blablabla" i normalnie siedzicie przy piwku. Następnego dnia spotykasz się z kolesiem "No staaary... ta głupia kurwa mnie zdradziła, szmata jedna, no zdradziła mnie, no przespała się z innym, szmata mnie zdradziła...." I te same teksty do spotkanego przypadkiem kolegi z przedszkola, barmanki, sprzątaczki i dostawcy piwa. Z kim spotykałbyś się częściej na piwko? :>

nogoglaszczko ale ty uparte stworzenie jestes - ja wciaz mowie nie o "wyplakiwaniu sie" tylko stwierdzaniu faktu - prawdy - nie jestesmy razem, dlaczego? bo sie puscila i tyle, kuniec, end, finito :-)

Gość a ja to samo mialam wiesz
hahaha ale jestes zalosny autorze to ze o tym mowisz oznacza ze to cie rusza iboli.. myslisz zektos sie tym przejmie? kazdy ma swoje sprawy.. ja tez zdradzilam swojego exa i nawet nie zaluje;]byl hujowy jak barszcz , zaniedbywal mnie nie liczyl sie z uczuciami , w lozku byl hujowy nie zwracal uwagi na mnie na to co czuje.. uwazam ze sam sobie jest winny..gdybym byla znim szczesliwa gdyby mnie nie wyzywal nie pomiatal mna i szanowal to bym z nim pewnie do dzis byla .trafilam na dupka.. a temu nowemu dziekuje do dzis ze stanal na mojej drodze i dzieki niemu ex mnie rzucil bo sama pewnie dalej bym miala glupie nadzieje ze sie zmieni.

Zawzięta bestia. hihihihihi. Ale tu omawiamy konkretny przypadek: -co u Twojej dziewczyny? -nie jest już moją dziewczyną. -aha, ok. a jak Ci idą stu... -bo zdradziła mnie ta szmata. no puściła się z innym -..dia? Bo z postów autora wynika, że nawet jak ktoś o nią w ogóle nie zapyta, to i tak opowie.

uff, całe szczęście - czyli, jak będę z Toba częściej rozmawiać, to procentowo patrząc, będę mówić nieco mniej kłamstw choć myślę, że gdzieś w tym rozumowaniu jest jakiś babol, ale niech będzie. po nicku sądząc to Ty nie oszukujesz a nie Ciebie się nie oszukuje nogogłaszczka bardzo precyzyjnie sprawę ujęła, Autorze topiku, ucz się!

Ale tu omawiamy konkretny przypadek: -co u Twojej dziewczyny? -nie jest już moją dziewczyną. -aha, ok. a jak Ci idą stu... -bo zdradziła mnie ta szmata. no puściła się z innym -..dia? to twoj przypadek konkretny - moj brzmial inaczej wiec przypominam - prosze nie naginac :-)

a, już spadam na te tańce, ale chciałam tylko odnotować, że jak będzie topik o tym, kto więcej plotkuje, to ten topik mówi sam za siebie!