Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kangurek88

Znacie jakieś dobre szkoły tańca w Gdańsku???

Polecane posty

głównie interesuje mnie taniec współczesny, hip-hop, dance hall itp. Fajnie jakby ktoś tu poleciłby mi fajną szkółke :)

Gość Belenka
Jeśli ktoś nadal by szukał dobrej szkoły tańca gdzie fajnie uczą dancehollu to polecam SoSalsa do której uczęszczam. Bardzo fajnie przebiegają zajęcia i co ważne bardzo kreatywne układy.

Gość Sokola
Znam tylko SoSalsa, bo tylko tu chodzę. Nie dawno zaczęłam przygodę z tańcem, ale jak dla mnie szkoła naprawdę fajna. Miło się tam czuje :)

Gość Pajacyk3
Najlepsza jest SoSalsa gdzie uczą tańca towarzyskiego przede wszystkim salsy! Uwielbiam !

Gość Ulka555
Tylko SoSalsa.pl ! Naprawdę świetnie prowadzą zajęcia z dancehallu!!! Czuje się rytm i to coś co towarzyszy w tańcu... Nie wiem jak to nazwać. Instruktorzy idealnie oddają charakter tańca i wspaniale uczą!

Gość polina4
Ja również mogę polecić SoSalsa.pl mają bardzo fajną instruktorkę od dancehallu. Geniusz powiedziałabym. Chciałabym się kiedyś ruszać jak ona....

Gość Nunia22
Najlepsza instruktorka dancehallu pracuje w www.sosalsa.pl więc u nich mają bardzo fajne zajęcia. Byłam na paru ale niestety potem ze względów zdrowotnych musiałam na jakiś czas odpuścić. Teraz wracam naładowana pozytywną energią!

Gość Olinek2
Takie style prowadzą właśnie w www.sosalsa.pl i robią to genialnie. Pełno energii, ciekawe choreografie. Wiele można się u nich nauczyć.

Gość umcia2
Ile osób o takim samym zdaniu :) SoSalsa pomimo że jest świeżą szkołą w trójmieście stała się tak popularna bo mają świetnych doświadczonych instruktorów. www.sosalsa.pl

Gość nauka tańca gdańsk
Zdecydowanie SoSalsa - najlepsza ze wszystkich http://sosalsa.pl/