Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie mi przykro******

Czy uwierzylibyscie w takie tlumaczenie,bo ja jakos nie potrafie

Polecane posty

Zaczne od tego ze za 3 tygodnie mam termin porodu,dziecka ktore jest tylko dlatego ze on tego bardzo chcial.......... W piatek,siedziel przed komputerem i popijal,jak zawsze gral on line,ja poszlam spac.Kompletnie sie spil i poszedl grzecznie spac...no nie zupelnie,troche mnie pomolestowal Nad ranem zapiszczal jego telefon (sms) z odpowiedzia od panny ile bierze za godzine,zajrzalam w telefon i tam znalazlam kilka jeszcze roznych numerow,wrzucilam w google i tez sie okazalo ze to sa nr.do dziewczyn swiadczacych pewne uslugi,jedna odpisala ze bierze 150 euro za godzine... Oczywiscie szlag mnie trafil,co jest zupelnie naturalna reakcja,bo teraz zamiast brzucha weekendy moglabym sobie spedzac ze znajomymi,na imprezach-poprostu gdziekolwiek,ale ja dla niego sie poswiecam,a tu takie cos. Powrocmy do tematu.on twierdzi ze byl na kompletnej bani,ze nie ma zamiaru mi wycinac zadnego wala,a tym bardziej placic 150euro,gdzie wie ile musi zap..przac na taka kase,wiec napewno nie dalby panience za wypiecie tylka na chwile...... Cokolwiek mowi,niesmak pozostal,GPS-a mu do tylka nie wsadze,ale zaufanie stracil w moich oczach zupelnie,bo przeciez wiadomo ze jak ktos chce to i tak zrobi,tylko czy chce.... W tej sytuacji sama nie wiem czy to ma sens,czy mam sobie organizowac zycie swoja droga,bo tu gdzie mieszkam,to ze jestem w ciazy nie stanowi zadnego problemu zeby sie z kims spotykac,ale ja postawilam na uczciwosc i rodzine....napiszcie co sadzicie,jest mi przykro.

Gość Antek Bereda
Jeśli się spił, to mógł tak zrobić jak wyjaśnia :D

Gość aasaa
współczuje, teraz powinnaś się relaksować a nie stresować

>>ale ja dla niego sie poswiecam,a tu takie cos. co za tępa debilka :o Zaszłaś w ciążę z łaski dla niego? :o

Nie wiąż się z człowiekiem który odstawia takie numery.Wytłumaczył się JAKOŚ bo co niby innego miał zrobić??Teraz może będzie grzeczny tylko pytanie na jak długo??

No wlasnie,najgorsze ze jestem bardzo swiadoma tego co faceci odwalaja,dlatego mu nie patrafie uwierzyc,bo jego problem polegal na tym ze sie zachlal tak ostro,ze nie wykasowal wiadomosci,a normalnie pewnie wszystko kasuje...tylko powiedzialam mu ze kij ma dwa konce,jesli on w ten sposob chce pogrywac ja rowniez moge mu odplacic pieknym za nadobne,tylko wtedy juz nie bedzie sensu zebysmy stanowili rodzine,krecac kazde na boku i udajac jeden przed drugim

Gość sadadda
zaszła w ciążę bo myślała o sobie.

Gość Kochajaca_Zoneczka
witaj Kochana ! wyobrazam sobie co czujesz bo ja cala ciaze bylam samotna olewal mnie jak sie synek urodzil to nic mi nie pomagal.... ja juz nie ufam... a tobie dobrze bedzie skupic sie na sobie i na dziecku ...byc czujna i pamietaj ze cokolwiek on zrobil lub zrobi nie bedzie to warte twych lez....takie rzeczy nie zdarzaja sie przypadkiem u facetow....mysla ze wytlumacza sie bylem na bani...nie pamietam.....

Gość no i co z
tego że chciał poflirtować ? nie zrobił nic złego. daruj mu :P

Znamy sie juz 6lat,i ja rowniez nie bylam swieta,ale jak napisalam,postanowilam ze stawiam na rodzine i koniec z kombinacjami na boku...teraz nie wiem czy bylo warto?

Pytaniem w smsie do profesjonalistki ile bierze za sex za godzine...to nie jest flirt,nie rob sobie jaj:) wiadomo o co chodzilo,moze myslal ze bedzie taniej...a tu lipa,te uslugi do charytatywnych nie naleza,jak widac

Odpłacanie mu tym samym jest zniżaniem się do jego poziomu więc lepiej ułożyć sobie życie od nowa tak na chłopski rozum.Współczuję ci,lada dzień urodzisz i miałaś jakąś wizje rodziny tyle że w tym wypadku co to za rodzina kiedy facet chodzi na dziwki a potem bez skrupółów wchodzi żonie do łóżka?

dziecka ktore jest tylko dlatego ze on tego bardzo chcial.......... teraz zamiast brzucha weekendy moglabym sobie spedzac ze znajomymi,na imprezach-poprostu gdziekolwiek,ale ja dla niego sie poswiecam,a tu takie cos. że co? jesteś niepełnosprytna i nie umiesz decydować o sobie? dziecko to kaprys partnera? podczas snu Ci wszczepiono płód? telefonu się niczyjego nie przegląda tajemnica korespondencji jest chroniona prawnie chyba w każdym cywilizowanym państwie poza tym- współczuję sytuacji i "partnera"

skrupułów miało być :P Jeśli jesteś zaradną osobą to z palcem w nosie poradzisz sobie bez niego i masz jeszcze szanse spotkać kogoś kto będzie wobec ciebie fair.

No i co z tego że zdecydowała się na dziecko dla niego??Jest wiele rzeczy które robi się w życiu dla tej drugiej osoby.Mój tato np.zawsze powtarzał że on nie chciał mieć dzieci tylko mama chciała.Bywa więc i odwrotnie.

do zla.... czasami facet potrafi tak nakrecic,ze moze to wydawac sie sluszne,poprostu mnie dlugo namawial,wiele jest takich sytuacji Tatyana,wlasnie dlatego mi sie juz odechcialo z nim czegokolwiek,bo puszczac sie kazdy moze,a jemu sie wydaje ze nie wiadomo na jaki genialny i cwany pomysl wpadl,zenada. Sam ma taka obsesje ,ze pilnuje,grzebie w telefonie,nie moge miec zadnych znajomych rodzaju meskiego,bo zarzuca zdrade i dostaje obledu....oczywiscie nie bylabym soba zebym mu sie podporzadkowala,ale nie krece z niki8m ani go nie zdradzam,choc mialam nieraz okazje.

Gość Jedna rzecz mi tu zgrzyta
Wszystko byloby fajnie i na pew3no mialabys moje poparcie gdyby nie to wycieranie sobie buzi - jak to sie dla niego poswiecilas zachodzac w ciaze. Dlatego napisze tak - w ukladzie , gdzie ktos sie dla kogos aaaaaz tak poswieca facetowi szybko zaczyna sie chciec zygac.I trudno mu sie dziwic. Tobie pewnie tez by sie chcialo, gdyby on ci powiedzial , ze chce isc do agencji z poswiecenia dla ciebie , zeby cie nie bzykac skoro jestes w ciazy i nie zrobic krzywdy dziecku. No bo to jest z jego strony duze poswiecenie. To jasne, ze jak baba jest w ciazy a chlop ma jechac na recznym to nie kazdy wytrzymuje i zaczyna szukac innych rozwiazan. Nie szukal przeciez innej kobbiety - kochanki. Szukal metody na to zeby sobie wyluzowac , skoro ty nie mozesz. jak do tego podejdziesz? nie wiem. Ale skoro juz jedziesz po poswiecaniu sie ciaza dla niego , to ja mu zycze zeby sobie znalazl inna.

Po pierwsze,ciaza nie jest marzeniem kazdej kobiety,moim akurat nie jest. Po drugie,kto powiedzial ze wciazy nie mozna uprawiac sexu,akurat ja moge i nie mam zadnych chisterycznych hamulcow. Jestem w tej ciazy i sumiennie ja nosze,chodze na badania,oraz rozne tego typu sprawy-co dla jednych jest 8cudem swiata,a dla mnie nie-ale to nie chodzi o to zeby pisac o ciazy,brzuchu itp,bo problem dotyczy faceta,a nie ciazy.

Po pierwsze,ciaza nie jest marzeniem kazdej kobiety,moim akurat nie jest. no to po jaka cholere zachodziłaś w tą ciąże????? co dla jednych jest 8cudem swiata,a dla mnie nie- zeby go zatrzymac? bo koelzanki maja? bo problem dotyczy faceta,a nie ciazy. nie - problem dotyczy Ciebie... zachowałas sie jak idiotka - nie dziw sie ze facet chodzi na dziwki, skoro zaszłaś w ciąze bo on tak chciał, to wybaczysz mu zdrady - bo on bedzie chciał...

Gość jedna rzecz mi tu zgrzyta
Do uprawiania seksu musi byc chec z obu stron. To ze ty mozesz uprawiac seks bedac w ciazy nie znaczy , ze facet tez. Jak to jest z Twoim facetem to nie wiem. Czy kiedys zapytalas go o to? Ja jestem osoba z boku ale mnie natychmiast zmierzilo po przeczytaniu tego jaj sie ta ciaza poswiecilas. Uwierz mi - takie podejscie wzbudza niechec. Jak ktos ma sie dla mnie az taaaak poswiecac to niech spada. Ja wiem, ze w tej chwili jestes wsciekla i na pewno jest to w tej sytuacji zupelnie naturalna reakcja. Ale moze sprobuj troche ostygnac i przemysl to wszystko jescze raz. To nie byla kochanka. To miala byc platna usluga. Widzisz roznice?

On twierdzi,ze nic mu nie przeszkadza,ale to logiczne ze jesli ja wiem ze to nie jest cudem seksualnych atrakcji,to on nie moze myslec inaczej,chyba ze takie cos go kreci(a wiem ze nie),wiem ze lubi szczuple laski,ja zreszta tez lubie siebie szczupla i atrakcyjna i o to chodzi mi z tym poswieceniem-bo poswiecam swoj czas i cialo i jestem w tym konsekwentna,jak sie zdecydowalam,to nie rezygnuje w polowie bo mnie pi..da swedzi,nie jestesmy malolatami,nie ja pierwsza i nie ostatnia chodze w ciazy,i to nie oznacza zeby kazda kobieta w ciazy miala miec rogi,bo sama sobie dziecka nie zrobila,odpowiedzialnosc jest obowiazkiem obojga. Czy nawet gdyby mnie sie chcialo sexu a jemu nie i znalazlabym (bez problemu)faceta ktorego to kreci,czy twoim zdaniem bylabym fair? czy byloby to wporzadku...no bo rozumujac wedlug ciebie,to jesli komus sie nie chce,lub nie podoba to znaczy ze druga strona ma zielone swiatlo na zdrade.

Gość jeblam rece opadaja mi
Ciaza dla partnera, oczywiscie chodzi o to, ze kochamy i poswiecamy sie, rodzina dziecko itd, normalna rzecz w zwiazku.Nie tylko Ty jedna dalas sie przekonac partnerowi jesli chodzi o dziecko.No ale tu sa ludzie "wirtualni" Takie sprawy nie maja miejsca w ich zyciu!:DZaden facet nie marudzil i nie prosil o dziecko, ze chcialabym zostac ojciem, ze jest gotowy ze kocha i ze to chyba juz czas na dziecko itd...! Co mnie dziwi, a moze wcale nie dziwi...w sumie wytlumaczyl sie hahah no bo co mial powiedziec?ze ma ochote na inna?ze masz wielki brzuch i chcialaby pobzykac fajna szczupla laske?oczywiste ze bedzie sie tlumaczyl.Ma chec przeleciec inna laske, szczupla bez brzucha i tyle, a co Ty z tym zrobisz to juz Twoja decyzja.Znasz go najlepiej wiesz jaki jest, ale nie wierz w to ze on nie chce innej, bo tak nie jest, inaczej by nie szukal.