Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie mi przykro******

Czy uwierzylibyscie w takie tlumaczenie,bo ja jakos nie potrafie

Polecane posty

jeblam rece opadaja mi Ciaza dla partnera, oczywiscie chodzi o to, ze kochamy i poswiecamy sie, rodzina dziecko itd, normalna rzecz w zwiazku.Nie tylko Ty jedna dalas sie przekonac partnerowi jesli chodzi o dziecko.No ale tu sa ludzie "wirtualni" Takie sprawy nie maja miejsca w ich zyciu! Zaden facet nie marudzil i nie prosil o dziecko, ze chcialabym zostac ojciem, ze jest gotowy ze kocha i ze to chyba juz czas na dziecko itd...! o wypraszam sobie, ja od 2 lat słucham o wspaniałości naszej córeczki lub naszego synka, jaką byłabym cudowną matką etc., a jakoś żeby w ciążę z poświęcenia zajść nie przyszło mi do głowy

Gość jeblam rece opadaja mi
I jeszcze cos, az smiac mi sie chce, czy oni nie potrafia byc wierni?ja moge zyc z jednym do smierci, nie potrzebuje zmiany penisa:D Tez mam faceta, mam dziecko, wesze czasami jak mi cos smierdzi czy oby mnie nie zdradza...i sama juz nie wiem, czy dac sobie spokoj i nie myslec o tym, czy dalej weszyc kiedy czuje ze cos moze byc nie tak...:DEch z tymi facetami, gdyby nie penis nie bylo by z nimi problemow:D

do jeblam.....masz racje,ja wlasnie tak mysle,samej rzygac mi sie chce jak na siebie patrze,bo wiem jak wygladalam wczesniej,i szlag mnie trafia ze taki frajer mnie wykorzystal,choc moglam teraz !)BYC W CIAZY Z KIMS INNYM-KTO JEST NORMALNY 2) byc soba ,szczupla,atrakcyjna tak jak dotychczas i miec w doopie ciaze,brzuchy,pieluchy itp Opcja 3.skurwic sie ze zbokiem ktory jeszcze zaplaci,walic mu rogi teraz i pozniej i.... do czego takie zycie doprowadzi???

zołza jakich mało -dwa lata, poczekaj jeszcze troche;) Zeby bylo milej dodam ze mam znajomych, zona kolego tez niedlugo rodzi, a on niby pod pretekstem, ze wychodzi do kolegi, lazi po burdelach i jeszcze namawia do tego mojego faceta:DAlbo plakac albo smiac sie...;)

Jak ktos chce zdradzac to niewazne w jakim wieku i stanie,jak jest przebiegly to go za cholere nie wykminisz....tylko jeszcze raz pytam,po co zawracac sobie glowe?? Mozna byc samemu i zyc jak sie chce bez takich numerow,dodam ze to on za mna gonil,szalal i polowal,jak tylko od niego odchodzilam. To jest wszystko nielogiczne.

Autorko, no pileszuki beda, bedzie placz w nocy, wstawanie, bedziesz niewyspana, poddenerwowana, a on pewnie bedzie wymyslal co tu zrobic, zeby wyjsc z domu.Tak sie zapowiada u Ciebie, moze sie myle, ale wyglada na to, ze nie.Jesli juz teraz szuka a co dopiero po porodzie, kiedy bedzie musial czekac na sex??

A moge wiedziec skad jestes?

Bo pewnie maz twojej znajomej mysli ze jak jest baba w ciazy to jest uziemiona,nigdzie nie pojdzie i nic nie zrobi...ja dalam ogloszenie w tej samej rubryce co on szukal tylko z jego numerem telefonu (zeby mial pewnosc|),i zaczeli dzwonic i pisac,ze chca z ciezarna,ze to moze dodac pikanterii. itp...dodam tylko ze sie tak wku..wil,ale zrozumial ze kij ma dwa konce,i jezeli ja nie mam pewnosci to on jej tez nie bedzie mial. To taka puenta.

No tak, ale nie oszukujmy sie, Ty i tak nie pojdziesz z innym do lozka z brzuchem, tak mi sie wydaje.

Gość Alexiii
Sluchaj, na Twoim miejscu zostawilabym go odrazu, wyniosla sie, wyprowadzila albo wyzucila go. Nie mialabym sie nad czym zastanawiac bo nie ma nad CZYM. Z tym facetem niestety nie masz gwarantowanej przyszlosci, predzej czy pozniej zrobi ci krzywde i sie rozstaniecie.

Ja mam na luzie podejscie do tematu,jedynie teraz musze nosic brzuch-JA-bo tak natura chce i nie mam na to wplywu,ale jak dziecko sie urodzi,butelka dla pana do karmienia a ja wracam do zycia,tego sprzed ciazy:) w koncu ojciec ma nie tylko prawa,ale rowniez i obowiazki

do jeblam...to wiesz ty,ja ...ale nie on,on ma obsesje ze ja z kazdym i wszedzie,wiec nie bede go z tego poki co wyprowadzac,niech sie pewnie nie czuje,teraz jak tu siedze to dzwonil z 15 razy o byle co,odlaczyl mi wczesniej neta i probowal dostac sie do maila

współczuje dziecku takich rodziców i takiej matki... tylko pamietaj - zeby Ci sie czasem w przyszłości nie wyrwało do dziecka, ze Ty go na swiecie nie chciałas, ze nie planowałas, ze wcale Cie fakt ciązy nie cieszył, ze zrobilas to dla jego tatusia ktory sie kurwi...

To już twój wybór.Jeśli chcesz to dalej ciągnąć to ciągnij tyle że jaki ma sens związek w którym jedno oszukuje drugie?Życie ma się jedno więc po co trwać w toksycznym związku?

Gość Cenne nagrody itd. ZAPRAASZAMM
Witam, chcesz wygrać cenne nagrody?! Przy małym nakładzie pracy? Więc zapraszam Cię na zamknięty serwis społecznościowy, którego celem jest zebranie społeczności ludzi z całego świata!! Szef tego serwisu jest także szef serwisu każdemu dobrze znanej strony amazon.com Na stronie zbierasz pkt. poprzez zapraszanie znajomych, odpowiadanie na pytania dnia. Wszystko przy małym nakładzie pracy a do wygrania jest sporo wartosciowych rzeczy, począwszy od iPodów a skończywszy na skuterze, można tez wymienić już za 200 pkt. na PSP, albo za 675 PS3 lub XBOX360! PKT ZBIERA się bardzo szybko! chcesz zaproszenie?? Wyśle Ci je, ponieważ jest to zamknięty serwis społecznościowy! :) Zapraszam http://www.lockerzlockerz.unl.pl/ http://www.lockerzlockerz.unl.pl/ http://www.lockerzlockerz.unl.pl/ http://www.lockerzlockerz.unl.pl/

czyli gdybym byla cierpietnica wyjaca w poduche,to bylabym rozgrzeszona i dobra matka.Ojciec ma te same obowiazki,ale nie uslyszalam tu od nikogo,ze to straszne co on robi-ze jest zlym ojcem...jakim jest to nie wazne,jedynie ja jako kobieta,ciezarna i matka mam byc cud miod ideal oddany kurwiacemu sie facetowi i dziecku napewno,niezaleznie od sytuacji.

do tatyana,to wlasnie mu powiedzialam,zeby sobie uzmyslowil,ze ja nie jestem z tych co cierpia,piora gacie i uzalaja sie nad soba,wiec albo zyjemy normalnie albo ja pana zegnam

zła zła zła -pierdolisz, co ma piernik do wiatraka?gdzie ona napisala ze nie chce tego dziecka?Jak mnie tu wkurzaja takie matki Teresy.Wkurza ja facet do tego jest w ciazy, hormony tez robia swoje, wiec wez sie zastanow nim cos napiszesz!Nie wiesz jaka ona bedzie matka.Ja za to wspoczuje Tobie Twoich rodzicow ze wychowali takie 'cos" co gowno wie o zyciu!

Radzę zbadac się pod kątem chorob wenerycznych i HIV autorko. Ja bym tego tak nie zostawila, tak dlugo bym w tym grzebala az bym odgrzebala prawdę...

"Ojciec ma te same obowiazki,ale nie uslyszalam tu od nikogo,ze to straszne co on robi-ze jest zlym ojcem" Jakim będize ojcem to się dowiesz po urodzeniu dziecka. 🖐️ Teraz jedynce co wiesz, to jakim jestm partenrem. 🖐️ "jakim jest to nie wazne,jedynie ja jako kobieta,ciezarna i matka mam byc cud miod ideal oddany k**wiacemu sie facetowi i dziecku napewno,niezaleznie od sytuacji." Matką nie będziesz raczej dobrą skoro zaszłas w ciążę dla faceta. 🖐️

Prawiczek z wiarą =Ty najwiecej wiesz, jeszcze nie wsadziles zadnej a juz wiesz wszystko o zyciu ciazy i zwiazkach.Rada dla Ciebie, moze Ty zacznij szukac burdelowki, moze jakis bedzie z tego pozytek:D

musze konczyc;)zajrze tu pozniej, autorko dobrze zastanow sie i na spokojnie sobie przemysl, jak bedzie wygladalo Wasze zycie, jesli juz teraz mu nie ufasz, a uwierz ze po urodzeniu dziecka bedzie wiecej stresow niz teraz.

zła zła zła -pie**olisz, co ma piernik do wiatraka?gdzie ona napisala ze nie chce tego dziecka?Jak mnie tu wkurzaja takie matki Teresy.Wkurza ja facet do tego jest w ciazy, hormony tez robia swoje, wiec wez sie zastanow nim cos napiszesz!Nie wiesz jaka ona bedzie matka.Ja za to wspoczuje Tobie Twoich rodzicow ze wychowali takie 'cos" co gowno wie o zyciu! matka teresa nie jestem, bo nie chce miec dziecka i zaden facet mnie na nie nie namowi :) a juz tym bardziej nie bede zachodzic w ciaze z laski, bo facet nalegał... a potem nie bede mowic, ze dziecka nie chciała, ze : "Po pierwsze,ciaza nie jest marzeniem kazdej kobiety,moim akurat nie jest" " co dla jednych jest 8cudem swiata,a dla mnie nie-" przeciez to co pisze ta panna jest załosne... nie chciała dziecka a teraz robi z siebie ofiare. Trzeba było nie zachodzic w ciąe, bawić sie, szalec, zdradzać, korzystac z zycia a nie jeczec ze jest sie w ciązy. tak gowno wiem o zyciu... moze i racja ale ja nie zdradzam i nie dalabym sie wpakowac w takie gowno z takim facetem... aha i nie zachowywałabym sie jak idiotka, ktora zamiast wywalic skurwiela za drzwi bawi sie w takie same gierki jak on :/ załosna rodzinka.

jeblam rece opadaja mi zła zła zła -pie**olisz, co ma piernik do wiatraka?gdzie ona napisala ze nie chce tego dziecka?Jak mnie tu wkurzaja takie matki Teresy.Wkurza ja facet do tego jest w ciazy, hormony tez robia swoje, wiec wez sie zastanow nim cos napiszesz!Nie wiesz jaka ona bedzie matka.Ja za to wspoczuje Tobie Twoich rodzicow ze wychowali takie 'cos" co gowno wie o zyciu! hola hola a Ty w czym jesteś lepsza? kobieta, która godzi się być matką ze względu na partnera chyba nie zdradza się ze swą miłością do dziecka- w traktowaniu go przedmiotowo potencjalny ojciec chce -no to siup, a czy ja jako matka się sprawdzę, czy w ogóle chcę, jaką matkę będzie miało dziecko- nieistotne i nie chodzi o robienie z siebie matki teresy,a o pomyślenie o dziecku jako człowieku,a nie czyjejś zachciance sorry, dla mnie autorka największy problem ma ze sobą zołza jakich mało -dwa lata, poczekaj jeszcze troche mam zamiar jeszcze długo ;) życzę normalności i zdrowego dziecka miłego wieczoru

"Prawiczek z wiarą =Ty najwiecej wiesz, jeszcze nie wsadziles zadnej a juz wiesz wszystko o zyciu ciazy i zwiazkach.Rada dla Ciebie, moze Ty zacznij szukac burdelowki, moze jakis bedzie z tego pozytek" Czyli trzeba wsadzić, żeby wypowiadać się na forum, na przyszłosc będę wiedział. :)🖐️

Prawiczek z wiarą Widzisz, niektorzy uwazaja, ze jak empirycznie czegos nie doznasz, to nie masz pojecia z czym to się je... ja nie jestem w ciazy, facet nie odstawia mi takich scen jak autorce a mimo to się wypowiedziałam :D i nie wiedzialam, ze ludzie dziela sie na tych co wlozyli, nie wlozyli i moze jeszcze na takich co mieli wkladane i nie mieli wkladane?:DDDD

Zrobisz co zechcesz.Jak dla mnie facet jest skreślony a metoda oko za oko to jest dobra ale w przedszkolu.Co z tego że teraz cie kontroluje...niedługo pojdziesz rodzić i nie będziesz wiedziała gdzie i z kim on pójdzie ..

"Prawiczek z wiarą =Ty najwiecej wiesz, jeszcze nie wsadziles zadnej a juz wiesz wszystko o zyciu ciazy i zwiazkach.Rada dla Ciebie, moze Ty zacznij szukac burdelowki, moze jakis bedzie z tego pozytek" czyli rozumiem, ze wypowiadać sie mogą tutaj tylko kobiety ktore zaszły w ciąże, bo facet chcial (one nie chciały, ciąza jest dla nich czymś złym), kobiety ktorych facet zdradza z dziwkami i takie ktore robią facetowi na złość i umieszczają swoje anonse w internecie ?:) aha dobrze wiedziec :D