Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie calkiem male

Czy jest jakas organizacja pomagajaca kobietom

Polecane posty

w znalezieniu pracy? w aktywizacji zawodowej? Musze zmienic prace, zanim sie wykoncze. Skonczyly mi sie juz pomysly i mam mysli samobojcze. Czuje, ze sie uwsteczniam :o

Czy na tym forum mozna liczyc na jakas pomoc, czy tylko na idiotyczne rady i komenty w stylu "jej kupe"? :( To wcale nie jest smieszne, juz kiedys bylam w takiej sytuacji, ze chcialam zostac dziwka... a raczej nie chcialam, ale balam sie, ze jus nic nie znajde :(

od cholery choćby wszystkie durne progrmay uni europejskiej często jak nie jesteś kobietą... to w teorii możesz startować.. ale io tak nei masz szans bo nei dostajesz pkt za płeć mężczyźn się dyskryminuje słyszałaś o agencjach pomagających samotnym ojcom albo mężczyznom chcacym się rozwieść?

Gość zapytaj w MOPSie czy GOPSie
o Klub Integracji Społecznej

Tak, slyszalam o organizacjach pomagajcym samotnym ojcom. I co? Lyso Ci? A o tej organizacji wspomnial mi kumpel. MEZCZYZNA. Ok, mozecie sobie teraz narzekac, marudzic i pisac kolejne posty nie na temat, w ktorych sie wymadrzacie lub wtykacie mi szpile. Znalazlam ! "zapytaj" = ???