Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba typowy facet

odpowiedzialność - 2 pytania dla Pań

Polecane posty

Gość wiesz nie wiem jak
wygladała ta gonitwa z Twojej strony.. ładnymi słowami nie zmienisz tego co się stało, ci co Ci doradzają nie pomymyślą dzięki temu że jesteś kulturalnym facetem. Skoro żona tak się wykurzyła że nie miała ochoty z Tobą rozmawiać to cos mi się wydaje że nie było to tylko zwykłe samolubne postepowanie z Twojej strony. I to jeszcze w jej urodziny. Teraz to powinieneś się postarać. Może jakieś kwiaty i przeprosiny że to nigdy się nie powtórzy. Dobrze Ci powiedziała że jesteś niedpowiedzialny... najpierw robisz co Ci się podoba i myślisz sobie "potem jakoś to będzie" typowy samiec robisz a potem myślisz. Chcesz żeby żona Ci wybaczyła to zmień się.

Gość chyba typowy facet
Jeszcze raz dzięki za rady. Nawet za tę od "podszywacza" się pode mnie - dobrze wiedzieć, że są na świecie osoby głupsze ode mnie. Żona jest rzeczywiście pierwszą i jedyną kobietą w moim życiu. Spróbuję połatać to, co rozerwałem. Nie wiem, czy kiedykolwiek mi się to uda, ale wiem jedno - nigdy nie przestanę próbować. Złożenie pozwu o rozwód, nawet wyrok rozwodowy - tak, jak i zawarcie małżeństwa - ma przecież w pełni odwracalne skutki. Trzymajcie za mnie kciuki - jeżeli oczywiście myślicie, że jestem tego wart. Pozdrawiam serdecznie

Gość Rajskie Jabuszko
Myślę, że słowa o braku odpowiedzialnosci i braku zaufania łączą się ze soba. I dotyczyły zachowania z dnia urodzin.. Ona nie wie co zrobisz następnej nocy? Może wogóle wezmiesz siłą? Miała prawo sobie tak pomyslec.. Dotknęło ją to, że tyle milczeliście.. a w jej urodziny... zachowałeś się jak zachowałeś. Niektórzy sexem robią komuś niespodziankę urodzinową. No więc ona była podwójnie zła. Spuszczałeś wzrok.. Myślę, że wiedziała, że jest ci z tym zle. Ale mimo to, czekała na przeprosiny itd. ten tydzien milczenia z przeprosinami nie miał nic do rzeczy. Po prostu ciągle miała przed oczyma dzien urodzin.. Jaki prezent dostała w urodziny? Bo jak nic, i ten sex.. To nie dziw się.. że była zła.. Mówi o rozwodzie? Myślę, że nie stosuje gierek.. ale chce, abyś postępował tak jak przed ślubem.. No bo sami wiecie jak było między wami przed ślubem.

Gość chyba typowy facet
Dzięki za kolejny głos Między nami już się trochę poprawiło. ale wciąż żona ma w stosunku do mnie bardzo dużo rezerwy. Czemu się oczywiście nie dziwię.