Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Kto jest większym przyjacielem mężczyzny? Pies czy żona?

Polecane posty

Gość ja wiem jedno
pierdolisz......

Gość ja wiem jedno
o wiele więcej jest takich przypadków arabie jeden ż eto mezczyzna zostawia kobietę i zostaje z nią tylko ten pies który jest najwierniejszym przyjacielem- i kobiety takiego pytania nie zadaja

wolałbym, żebyś zadał pytanie, o algebrę, dla mnie byłoby ciekawsze, a dla ciebie bardziej bezpieczne.

Gość 59oldmane zza winkla
Kazaliście mnie wypier.dalac a teraz zobaczyliscie jaka jest chooojnia to mam wracac? Chyba was poyebauo. Liżcie me ogolone yayka tzwelle.

Gość ja wiem jedno
ale jak ty te swoje malutkie jajeczka golisz to już nie jest głupota?

Gość
prawda jest taka, ze nasz kolega arab jest na tyle beznadziejny, ze nawet nie przyzna, ze to nie jego pytanie, a pytanie z serii retorycznych ze stron typu dowcipy.pl😴 liczysz pewnie na to, ze ktos napisze ''zajebisty dżołk'':classic_cool: w takim razie pisze: ZAJEBISTY DŻOŁK:classic_cool: a teraz chyba czas na modlitwe, nie? wiec moze....🖐️? :classic_cool:

ja nie golę piersi, kiedyś miałam jeden włosek ale go wyrwałam i do tej pory jest spokój. a Ty arabie golisz sobie jajeczka ? kiedyś zakochałam się w takim Patryku, który miał ogolone jajeczka i dupcię. Tak fajnie się go lizało. Ech .... Muszę Darkowi powiedzieć

Gość
no nie? muzulmanie to sie na zartach dopiero znaja:classic_cool: sssssssssssssssssssssssss.....BUM! :classic_cool: taki zarcik, allah allah, samochod pulapka:classic_cool:

Gość ja wiem jedno
my mamy wszystko wygolone a wy przecież sie ślinicie na widok europejek. Wiec nie rozumiem twojego oburzenia. To wypierdalaj do swojej arabskiej wioski i juz. my cie tu siła nie trzymamy

Gość
sirhan, na ukrainie tez jest fajnie:classic_cool:

Gość eouypieypeoriypr
Ja przeciwko Arabom nic nie mam, ale ty zadałes na samym wstępie takie pytanie, że od razu sie ludzie do ciebie ustawiają na anty i tylko sobie mozesz za to podziekować. I nie chodzi o to, że pies nie jest przyjacielem albo ze psa sie nie szanuje - tylko jednak pies nie jest za siebie odpowiedzialny i trzeba go kontrolowac - a kobieta jest czlowiekiem takim samym jak ty i nie wiem, dlaczego miałoby sie ją zamykać w bagażniku. Zastanów się, zamiast zaraz wyzywac od idiotów i absolwentów zawodowek. I my, i ty - wiemy dobrze, że nie miałeś na celu pokazania żadnego drugiego dna, tylko chciałeś upokorzyc kobiety. A swoja drogą - mój pies, zamkniety w bagazniku, demoluje, przegryza pasy bezpieczeństwa, przegryza siatkę dzielącą bagażnik od wnetrza samochodu - więc myślę, że jestem dla mojego męża nie gorszym przyjacielem niz on

eouypieypeoriypr Kto nie zrozumiał to już nie zrozumie. Częściowo chodziło mi o równe traktowanie ludzi i zwierząt. Polacy i europejczycy patrzą na innych z góry jakby to oni byli pępkiem świata. A jaka jest różnica między tym że żona cierpi godzinę w bagażniku a pies? A co to pies jest gorszy to może cierpiec? Czemu pies zawininił że się urodził psem?

Gość
sirhan, jak sie nie podoba europa to wypiertalaj do swojej krainy ropa i zlotem plynacej 🖐️ nie zapomnij tylko zjesc pozegnalnego kebaba:classic_cool:

Gość
niestety, u nas rasowi, najprawdziwsi islamisci opanowali budki z kebabem, nie zauwazyles? 😭 poza tym nie jadam tego gowna, wole chinszczyzne, chinczycy sa :classic_cool:

Gość eouypieypeoriypr
Nie opowiadaj bzdur. Widzialeś kiedyś kobioetę na smyczy? Uważasz, że pies na smyczy cierpi i że pies powinien chodzić bez smyczy, jak kobieta i decydowac za siebie? Wspaniale - tylko jak kobieta kogoś pogryzie, to odpowiada sama za siebie, przynajmniej w naszym kraju. Jak pies pogryzie - odpowiada własciciel. Niestety czas nie jest z gumy, więc jak jadę z psem do weterynarza, to potem nie bardzo mam czas go odwozić do domu, układać do łóżeczka, a dopiero potem jechac jeszcze kupic zarcie. Te zakupy pies w bagazniku moze przesiedzieć. No chyba ze twoim zdaniem mam go zabrać do marketu - niestety jest to zabronione. Albo wypuscic, zeby sobie pobiegał - tylko jak wypuszczę psa samopas, a on spowoduje wypadek, to sie nie wypłacę do końca zycia. Niestety, nie mam niańki do psa.

Gość
co, posmakowal ci polski bigos, he?:classic_cool: zrec polskie jadlo to pierwszy, co?:classic_cool: