Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Kto jest większym przyjacielem mężczyzny? Pies czy żona?

Polecane posty

Gość Dany Decoy
a to nie chodzi o kabanosy?

Z alkoholem jest jak ze wszystkim, jeśli nie masz umiaru to się za to nie bierz. Arab jest tylko człowiekiem i popełnia błędy dlatego jest zakaz alkoholu. W Polsce nie ma takiego zakazu i macie 4 mln alkoholików. Ilu alkoholików jest u nas?

Gość cos mi mowi Sirhan
ze masz malego.

Gość hehehehe kabanosy

Gość ale chyba masz azjatyckie
geny, bo tak gadasz ze na poludniowca nie wyglada...

Gość Dany Decoy
" Chłopiec z latawcem" piękny film, ale made in USSA, niestety...oglądałeś Sirhan ad-Din an-Nabheni?

Gość to co z ta aborcja
jak zwykle robisz w czwartki?

Gość ja wiem jedno
my mordercy? A wy to co? Wielcy przyjaciele narodów? Jak wam cos nie na rękę to ileż o roboty rozjebać samochodem pułapką jakieś większe skupisko ludzi albo jakimś innym co będzie zbawiony bo się ładunkami obwiesi i detonuje zabijając mase niewinnych ludzi wsród których też sa dzieci. A co tam nie? Ludziów jak mrówków nie.

Gość ja wiem jedno
a ja nie popieram alkoholizmu i co?

Gość ja wiem jedno
poza ty niby lekarz a nie wiesz że alkoholizm to choroba? To co sie dzieje z wami to chora mentalnośc. Tego się nie da wyleczyć

trzeba być pozbawionym rozumu, albo głupim arabem żeby zadawać takie pytanie,które sugeruje, że żona jest równa psu. Jesteś człowieku, okropnie głupi, ale czegóż można się spowiedziewać po kimś kto twi jeszcze w głębokim średniowieczu. Teraz rozumię dlaczego na pytanie: czy zgodziliby się na zbudowanie meczetu w ich mieście, 92% Polaków odpowiedziało , że nigdy by się nie zgodzili. A inne, proszę bardzo, cerkwie, synagogim stoją bez problemu i jeszcze się o nie dba.

20.10.2009] 11:08 [zgłoś do usunięcia] Sirhan ad-Din an-Nabheni Małego to mają azjaci i europejczycy. My południowcy nie mamy się czego wstydzić oj, sądzę że macie :O a o małym rozumku to zapomniałeś? :O

zadając takie pytanie obrażasz wszystkich Polaków, kraju gdzie kult Matki Bożej, jest największy na świecie. Jesteś pozbawionym rozumu idiotą zadając to pytanie w Polsce.

Gość ja wiem jedno
swoją matke też porównujesz do psa? Przeciez to tez kobieta....

Gość ja wiem jedno
wiesz co jesteś popierdolony i nic soba nie reprezentujesz. Wystawiasz tylko świadectwo o swoich rodakach i o sobie samym zadając takie pytanie. A później macie pretensje że jesteście traktowani z góry.Powiedz mi gdzie w Koranie jest napisane to ze kobieta jest gorsza od meżczyzny i nalezy ją poniżac?Bo wiadomo że Koran mówi zupełnie co innego

A czemu twierdzicie że pies jest stowrzeniem niższym rangą niż kobieta (człowiek)? I to i to jest stworzeniem boskim. Akurat tak się stało (znacie to pewnie z teorii Darwnia) że to małpa wyewolowała na człowieka a pies został psem. Czy to wina psa? Czy tylko dlatego mam darzyć psa mniejszym szacunkiem?

Danny Decoy Rzecz w tym że na te pytanie nie ma odpowiedzi. Odpowiedz przedstawiona w temacie jest trochę zaczepna aby uświadomić wam że nie ma oczywistej odpowiedzi na tak zdawałoby się trywialne pytanie. Wszstko zależy od tego na kogo trafisz, czy na fajną kobiete, miłą wyrozumiałą czy na zołzę. Psy też mają swój charakter. A ile jest takich przypadków że kobieta zostawia faceta i jedynym pocieszeniem dla niego jest pies który jest zawsze wierny?