Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Kto jest większym przyjacielem mężczyzny? Pies czy żona?

Polecane posty

bmblondyn Przytaczasz patologie. Tak samo jest w Polsce tylko trochę inaczej to wygląda. Powiedz mi ile jest w Polsce alkoholików a ilu u nas? Ilu mężów rozbiło rodziny, zniszczyło życie żonom a dzieciństwo dzieciom bo całą kasę przepija? Mówicie że u nas rooochają kozy a u was co? W polsce roochają owce. Tak samo powszechne jest to u nas jak i u was. I co? Porównujemy dalej patologie?

Gość
dyskusja bezcelowa i bezsensowna. ja w kazdym razie Arabom w moim kraju mowie NIE. dziekuje za uwage🖐️

Gość dany decoy
oo masz...poważnie z tymi owcami?

Gość dany decoy
Psychiczna kafezdziro, bo z nimi nie podyskutujesz... nawiedzone to kurva i wszechwiedzące...

Już kończą się argumenty? Wystarczy wam Polakom wygranąc trochę prawdy i już się burzycie, że z nim to się nie da rozmawiać bo arab czyli na pewno nawiedzony. Traktujecie innych z góry za to głośno szczekacie gdy was zaczynają traktować z góry np. USA czy Rosja. Wtedy wielkie oburzenie jacy to Polacy pokrzywdzeni nikt się z wami nie liczy. Ale arab to brudas, kozoj.eb i na pewno napie.rdla żone - to jest właśnie wiedza Polaków o Arabach :O 🖐️

Gość dany decoy
masz rację w ostatnim zdaniu, widzę,że do porozumienia dochodzimy

Gość Dany Decoy
ja marny Polaczek

Gość Dany Decoy
to daj całusa na pojednanie narodów, mordo Ty moja

przytaczam patologie, co ty opowiadasz, w Polsce z takim patologiami się walczy i piętnuje, a za pedofilię idę się do kicia na długie lata. A arabowie co robią? Sprzedają swoje młode córeczki do Arabii Saudyjskiej, bo dziecioroby natłuką dzieciarów i obojętne takiemu jest czy ma 10 dzieci , czy 9, a za dziewiczą córeczkę dostanie niezłą kasę, od saudyjskiego zboczeńca. I tam to jest naturalne i przyjęte, bo przecież Prorok, pojął za żonę 10letnia dziewczynkę i łaskawie poczekał aż skończy 12 lat.

Gość
Blondyn, przeciez pisalam, szkoda siana;)

Gość zgadzam sie z sirhanem
jeśli chodzi o tą aborcje

Gość sirhan czy nadal jestes
lekarzem od ludzi? ;D Juz wiesz, ze Arabowie sie gola wokol fiuta, a teraz dowiedz sie, ze nie lubia psow. Nienawidza. Wiec nawet zona bedzie dla araba bardziej wartosciowa.

Gość ja wiem jedno
że cały ten wasz arabski naród jest zacofany i popierdolony jak lato z radiem. Dzieci uczycie zabijania, ledwo pierwszy kroczek postawi dostaje kałacha do rączki zamiast grzechotki, córki idą w obieg za kozę i dwie krowy a żony traktujecie jak nic nie warte stworzonko. No chyba że uda jej się syna urodzić to wtedy jeden dzień może nie dostać wpierdol od męża albo teściowej, teścia, szwagra czy bratanka męża czy komu tam się jeszcze zachce

Gość Sirhan jest ginekologiem
i usuwa plody, ma doswiadczenie. Za kare swoim pacjentkom podaje przed zabiegiem pavulon.

10:27 [zgłoś do usunięcia] Sirhan ad-Din an-Nabheni No i kto tu jest większym debilem Piszesz, że jesteś mądry...a wskazać na siebie nie potrafisz??? Trochę odwagi stary :D

Gość pies jest przyjacielem
a kobieta jest do seksu ,nie do przyjaźni z facete

Gość Dany Decoy
...Arabie, zobacz jak Ci pocisnęli...dasz radę?

Gość fakt usunęłam u doktora
Sirhana ciąże. Wzięlam z domu własne znieczulenie, bo na pavulon jestem uczulona.

Gość Dany Decoy
Dzień dobry Śpiący Leniwcze [ egzoticzne kwiaty dwa ]

Gość sirhan a ile bierzesz za
wizyte? mi wystarczy alkohol do narkozy, nie lubie pavulonu tez. ale ty alkohol masz bo Allah nie widzi w Polsce.

ja wiem jedno W Polsce się zabija dzieci nie dając im nawet szansy na normalne życie. Aborcja i do śmietnika bo po co się męczyć. A za tydzien znowu laska zamiast mózgu pomyśli doopą a konował ginekolog już zaciera ręce na kolejną skrobankę. Mordercy 🖐️

Gość nie kabana tylko
kabaczka. Kabana to mam ja.

Gość sirhan nie piertol
bo wszyscy wiemy, ze za wlasciwa oplata nawet blizniaki wyskrobiesz. i zrobisz z nich kebab.

Gość
ogladalam ostatnio na NG dokument o malych chlopcach, muzulmanach. Nie wiem dokladnie co to bylo za swieto, nie przytocze go z nazwy, w kazdym razie lazili po glownych ulicach miasta (mezczyzni i mali chlopcy) i chlostali sie lancuchami zakonczonymi taka podwiazka z zyletka. chlopiec lat 9 pokazywal dumnie sznyty na piersiach opopwiadajac o tym, jak mial 6 lat i tata zabral go pierwszy raz na taki pochod :classic_cool: a inny 9latek dostal wpierdol od ojca za to, ze tata zauwazyl, ze maly islamista chlostal sie za lekko. jest git:classic_cool: