Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caresiatko

Gdzie w podróż poślubna i jaki koszt-włąsne doświadczenia

Polecane posty

Witam Pani chce sie dowiedziec cos na temat podrózy poslubnych gdzie warto jechac na co uwazac i nie przepłacic:) piszcie kierujac sie wlasnymi doswiadczeniami

Gość ja bylam na wyspach
polecam fuertewenture (w.kanaryjskie) koszt 8 tys za 10 dni all, jest co robic:) plaze tez odpowiednie do dlugich romantycznych spacerow

Gość majorka w sierpniu
koszt ok 9 tys za 9dni all inc, ale troszke zawiedziona bylam plazami(male zatoczki) ale wyspa jako wyspa piekna

też polecam Majorke. Ale nas kosztowała 3,5 tyś za 2 osoby na 7 dni. Lecielismy w maju, wiec przed sezonem, i z last minute, więc dlatego bardzo tanio nam sie udalo. Opcja all inclusive, hotel 4,5 gwiazdki. Pikena wyspa, u nas plaża były wspaniałe, ciągnęla się kilometrami. Wyspa mała, ale sporo miejsc do zwiedzania. Bylismy w mieście Al Arenal. NAprawde polecam :)

Gość Europejka...
Majorka jest przereklamowana! Poelcam Hiszpanie zwlaszcza Costa del Sol (piekne plaze, mozna zobaczyc Sewile, niedaleko tez jest Gibrlatar i Maroko wiec mozna zorganizowac duzo wycieczek). poza tym uwielbiam Wlochy. Chorwacja tez jest fajna. Albo Kreta.

Gość Grecja jest przepiekna

Gość martaagacka
Ja za Grecje 3 lata temu placilam 3 tys od osoby, all inclusive za 7 dni. Bosko bylo.

Gość ejbisi
Skąd wy bierzecie takie ceny, ja za Grecje w tym roku All płaciłam 2000 od osoby.

Gość martaagacka
Ejbisi, no zalezy jaki miesiac i jaki hotel chyba i ktora wyspa itp

Gość martaagacka
Mysymy mieli apartament dla nowozencow. Mozna bylo w tym samym hotelu za 700zl od osoby taniej w zwyklym apartamencie, ale bym nie zmienila nic.

my byliśmy 2 tyg. na teneryfie [wyspa kanaryjska] - wyszło nas w sumie koło 8 tys, ale wcieczkę kupowalismy w promocji