Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreweta1986

Jakie jest najbrzydsze miasto w Polsce?

Polecane posty

Gość Madzia:)))))
Katowice się odbudowały. Nie są już brzydkie. Wrocław mi się nie podoba ale to moje osobiste zdanie.

Gość :)))))))) madra
co wy pieprzycie o sląsku? tak gada chyba tylko ten co tam nigdy nie byl. zgodze sie ze moze taki Bytom to jest brzydki,ale miasta polozone przy czeskiej granicy (a to gorny slask przeciez) sa przepiekne, w dodatku super polozozne. wokol gory i masa zieleni. Cieszyn, Bielsko Biala i okoliczne miejscowosci sa cudne. a najbrzydsze miasto w Polsce to oczywiscie Łódź brud smród i ubostwo

Gość tojal
Najbrzydsze miasto to Bytom. Brud i smród. Odrapane kamienice, z bram zalatuje zapachem uryny. Wyjątkowo dziurawe chodniki, o butach na obcasach lepiej zapomnieć. Pełno pijaczków okupujących ławki w parkach i na skwerkach. Śmieci na ulicach. Dzielnica Bobrek to tragedia, po prostu skupisko kryminalistów.

Gość Joanna234
Najbrzydsze miasto w Polsce to na pewno Bytom. W centrum można się przerazić. Szaro, buro, brudno. Walące się kamienice, śmieci, dziury w chodnikach i jezdniach. A większość mieszkańców wygląda tak jak to miasto. I nie potrafią mówić poprawnie po polsku, posługują się gwarą, a najbardziej łaciną podwórkową. W żadnym innym mieście słyszałam takiej ilości przekleństw.

Gość Gogin Hood z lasu Kaczwood
KRAKOW- tu studiuje, magiczne miasto? Bzdura, bardziej podoba mi sie starowka warszawska, ale to moj gust. Miasto zaniedbane OPOLE- bardzo ladne, sympatyczne miasto i po licencjacie tu przyjezdzam GOP- horror, masakra, burdel na weglu, brzydko, bardzo nie lubie klimatow nowoczesno-industralnych. Aha, a stolica Slaska jest Wroclaw, a nie Katowice NOWA RUDA, WALBRZYCH- przede wszystkim brzydko, ale miejscami lepiej, no i cudne gory WROCLOVE- obok Warszawy i Torunia, faworyt w konkursie na najladniejsze stare miasto SZCZECIN- Ładna starowka, niesamowity Cmentarz Centralny BrzYDGOSZCZ- po prostu nie podoba mi sie! TORUN- piekna starowka, pyszne pierniki i nie tylko blokowiska (Bydgoskie to co?) WARSZAWA- piekna starowka, Boska Miodowa, Nowy Swiat i Krakowskie, Saska Kepa, Zoliborzl Tak wlasciwie to nie mm pieknego duzego miasta- nazizm i socjalizm zniszczyl Paryz Polnocy i Torun, a zamiast mamy bloki, bloki, bloki

W artykule napisali ze Włocławek jest jednym z najbrzydszych miast. Nie zgadzam sie! Pochodze z tamtad i naprawde mamy sie czym pochwalic !

Gość Gogin Hood z lasu Kaczwood
Wloclawek jest ladny, to rzeczywiscie nie ideal, ale nie ma idealow. Nigdzie nie ma idealnie pieknego miasta...

Gość dlaczego biała podlaska
dlaczego biała podlaska jest zaliczana do najbrzydszych miast?

Nie mowie ze Włocławek jest idealny ale nie jest jakas speluna...

Gość gość
Najladniejsze Polskie Miasta to:Oborniki Wlkp.Poznań,Gdańsk,Sopot,Gdynia,Łeba. Najbrzytsze to:Ustronie Morskie i Rzucewo kolo Pucka. Polecam zwiedzic Oborniki Wlkp. i Poznań.

Gość gość
Nowe miasto n pilica powiat grojecki wogole takie zad***e zygac mi sie chce nawet jak tamtedy przejezdzam nic tam nie ma totalna dziura i wies

Gość gość
hahaha byłam ostatnio w Nowym Mieście na Pilicą, a właściwie w wioskach pod miastem, czułam się jak 100 lat wstecz, tam nawet prądu nie było, tylko same studnie... ;/ Ale samo Nowe Miasto nie jest najgorsze.

Gość malalalaa
Dla mnie najbrzydsze miasta to Golub Dobrzyń na Kujawach, Bydgoszcz :O no i Bytom

Gość gość
Stalowa Wola! To jakaś masakra... Byłem też w Gorzowie Wlkp. Ale tam jest super, wiele zabytków, chociaż potrzenuje znacznej rewitalizacji.

Gość gość
Olsztyn

Gość gość
Łódź! Gorszego w Polsce nie ma a i w Europie pewnie też nie!

Gość gość
odwalcie się od Łodzi

Gość gość
A Pacanow to nie laska

Gość gość
Jak mozna pisać ze Warszawa jest najbrzydszym miastem w Polsce ?! Ludzie zawistni co zwiedzaliście w Warszawie że stawiacie Stolicę na równi np z Walbrzychem naprawdę szarym brudnym miastem ? Warszawa jest zielona ,stare blokowiska są odnowione,jest czysto,kolorowo.Nie nudno . Mieszkam w przepieknym parku ,na zadbanym zielonym osiedlu .wsrod milych ludzi ,więc stanowczo się sprzeciwiam jakoby Warszawa była brzydkim miastem !

Gość gość
Bedford zdecydowanie bez dwóch zdań

Gość gość
najładniejsze miasto w Polsce to Przemyśl i tak uważa większość ludzi, którzy mieli okazję go zwiedzić ;)

Gość gośćsssssssssssssss
WARSZAWA

Gość gość
górowo iławieckie

Gość gość
Sandomierz najlepszy. Mały, ale ladny

Gość Astan
Ładne miasta to: Gdańsk, Sopot, Kołobrzeg, Sandomierz, Przemyśl, Koszalin, Poznań. poz drugiej stronie to: Łódź, Szczecin, Piotrków tryb. Radomsko, Starachowice, Kielce.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów sami sprawdźcie w Google czy jest ładny czy brzydki

Gość gość
Częstochowa to bardzo brzydkie miasto, niestety..

Gość gość
olsztyn

Gość gość
Najbrzydszy jest Wrocław