Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreweta1986

Jakie jest najbrzydsze miasto w Polsce?

Polecane posty

Gość markz
a co sądzicie o Gliwicach? zastanawiam sie czy sie tam nie przeprowadzić na dwa lata - w celach naukowych najładniejsze miasto na śląsku i obok katowic najbogatsze na Sląsku z najmniejszym bezrobociem , tylko ze ładniejsze od katowic

Gość markz
Gliwice, to najlepsze miasto Gornego Slaska .

Gość PolinkaMałaaaaaaa
Bydgoszcz!!! blee

Gość nananak
Wałbrzych!!!!

Gość kto pisal bydgoszcz??
to w plocku nie byl :/

Od trzech lat mieszkam w Łodzi, pierwsze wrażenie było straszne-szaro i brudno. Z czasem,kiedy poznawałam miasto okazywało sie, ze mnóstwo tu pięknych miejsc,poza tym jest bardzo różnorodne.

Gość Polske zjechalem cała
a najbrzydsze wedlug mnie to są te wszystki kurdupelki typu Biała Podlaska, w ktorej bylam 20 lat temu, i wczoraj. Oczekiwalem jakis radykalnych zmian a tu lipa pare nowych budynkow, rynek i tyle. nie tyle brzydkie, co nudne, dziurawe miesciny. Krosno nie lepsze :/ jedynym wyjątkiem jest Sanok na podkarpaciu ktory mimo rzeczy przez 5 ostatnich lat zmienił sie nie do poznania.

Gość Polske zjechalem cala
ma byc byłEm oczywiscie

Gość haaaaaaa
Warszawa

Gość jabłko z robaczkiem
mieszkam teraz w krakowie ale w gliwicach jest szkoła do którj chciałabym uczęszczać czy jest ktoś z gliwic? czy można tam ciekawie spedzac czas?

ja głosuję za Bytomiem. Rzeczywiście miasto jest bardzo zaniedbane, zniszczone. A wielka szkoda, bo kamienice przy głównych arteriach miasta maja potencjał, niestety się sypią... Zabrze też jest bardzo zaniedbane i nie mogłam się nadziwić jak mogli tam robić wybory Miss Świata....normalna porażka!

Gość rych
zdecydowanie sosnowiec i katowice sa najbrzydsze w Polsce-brod ,smrod,ubostwo,malaria,w dodatku zasrane chodniki w centrum miasta,ludzie niemili,pijacy,cpuny i łyse kozaki wzrostu 160....jednym słowem PLEBSIARNIA

Gość toruniak
toruń zdecydowanie ,chętnie z tąd bym sie wyprowadził

Gość studentka22...
bydgoszcz i łódź

Zabrze i Gliwice, chociaż byłam tam ostatnio ponad 10 lat temu mam okropne wspomienia, szaro, brudno...

Gość Emzet
lokalni patrioci pewnie sie nie zgodza. Nie wiem czy najbrzydszym ale jednym z paskudniejszych miast w polsce jest Łódź. Zgadzam sie ul. Piotrkowska, Manufaktura wygladaja swietnie, ale to wciaz za malo, bo wystarczy sie przejsc w okolicach ul. Wojska Polskiego, czy Limanowskiego żeby zmienić zdanie. Łódź ma potencjał jednak jest niedostatecznie wykorzystany, manufaktura była inwestycją w morzu potrzeb. Łódź nie ma inwestorów, buduje sie tam glownie centra handlowe, miasto ma wizerunek przestarzałego, nie ma wytyczonego centrum finansowego, nie ma śladu po jakimś nowoczesnym budownictwie. Poza tym nie wspomne juz o korkach i fatalnej komunikacji. Może są brzydsze małe miasteczka, ale wśród wielkich miast Łódź jest zdecydowanie najbrzydsza.

Gość TORUS
TORUŃ SZARY I SMUTNY

Gość dupa murzyna
bo sarkofag go szpeci? :P

Gość licealistka taka
Rzeszów serio jest czysty, nie ma się do czego przyczepić. Jeżdzę tam czasami po pare razy w tygodniu i nigdy nie zauważyłam, żeby było gdzieś brudno. A nie ograniczam się tylko do jednej ulicy czy jednego miejsca, wiele w nim widziałam i nigdzy nie zauważyłam syfu. Wg. mnie "najsmutniejszy" jest Lublin.

Gość Anianiasek
Jako rodowita Bydgoszczanka uwazam że Toruń, smutne, bezpciowe miasto, starówka wciśniąta w wielkie blokowisko ... niepodoba mi się to miasto, zresztą nietylko mi...

Gość maja lidia
gdzie Wy macie oczy? :| Gliwice są piękne ... jak się chodzi wgapionym w chodnik to faktycznie widać szarość ... ale wystarczy spojrzeć w gorę, na te wszystkie cudne kamienice, zabytkowe, kute balkony, przejść starówkę, pooglądać wieżyczki na budynkach, okna, każde inne i różnych kształtów, ze zdobieniami ... przepiękne miasto.

Gość cbjhdjx bnbn
kazde miasto ma swój urok;)

Gość bubaśna
Bydgoszcz wydaje sie byc ladna ;) najbrzydszego nie znam ... Olsztyn nieciekawy