Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreweta1986

Jakie jest najbrzydsze miasto w Polsce?

Polecane posty

Gość chyba jednak Wałbrzych
Miasto niby ma potencjał. Są miejsca w mieście gdzie jako tako to wygląda ale jakoś mnie te miasto odpycha. Sa osiedla gdzie poczułem się jak w amerykańskim filmie z murzynami mieszkającymi w jakich ruderach :classic_cool:. Smutny widok jak się widzi gromady dresiarzy siedzących na krawężniku ulicy plus do tego jakieś dziadki ciągnące wózek z gratami ze śmietnika do tego obdrapane budynki, jakby czas zatrzymał się tam 40 lat temu.

a ja lubię katowice :) jestem tam dość często, to miasto się zmienia. Ale ja ogólnie lubię śląsk :) No może poza Bytomiem i Sosnowcem :P

nie podoba mi sie lublin , warszawa, lodz i kielce. nie wiem czy to sa najbrzydsze polskie miasta ale niestety nie odwiedzilam wiekszosci o ktorych piszecie

Gość DARIIAA
co Wy z ta Łodzią ... chyba TYLKO PRZEJEZDZALISCIE przez jakas ulice i zauwazyliscie kolesi stojacych w bramie caly urok łodzi to ulica Piotrkowska parki manufaktura i wiele wiele innych miejsc

Gość Kafe poradnik
Co ja tu czytam? Wymieniacie Bydgoszcz, Toruń , Warszawę. Bydgoszcz trzeba odkryć, aby zobaczyć jego piękno. Można się autentycznie w tym mieście zakochać. A Toruń jest brzydki? Kompletna pomyłka. Co do Warszawy to mam wielki szacunek dla tego miasta. Gdyby nie walka o wolność to miasto byłoby największym skupiskiem przepięknych secesyjnych kamienic. Rozumiem, że dziś ich tam nie ma. Ale ja patrząc na Warszawę widzę jego bohaterstwo. Polacy! Czapki z głów przed Warszawą!!!

Gość nie nie przechowuje sie
no sorry ale katowice brzydkie ?:O ogolnie slask jest przymyslowy kopalnie huty wiec nie oczekujcie tego aby byly jakies same zielenie jak np na mazurach gliwice sa ladne , koszecin piekny , slask to nie tylko bytom - bytom jest brzydki patologia chorzow tez nie ciekawy ale sa piekne miejsca jak Tarnowskie gory lubliniec byliscie tam ? zapewnie nie wiec ? mi sie nie podoba warmia , Dzialdowo , Olsztyn nie podoba mi sie Torun uwazam za ladny warszawa rowniez moim zdaniem jest piekna

Gość Kafe poradnik
A Śląsk? Powinniśmy być im wdzięczni , że najciężej w Polsce pracują i zniszczenia ekologiczne sa tam największe. Polska powinna się jakoś Śląskowi odwdzięczyć.

zreszta w kazdym miescie znajdzie sie piekne i brzydkie miejsca

tak samo jak w niemczech porowna sie Westfalie gdzie rowniez zaglebie rury jest kopalnie itp a np Bawarie gdzie zielono

no ja akurat w lodzi mieszkalam i mialam dola przez caly rok-jedyne mijsce gdzie ewentualnie mozna sie dobrze czuc to piotrkowska ale ile do cholery mozna lazic wzdluz jednej ulicy, i ta zalosna manufaktura, tez w sumie zadna mi atrakcja, a poza tym wszedzie obskornie, szaro, neprzyjemnie, smutno....nie znosze lodzi. ja jstem z lbna i nigdy lubilam mpojego miasta ale po powrocie z lodzi docenilam piekna zielen, uklad ulic, komnpaktowosc tgo miasta, chociaz nadal nie uwazam z jest taki piekne ale milo mi slyszec jak ludzie je wychwalaja

najbrzydsze miasta są na południu dolnego śląska- wałbrzych, ziębice, zabkowice itp Nie wiem co wy chcecie od Katowic, zobaczcie sobie ich zdjęcie z satelity ile w ka-cach jest lasów...

BYTOM!!!!!!!!!!!!!! cały śląsk się zmienia, katowice robią się miastem nowoczesnym, przeszklonym, kolorowym, ze swietną siecią nowoczesnych obwodnic, podobnie inne sląskie miasta pięknieją, restaurują je.. a Bytom dalej stoi w miejscu, w co drugiej kamienicy tynk leci ze ścian, wszystko szare i czarne, jakby się paliło wszędzie dopiero, smród, kiła i mogiła. Najohydniejsze miasto wg mnie. Jakby mi tam dali mieszkanie za darmo i mnie utrzymywali, to i tak bym nie chciala atam mieszkać. Sorki dla mieszkanców, ale tak to widzę.

Gość JanaTor
Toruń jakmówi mój znajomy "wielkie blokowisko ze starówką" szaro ,nudno, tylko galerie handlowe,niema co tu robić, tylko uciekać

Gość piękna nasza Polska cała
Piękna nasza Polska cała, Piękna, żyzna i wspaniała, Wiele krain, wiele ludów, Wiele stolic, wiele cudów, Lecz najmilsze i najzdrowsze Przecież, człeku, jest Mazowsze. Bo gdzie takie cudne stroje I śpiewanki, i dziewoje? Kto w podkówki tak wykrzesze? Komu miłe tak pielesze, Jak ojczyste Mazurowi? Niechaj cała Polska powie! Poza Niemnem puszcza sroga, A na Rusi błotna droga, Góral zbytnie podkasały, A Odraki lód zniemczały; A więc nasza, nasza góra, Nie masz w świecie nad Mazura! Mówią, że tam na Podolu Rośnie żyto bez kąkolu; Ale u nas dary boże Płyną Wisłą aż za morze, Przyśpiewują se flisaki, A grosz ma człek jaki taki. Gdzieś za światem Dniepr tam płynie, Sławne konie w Ukrainie; Ale kto, jak Mazur właśnie, Wioząc z konia biczem trzaśnie! Kiedy jedzie do Warsęgi, Mówią wszyscy: Mazur tęgi! Tęgi Mazur wej w pokoju! Lecz się przyda i do boju, Znane w Polsce kosyniery, I do boju Mazur szczery. Gdy do kosy się przyłoży Tnie Moskala jak gniew Boży. Dana, dana, dana, dana, Za Ojczyznę miła rana! Prędzej zginą rzeki, góry, Niźli Polska i Mazury! Bies cię porwie, Mikołaju A swoboda będzie w kraju.

Gość julka123566322
studiuje w lublinie i to miasto mi się nie podoba myślę ,że mogłoby być w czołówce najbrzydszych.. Za to mieszkam na podkarpaciu i Rzeszów bardzo mi się podoba bo szybko się rozwija, jest zadbany.Lubię też Kraków, Wrocław, Warszawę tak sobie. a jakie jest najbrzydsze to nie wiem bo nie byłam we wszystkich miastach ;) Takie zupełnie małe ,, zapyziałe miasteczka" mi się nie zbyt podobaja bo czesto są szare i nie mają charakteru ,choć nie wszystkie

kraków, zwariowałaś? najładniejsze miasto. warszawa ujdzie nawet ze swoją okropną powojenną zabudową... Z dużych to katowice...

Gość julka123566322
no to właśnie mówie ,że kraków mi się podoba

Gość ale Lublin wcale nie jest
brzydki. Nie mieszkam tam ale ogólnie całkiem ładne miasto tylko miejscami zaniedbane jak wszędzie. Wałbrzych to dobijające miasto.

Gość poznianiaaaka
Toruń, oprócz starówki nie ma tam NIC CIEKAWEGO

Gość mistrz von jungingen
Koniuchowice

Gość kikidee
najładniejszy koszalin najbrzydszy poznań

Gość To najpiekniejsze miasto
A dlaczego Koszalin? Bo tam mieszkasz? Koszalin to nie jest piękne miasto. Takie nudne i bez duszy.

Gość ajomsa
e tam najbardziej rozjebane to jest skrzynsko plac sw marka przy numerze 13

Gość czyt.
Warszawa oczywiście.

Gość To najpiekniejsze miasto
nieprawda sa brzydsze od Wawy. "Warszawa oczywiście"- pewnie nawet nie widziałas innych miast, albo lepiej- jesteś z Wielkopolski- to wszystko wyjaśnia. Śląsk najbrzydszy, Niestety to obiektywna opinia.