Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wlatcasnejkuf

pamietam ,jak parzyłam herbatę w imbryczku

Polecane posty

jak chodziłam do LO to jak któraś zaszła w ciąże to zaraz wywalali ze szkoły aż synek dyrektora nie zrobił dziecka jednej z dziewczyn a ta została od tego czasu przełom co rok jakaś z brzuszkiem zdawała maturę

to ja kupiłam sobie magnetofon jamnik....za pierwsze zaroboine pieniadze (na jagodach) potem nagrywałysmy sie z kolezamkami tzn. śpiewałyśmy itd.

ja zbierałam opakowania od czekolad i bombonierek czasem ktoś kupił w Pewksie mój brat miał cała gazetkę pudełek po papierosach ale też tylko takich za dolary

żakinady ...to była super sprawa jejku jak sobie przypmnę te stroje hehe...specjalnie się robiło dziury w rajstopach wynajdywało jakieś stare cichy po babciach

Gość a pamiętacie tacie
oranżadę w woreczkach ? :classic_cool:

no niestety nie wrócą niby komuna ale jakie mieliśmy fajne dzieciństwo ...jakoś tak wszyscy byliśmy pokojowo do siebie nastawieni nie było tyle zawiści chamstwa nie wiem może przez to najlepszy kontakt mam z ludźmi z podstawówki moim dzieciom się w głowie nie mieści że wszytko było na kartki

zauwazyłam że teraz dzieci maja wszystko....dosłownie wszystko :o ja dostawałam czekolade raz na rok, tak samo jabłko czy pomarańcze. Gdy dostałam podróbkę barbii to myslałam ze oszaleje z radości :D

tak dzieci teraz mają wszystko,mają za dobrze co niektóre.......powinny się przenieść na moment w nasze czasy....to by doceniły

Gość gochaaa samocha
dziewczyny ile macie lat, że takie wspomnienia? :)

agnieszka.....wiesz ja myślę że to wszytko kwestia wychowania ja na szczęście mam normalne dzieci tzn komputer dostęp do netu czy komórka to teraz standard ale potrafią docenić to co mają

Gość gochaaa samocha
nooo rower na komunie to była jazda :) i to nie góral, zwykły składak malutki... do tej pory stoi w garażu :D

wiecie co? myslę że wraz z tym postępem niszczymy sie nawzajem, niszczymy ziemię. Fakt zyje sie wygodniej ale zobaczcie ile jest morderstw, gwałtów itd. ile chemii we wszystkim. dobrze ze my ...nasze pokolenie pamieta te wspaniałe czasy, jak wszystko cieszyło, jak ludzie sie świetnie bawili ze soba bez internetu, narkotyków, alkoholu. A pamietacie jak faceci idąć na randke czy wogóle gdzieś do ludzi....ubierali koszule, krawat?

Gość gochaaa samocha
pamietam, że jak chciałam sobie cos kupic, głupiego loda, to musiałam butelki sprzedać do sklepu. a jaka była radocha, jak mi pani w sklepie za te butelki dwa zlote dała :) a ja z tej radości stałam przed ladą godzine i się zastanawiałam co kupić, za dwa zeta :D ale byłam gościowa, 2 zeta miałam :D