Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wlatcasnejkuf

pamietam ,jak parzyłam herbatę w imbryczku

Polecane posty

chetnie sie dopisze, cudny topik:) ja pamietam niedziele kiedy wstawalam rankiem, mama szykowala mi kakao, a ja pod kocykiem ogladalam bajki w tv:) a potem rosol ze swojskim makaronem, pyszne drugie danie, buraczki wlasnej roboty (a nie jak teraz-ze słoika) :D oj bylo cudnie, i choinka, i cukierki z choinki, i takie beztroskie zycie, ajj, rozmarzyłam sie:) bardzo mi tego brakuje bo moi rodzice juz nie zyja, mieszkam sama w domku ktory pachnie wspomnieniami i wiem ze juz nigdy nie bedzie tak jak kiedys...

agnieszka...----> to ty chyba jestes troche starsza odemnie:) ja pamietam cukierki w ksztalcie tabletek, takie pudrowe, w przezroczystym pudeleczku

a pamietasz takie lizaki okragle tyle ze plaskie ( no mam nadzieje ze wiesz o co chodzi) :p i pod slonce jak sie przystawilo tego lizaka to tak fajnie wygladal, jak sloneczko albo kwiatuszek, oj one chyba jeszcze sa, niewiem:)

przypominaj:) ja jeszcze pamietam jak chodzilismy z mama na dzialke ponad 2 km od domu, pieknie tam bylo, altanka, ogrod, maliny, jablka, sliwki, truskawki, biegalam na boso i bylo taaak fajnie:) tak beztrosko, nie to co dzis.. altanke sam zbudowal moj tata, mam stamtad tyle wspomnien, cholerka, czasem chcialabym wrocic sie do tamtych czasow..

hehe super:) u mnie juz od dawna nie ma takich prawdziwych Swiąt rodzinnych, wszystko sie zmienilo, teraz juz nawet nie ciesze sie z nadchodzacych Swiat..

Pamiętam jeszcze paczki od "mikołaja" pod pouszką...zawsze były pomarańcze hehehe. Albo jak dostałam raz w roku na swięta własnie - jabłko makintosz....jakie to dobre byłooo.