Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaa21

zgodziłybyście się na takie coś?

Polecane posty

Gość agataaa21

mój facet zaproponował mi ostatnio ,że mogę przeproswadzić się do niego do domu , że nie będę musiala pracować i jakoś sobie poradzimy. Kłócilam się ost z rodzicami i chcę się od nich uniezależnić. Obiacal ,że studia też mi pomoże oplacić tzn dzienne ,ale za książki itd. Na pracę nie mam czasu bo studiuje. Źle byście się z tym czuły ,że wasz facet by was utrzymywał ?

Gość a co za friko ma ruchać

Gość agataaa21
ale ja bym sprzątała u niego w domu , robila mu obiad itd. tylko tye ,że bym nie pracowala. Nie mam teraz za bardzo innego wyjścia . To wstyd mieszkać u faceta bez dokladania sie na mieszkanie itd?

Gość blookers i ławkers
3 lodziki z polykiem dziennie i bedziecie kwita

Przecież będziesz gosposią, kucharką i prostytutką. Gdzie tu masz darmowe mieszkanie? :p

Gość agataaa21
to co waszym zdaniem powinnam się dokladac do tego mieszkania i do jedzienia mimo ,że to moj stały facet? Na swoje potrzeby typu kosmetyki może bym zarobiła i jakos to pogodzila ze studiami mimo ,że on powiedział ,że nie będe musiala pracować. Ale wiadomo ,że na mieszkanie , rachunki, jedzienie to już nie bardzo...W sumie jest wiele np mężatek ktore nie pracują.. Już nie wiem co o tym mysleć

Gość agataaa21
to nawet nie zgodziłybyscie za mieszkanie u niego za darmo? w sumie wiele par tak mieszka ,a dziwne by było jakbym płaciła za mieszkanie swojemu facetowi

uniezaleznisz sie od rodzicow zeby uzaleznic sie od chlopa :O sama sobie dopowiedz reszte. ja bym na to w zyciu nie poszla

Gość knkn
Sytuacja w ktorej jestes w 100% zalezna od faceta nie jest dobra i nawet jesli teraz jest cudownie i facet mowi, ze bedzie cie utrzymywal, to po pewnym czasie i tak w awanturze ci to wypomni.

Gość agataaa21
a dlaczego byś na to nie poszła? Żeby mnie nie traktował jak dziwkę?

Gość ale co pomieszka
za friko, to jej ;-)

Gość a dlaczego nie
mialabys pomieszkac u niego... do tej pory i tak płacil sam za wszystko wiec spoko :) ja tam nie uwazam tego za cos zlego i nie przejmuj sie jak ci pisza ze za loda... pewnie i tak sie kochacie i sypiacie ze soba wiec nic sie nie zmieni oprócz tego, że sie bedziesz budziła obok niego :) a to fajne

teraz ci slodzi, mowi ze bedzie za wszystko placil. ok, ale potem nie zdziw se jak bedzie czekiwal od ciebie calkowitego posluszenstwa, bo przeciez cie utrzymuje i placi za edukacje. przy okazji pewnie bedzie ci wypominal ile kasy inwestuje w ciebie

Nie skarbie. Chodzi o to, żebyś sama siebie nie traktowała jak dziwkę. Jeśli za pół roku on ciebie pogoni ( bo się znudzi, nie będzie już miał ochoty dawać kasy, będzie miał inną na oku, itp), to co dalej? Wrócisz do domu, będziesz go błagać czy masz jakieś trzecie wyjście?

Gość Ll..
A potem on to wszystko wykorzysta. .. CHb głupiutka jesteś, jeśli na takie coś sie zgodzisz iel on ma lat a ile ty masz?

Gość a dlaczego nie
ejj wyluzujcie, niech pomieszka jak on tego chce... zawsze moze wyjsc kiedy zechce... moze ten facet nie bedzie z tych gorszych :)

Gość e tam sie czepiacie
autorko - to ty znasz swojego faceta najlepiej a nie my wiec mniej wiecej wiesz czego sie po nim spodziewac.

inaczej by bylo gdyby dziewczyna dokladala sie do wspolnego zycia. pomysl sobie, chcesz isc do fryzjera, na piwo z kolezankami, kupic sobie nowy ciuch. nie bedzie ci glupio prosic o kase faceta?:O

Gość a dlaczego nie
ustal konkrety ze swoim facetem.. i powodzenia.. nie wszystko jest zawsze takie czarne jak na KAFFE :):)

Gość zgodzilabym sie czemu by nie
jakby sam zaproponowal ;)

Gość nananananm
Ja bym się zgodziła. Nie słuchaj tych zazdrosnych samotnych dziewczyn:) Pewnie marzą by miec fajnego faceta i z nim mieszkac:P

Gość skoro sam zaproponowal
to ja problemu nie widze...mialam podobnie ...przy awanturze sie wynioslam..potem mama błagała zebym wrocila...wkoncu pol roku pozniej wzielismy slub:)

no pewnie, ze zazdroszcze ;)

Gość taaa rzucacie
sie na autorkę a same gdybyscie mialy taka sytuacje to skorzystalybyscie, nie ma to jak obłuda...wielce "niezależne"....😴

Gość a dlaczego nie
a tam :) nie wszystkie się rzucają .. ja tam popieram takie pomieszkiwanie razem :) a jak bedzie chciała i miała ochotę to zrewanzuje się swoja pracą na rzecz domu i będzie git

Oczywiscie, ze z radoscia bym skorzystala ;) Niestety musze pracowac 😭

Gość haha jakie kobiety takie rady
nie słuchaj ich i zamieszkaj, wytłumacz rodzicom że chchesz spróbować, najwyżej wrócisz, nic takiego tu ci one dobrze nie doradzą, sa nieatrakcyjne samotne, z pretensjami i tylko czyhają kogo nazwać dzifką bo one oczywiście się szanują, tyle że sa same idź i próbuj!!!!!

Gość Prawde powiedziawszy
to w pewnym wieku wolalabym byc utrzymywana przez mojego faceta niż przez rodziców!