Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaa21

zgodziłybyście się na takie coś?

Polecane posty

Gość wydmuszeczka
daj sobie dziewczyno spokojpuknij sobie w glowe chcesz byc na jego lasce, byc zalezna d niego prosic sie o kase byc jego sluzaca kura domowa ktora nie ma nic do powiedzienia ile ty masz lat nie badz taka glupia musisz byc niezaleznakobieta!!!!!!!!!!! bo sobie zycie zmarnujesz wiem co pisze nie pakuj sie w to gow...Rzuci cie kedys a ty bedziesz bez niczego ,pracy mieszkania

Gość widzisz autorko jakie
wizje przyszlosci roztaczaja przed toba "życzliwe" kafeteriuszki?:D

Gość taaa bo jak kobieta
jest na utrzymaniu faceta to nie ma nic do powiedzenia, sie nie liczy itp....wy chyba macie na mysli jakies patologiczne związki a nie zwiazek dwojga kochajacych sie osób.

Gość kurcze kurcze zółte
kochana powiem tobie coś, ja urodzilam dziecko, dlugo nie praccowalam i zle sie z tym czulam, nie miec wlasnej kasy i prosic meza o wszystko.ciezkie to dla mniebylo,choc nie bylo problemu z kasa bo maz dawał mi.ale teraz gdy pracuje to jest super, czuje sie pewnie bo mam swoje pieniadze a facet nie moze wiedziec o wszystkich kobiecych wydatkach...:) wieć zastanów się, poszukaj sobie chociaż pół eatatu.:)

Gość nie rozumiem jak prosilas
męza o wszystko? przeciez w malzenstwie pieniadze powinny byc wspolne no bo jak sobie wyobrazic sytuację gdy np. urodzilas dziecko i przez najblizszych kilka mies. nie bedziesz pracowac, czyli co? prosic sie o pieniądze? to wy jestescie malzenstwem czy tworzycie jakis układ handlowy?:O

Gość Ale to ty powinnas
wiedziec jak sie czujesz a nie pytac o to innych bo zaczna ci wmawaic, że masz czuc sie tak i tak w danej sytuacji - jak wam pasuje taki układ to OK, wasze zycie!

taki układ handlowy :-D facet do niej powie --umyj dobrze sedes to kupie ci lepszy puder jak zasłużysz a ona --ale pamiętaj że wczoraj oprócz zupy dostałeś drugie danie extra -coś powinnam z tego mieć a on --nie pyskuj bo nie kupie ci podpasek za kare :-D

Gość wydmuszeczka
laska ja mieszkalam z kolesiem 4 lata nie pracowalam na nic w sumie mi nie dawal ale jadlam i spalam i niedawno mi wypomnial ze bylam na jego utrzymaniu zobaczysz jak sie bedziesz zle czula jak bedziesz na jego utrzymaniu chcesz sie prosic nie badz glupia zamknie cie w klatce a ty bedziesz tanczyla jak on ci zagra

Gość rozumiem aliksandra
że znasz tylko takie typy zwiazków i stąd u ciebie takie podejscie:classic_cool:

ja nie potrzebuje faceta żeby żyć godnie pracuję i zarabiam rozumiem że nie każda jest na tyle zorganizowana i bystra ale już lepiej mieszkać u rodziców zgodzę się z wydmuszeczka

Gość aliksandro opowiedz nam o
swoim dziecinstwie, o swoim rodzinny domu...pobawimy sie w psychoanalityków:classic_cool:

Gość no wlasnie asdsa
mieszkajac u niego pomysl sobie o ruchaniu, ja bym nie szla do niego chyba ze masz juz wiecej niz 24 lata.

Gość powtarasz to sobie
co rano jak mantrę?

Gość agataaa21
mam 21 lat on 30.. ale co ma wiek do tego?

Gość Aliksandra skoro jestes taka
cool i w ogóle to czemu na siłe probujesz narzucić wlasne zdanie innym?

Gość jesli tak to wspolczujemy
(tyczy sie aliksandry ofkors):classic_cool:

Gość swaaaaza
mężatka utrzymywana przez męża to nie utrzymanka moja droga:P

Gość ale wedlug tych
"wyzwolonych i niezaleznych" to utrzymanka:P

Gość Jak widac wiele
osób nie ma najlepszych doswiadczen bądź wzorów dotyczących związków.:P

niestety mam faceta, przyczepił się i nie chce mi dać spokoju moim celem życiowym NIE JEST usidlanie jakiegokolwiek faceta po to żeby zarobił na perfumy dla mnie nie odwdzięczam się facetom seksem wedle jego życzenia ponieważ tak jak wy --dał wam miskę jedzenia to zasłużył na jedną kopulację nocną jak kupi więcej to dostanie dodatkowo :-D

Gość no coz aliksandrko
nie wiem w jakim srodowsku sie obracasz skoro uwazasz, że w zwiazkach jest wikt i opierunek w zamian za seks....

Gość a ja myśślę że
związek jest po to ,żeby sobie pomagać. Tak jak rodzice pomagają swojemu dziecku nawet kiedy jest dorosłe, tak małżonkowie powinni sobie pomagać w trudnych chwilach. uważam ,że kobieta powinna mieć własne pieniądze nawet jeśli zarabia mniej od męża ,ale nie powinna być cale zycie na jego utrzymaniu. Narazie dopóki studiujesz myślę ,że możesz u niego mieszkać bez problemu

Gość oho podnosi sie jej cisnienie
"nie odwdzięczam się facetom seksem wedle jego życzenia ponieważ tak jak wy --dał wam miskę jedzenia to zasłużył na jedną kopulację nocną jak kupi więcej to dostanie dodatkowo" :D:D:D co nam jeszcze ciekawego napiszesz?

Gość ale tu chyba nikt nie mowi
o utrzymywaniu przez cale zycie tylko oczywiscie kilka osób zrobiło z tego niemal przestępstwo!

Gość a u naszej biedulki
aliksandry tylko ten seks w głowie, dawanie dupy, żarcie i krzywy ryj....bardzo merytoryczne argumenty:D

Gość Aliksandra masz jakies
problemy emocjonalne czy jak, że nie potrafisz przyjąc do swiadomosci, że ktos może myslec inaczej niż ty i żyć inaczej niz ty?

nie uwarzam że posiadanie faceta jest zaszczytem dla kobiety i czymś nobilitującym mam faceta ale wolałabym nie mieć , wolałabym być singlem więc nie wiem po co twoje przekonywania że nie mogę mieć faceta jeśli bardzo tego chcesz to myśl tak --że nie mam, dla mnie to komplement :-D

Gość no wiesz aliksandra
twoje "niechcenie" posiadania faceta jest tak samo dziwne jak i desperackie poszukiwanie faceta - i to i to swiadczy o jakichś problemach czy kompleksach.:P

Dziewczyno to ja mam problem z przyjęciem od mojego faceta jakiego kolwiek prezentu powyzej 50 zł a Ty chcesz brac od niego kase na studia ?? ja bym została z rodzicami...

Mnie utrzymoje maz a przed tem jako chlopak 3 lata.. NIGDY NIE PRACOWAŁAM, teraz zajmuje sie dzieckiem ale przed tem NIGDY nie przynioslam ani grosza... Jak sie ludzie kochaja i chca byc razem to facet musi byc odpowiedzialny za to zeby utrzymac rodzine! Ty mysl o tym zeby mu dobry obiad zrobic i dobrze wyprac skarpetki a bedzie dobrze :P