Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka12345

wiecznie zmeczony....

Polecane posty

Gość katka12345
przeciez nie bede sie przed nim plaszczyc...pisalam tez ze sprzatamy razem, a on jak wraca to ja akurat koncze robic obiad i wtedy on nakrywa do stolu itp jak wroci bedzie glodny jak wilk wiec obiad musi byc gotowy ;) a zmywac nie moze bo ma pokaleczone dlonie :( najpierw obiad pozniej kapiel masaz cos dobrego na deser dobry film i w miedzy czasie pogadamy...

sluchaj - na pewno go juz nie podniecasz tak jak go podniecalas na poczatku. Takie zycie. na pewno Cie kocha, na pewno mu sie podobasz, ale to nie to co bylo - bo tak jest zawsze, ta chemia mija. Musisz sie z tym pogodzic, ze Twoj mezczyzna ma mniejszy temperament od Ciebie i karanie go za to nie poskutkuje niczym dobrym. On ma prawo byc zmeczony. Zrobcie koniecznie badania czy nic mu nie dolega. Zaproponuj basen raz w tygodniu, zrob mu masaz, pomoz jakos sie zrelaksowac. I nie cisnij tak na ten seks, to nic przyjemnego jak to sie robi na sile. jak pojedziecie na wakacje to sie wyszumicie, bo zmeczony nie bedzie :)

Gość katka12345
basen-po co jest w dobrej kondycji, a po nim znowu bylby zmeczony....a w tym roku na wakacjach bylismy u mojej rodziny wiec sie nie wyszumilismy...kazdy urlop badz kilka dni wolnego wykorzystujemy zeby pojechac w moje rodzinne strony bo w koncu to 350 km od nas...wiec i podczas urlopu szalu nie ma

bo basen dobrze mu zrobi na stresy i zmeczenie, wymasuje i rozluzni miesnie. Wiem, ze seks mialby podobny wplyw, ale uczciwiej zmusic do basenu niz do seksu. bedzie sie lpeiej czul i moze bedzie mial wiecej sil. a co do wakacji to mialam bardziej na mysli taki wypad gdzies nad jeziorko, morze, w gory. pelen relaks, tylko wy. jakies piwko lub winko we dwoje, zabawy w berka, chowanego, gry w karty. nie wizyte urodziny, bo to tez nie sa wakacje - tym bardziej, ze to Twoja rodzina. powodzenia! :)

Gość katka12345
Jak wrócił z pracy to godzine się do mnie nie odzywał(był zły że osądzalam go ze sie masturbuje zamiast sie ze mna kochac), nie chcial nawet zebym sie do niego zblizyla ale po godzinie zmiekl :) i porozmawialam z nim szczerze... nie wspominalam nic o tym ze musi sie ze mna kochac itp nie narzekalam, po prostu poprosilam go zeby powiedzial co jest przyczyna, czy rzeczywiscie jest tak zmeczony i o paru innych sprawach , po tej rozmowie atmosfera zmienila sie nie do poznania :) ja mu wytlumaczylam co mnie boli, on tak samo :) Bylo czule, wzruszajaco :) Pozniej lezelismy i nagle zaczal mnie calowac namietnie a pozniej co sie dzialo to juz wiecie ;) ale tak namietnie to od dawna nie bylo ;) moze jak ja i on tez postaramy zmienic co nieco to tak na stale bedzie-czule i namietnie.i co najwazniesze nie musze sie prosic o czulosci :P szczera rozmowa pomaga jak nic :) i nie potrzebny jest basen itp ;) teraz spi jak susel :)

Droga autorko Ciesze sie bardzo ze porozmawialiscie szczerze :) Nie bierz sobie do serca slow krytyki jakie padly tutaj. Tutaj tak naprawde nie chodzi o seks tylko o uczucia. Kiedy facet nie chce sie czesto kochac, czesc kobiet odbiera to jako odrzucenie, czuja sie niepotrzebne, niekochane, niepozadane- to sa wbrew pozorom bardzo wazne uczucia...autorka chce wiecej seksu bo tylko w takiej formie dostaje czulosc od partnera i czuje sie spelniona- to nie chodzi o sam seks. Mozna z powodzeniem zastapic go czasem dotykiem, przytuleniem, tym ze powie ze kocha, ze jestes dla niego wazna itp... a czulosc trzeba sobie okazywac nie tylko w lozku :) Tym, ktorzy krytykuja, zycze najpierw znalesc sie w takiej sytuacji i czuc to co autorka, potem krytykowac ;] Pozdrawiam

Gość katka12345
widze ze mnie zrozumialas :) On jest czuly na codzien ale malo czasu spedzamy razem i dlatego czuje niedosyt :( ale mysle ze po tej rozmowie zmieni sie na lepsze ;) dzis z rana tez mnie zaskoczyl milo ;) teraz juz wiem ze jak tylko cos bedzie nie tak to musimy pogadac i wszystko wroci do normy :) w koncu zamiast sie denerwowac pogadal ze mna szczerze :) a wczesniej nie chcial mowic prosto z mostu zeby mnie nie urazic....

dr. ring-ding Regres, jesteś sXe?! skąd takie przemyslenia ? To że słucham kapeli STRAIGHT EDGE nie oznacza ze nim jestem :) Ale kapelka Regres jest niczego sobie :D