Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmurka

jego eks

Polecane posty

.. nigdy nie pisalam na tego tymu forach ale mam problem a nie ma osoby ktorej bym to mogla powiedziec.. chodzi o mojego faceta .. jestemy razem jakis czas za tydzien bedziemy razem mieszkac .. wszystko niby pieknie ladnie a mi wydaje sie ze on wciaz czuje cos do swojej bylej ... dlaczego .. ? miesiac temu zagladnelam z jego telefon ( wiem nie powinnam ) ale intuicja mnie nie mylila .. on wciaz ma pare smsow od niej ( starych ) na komputerze wciaz ma jej zdjecia ... nie wiem co myslec nie wiem co robic ...

Gość eksy
jak długo jesteście razem? i ile czasu minęło od momentu jak z nią nie jest?

Gość Karo*
ehh eksy to zawsze przykra sprawa.. :o Współczuję Ci ...

Gość podobna sytuacja
hmurka mialam tak samo. Tez dreczyly mnie mysli, ze on mysli o swojej bylej. I mialam racje :(przykre to ale prawdziwe :(.Odeszlam od niego bo nie chcialam byc ta druga.

Gość A z jakiego rejonu polski jest
es?

Gość podobna sytuacja
No wlasnie z jakiego rejonu? :)

Gość selllen
znam to :O niby nic ale wciąż o nich pamieta....wspomina, tak normalnie ale....wkurza mnie to jakoś

Gość eksy
tak sie zastanawiam...ale mówcie szczerze, Wy nigdy nie pomyślicie o swoim EKS? nie mówie czy ciepło czy z żalem tylko w ogóle? czy jest możliwe żeby zapomnieć o swoim eks?

Gość Co innego myslec
o eksie (kazdy moze myslec o czym chce) a co innego miec smsy, dzwonic do siebie, spotykac, miec zdjecia na kompie, godzinami gadac na gg. To jest brak szacunku do obecnej partnerki :-O

Gość Karo*
Wydaje mi się,że jeśli jest się szczęśliwym w nowym związku to się nie rozpamiętuje tego poprzedniego... może z tą różnicą,że zależy jeszcze która strona zerwała,ta porzucona może bardziej rozpamiętywać.

Gość podobna sytuacja
" a co innego miec smsy, dzwonic do siebie, spotykac, miec zdjecia na kompie, godzinami gadac na gg...." Ja to wszystko przeszlam i czulam sie z tym fatalnie :-O 😭

nie jestesmy w PL ... on nie jest z nia ponad rok .. a my jestesmy razem pol roku .. i oni nie gadaja ze soba ..

Gość selllen
ja mysle o swoim eks, ciepło, miło al enie mówie o nim przy obecnym! bo sama tego nie lubie, nie wspominam, nie opowiadam

Gość Karo*
Smsy i zdjęcia na kompie to duża przesada :( zwłaszcza,że jak hmurka napisała-oni chcą zamieszkać razem ato już poważny krok w życiu. Hmurko po ile macie lat i jak długo jesteście razem ? Wiesz która strona u nich zerwała ?

co do myslenia o EKS to ok , pewnie kazdemu sie zdarza , ale tu chodzi o te sms .. ja nie trzymam smsow z przed roku .. oni nie gadaja ze soba na gg ani nie dzwonia do siebie to wiem na pewnio .. rzecz jest w tym ze ona jest naprawde sliczna dziewczyna i .. a sama nie wiem ... kuz**

Gość Karo*
Kto zerwał ? Dlaczego nie są już razem ? Napisz ile lat macie...

Gość do hmurka
Czy imie twojego faceta zaczyna sie na A....? Bo moj tez tak sie zachowywal a nie jestesmy razem juz 13 miesiecy :). Acha i my tez nie mieszkalismy w PL :)

Gość eksy
też miałam taką sytuację, mówił o niej często, porównywał ją ze mną szczególnie pod względem wizualnym czasem nawet pod względem seksu - to było upokarzające i nikomu tego nie życzę. Miał jej zdjęcia na kompie - na pytanie po co odpowiadał, że on tez na nich jest - ale to żadne wyjaśnienie. Potem się dowiedziałam, że myślał o niej kiedy był ze mną. chora sytuacja - teraz on jest moim eks i.....czasami o nim pomyślę, ale tak zupełnie neutralnie i zaraz odrzucam te myśli, bo po co o nim myśleć.. a co do TEJ sytuacji...trochę czasu minęło jak się rozeszli i jak jesteście razem, myślę że zupełnie jej z głowy nie wyrzuci ale...mnie też zależało a pierwsze co zrobiłam wyrzuciłam wszystkie smsy, kalendarze, wszystko co dotyczyło jego - podziałało terapeutycznie... nie chcę powiedzieć że on trzymając te smsy nie chce o niej zapomnieć ale trochę tak to wygląda, może zapytaj go po co mu te smsy? i zdjęcia?

dodam ze on o niej nie opowieda . nie porownuje .. kiedys go o to spytalam powiedzial ze NIE kocha jej i ze nigdy z nia nie bedzie , ze jest szczesliwy ze mna itp .. nie pytalam o smsy bo glupio mi przyznac ze zagladnelam w jego tel ... bo nigdy nie robilam takich rzeczy ..

Gość Moja droga hmurko
mam nadzieje, ze ta ex twojego nie odezwie sie do niego pod przykrywka "przyjaciolki". Ja tak mialam- wspanialy zwiazek, nie utrzymywali ze soba kontaku........... az, po 6 miesiacach odezwala sie do mojego jego byla:( i to byl koniec mojego zwiazku :(

do KARO : on zerwal z nia bo go zdradzila ... ja mam 22 on 23 nie jego imie zaczyna sie na M ..

Gość eksy
myślę że możesz mu wierzyć, skoro go zdradziła a on mimo wszystko nie wybaczył jej to znaczy ze nie chce z nią być! Często jak ludzie kochają to mimo zarzekań i tak wybaczają zdradę, on nie wybaczył, rozstał się do tego ona go bardzo skrzywdziła więc jak mówi że nie kocha to pewnie tak jest, nie chcesz pytać o esy to zapytaj o zdjęcia? wie ze o nich wiesz? a swoja drogą czemu te eks sa takie upierdliwe??

Gość Paulina041
Wiesz, jesli chodzi o esy, to może nawet sam nie pamieta że ma je jeszcze w telefonie, mi np. jak zapcha sie pamiec w telefonie, to usuwam kilka pierwszych esów, a nie te z końca. Może on tak samo robi? :) I może nawet nie pamietac że te esy tam są. A co do zdjęć, to hmm. to już inna sprawa. Może to sa po prostu jakies zdjęcia z imprezy? No ale jeśli ma cały folder z tylko jej zdjęciami, to faktycznie to takie troche dziwne jest :/ Tzn. tez niewykluczone, że po prostu tylko zostały, a on zwyczajnie zapomniał je usunąć. Cóż, ja bym sie radziła, zapytac, czemu ma zdjęcia byłej dziewczyny na kompie. Przeciez ty nie przechowujesz zdjęć swoich byłych, to po co jemu fotki eks? :) A z telefonem może sie nie przyznawaj, póki co zapytaj sie o te fotki i zobaczysz co Ci powie :)

ona juz porobowala .. jeszcze przed tym jak bylismy razem z moim M .. byla jakas impreza i ona chciala z nim gadac platala sie kolo niego non stop .. ale nic sie miedzy nimi nie zdarzylo ..

Gość eksy
jak ja nie lubię eksów !! nie dość że swój związek rozwalili to jeszcze wracają do tego i następne rozwalają - wiecie co mam na myśli

te zdjecia to nie tylko jej zdjecia ma taki folder i tam sa zdjecia wlasnie z przed roku jej jego znajomych itp itd.. spytalam go kiedys czemu trzyma te zdjecia na pulpicie .. jak gdyby nigdy nic , a on powiedzial ze bo ona go kiedys prosila zeby jej powysylal wszystkie zdjecia z |tamtego okresu " wiec powybieral zapakowal w folder i jej wyslal a folder zostal .. ale jakos tak nie chce mi sie w to wierzyc w poloczeniu z tymi smsam...

Gość eksy
zapytaj go jeszcze raz i powiedz jak się z tym czujesz, to chyba najlepsze rozwiązanie, i uwierz w siebie :)

do paulina 041 > dzieki za te slowa jakos mi tak lzej .. Wiecie moze to i glupie ale najjgorsze jest to ze wiem bo mam oczy ;) ze ona jest sliczna kobieta .. idealna figura twarz itp ..