Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmurka

jego eks

Polecane posty

Gość przechodziłem...
no wlasnie moim zdaniem nie mozna. co innego sms-y w telefonie przechowywane po dlugim czasie od rozstania (po jaką cholerę?) . a co innego kilka zdjec , ktore gdzies tam byc moze są na dnie pudelka z dna mojej szafy, do której odkladam jakies graty , kable i inne pierdoły. zrozum, ze ja sie tu opowiadam za kobietami. co za facet nie potrafi zamknąc za sobą rozdziału i zaczać nowego? jak poprzedni jest otwarty, to nie zaczyna sie kolejnej historii... po co? zeby pozniej wymyslac wytlumaczenia dla pamiątek , na które ona natrafi i krzywdzic ją (tę kolejną)kłamstwami? beznadzieja

Gość eksy
i co robić w takiej sytuacji? kiedy nie można się przyznać że się przeglądało telefon partnera lub komputer?

Gość przechodziłem...
jesli mnie pytasz, to... nie wiem. nie jestem wyrocznią ani najmądrzejszym człowiekiem świata.

Gość eksy
my też nie, staramy się coś wymyślić :)

Gość Karo*
Przechodziłem... krótko,pewnie i na temat :-) Oby wszyscy faceci mieli takie poglądy jak Ty. Z ciekawości-ile masz lat ?

Gość przechodziłem obok więc piszę
wkrótce 27 mi stuknie. dziękuję za miłe słowo, Karo! mysle ze w moim wieku facet powinien juz myślec głową ;)

Gość eksy
tak...to trochę wyjaśnia..nic tylko czekać aż faceci dojrzeją albo szukać już jakiegoś starszego, z drugiej strony wiek nie świadczy o dojrzałości

Gość przechodziłem...
no jasne, ze wiek nie swiadczy o dojrzalosci. staram sie robic w drugą stronę: pokazywac ze gówniarzem już nie jestem. no i troche w zyciu widzialem, troche ludzi poznalem, doswiadczylem swinstwa i wiem, ze tak sie nie robi.

Gość przechodziłem...
eksy, jestes strasznie podejrzliwa co do mnie! :)

Gość eksy
ja? ależ skąd! dlaczego tak myślisz?

kurcze, wygłupiłem sie... i jeszcze ten usmieszek

Gość eksy
hahahahaha ok ja już nic nie kumam :P (ja czasami robię dziwne wrażenie, więc chciałam wiedzieć czemu podejrzliwość :P)

odetchnąłem! bład w interpretacji, myslalem ze napisalas to z ironią i ze troszeczkę mnie tak traktujesz.

Gość eksy
wręcz przeciwnie! pisałam z nadzieją że faceci jednak dojrzewają i są jeszcze tacy którzy mają zdrowe podejście do sprawy a tak w ogóle skoro już do nas zawitałeś, faceci też są zazdrośni o takie sprawy?

Gość eksy
karo jak radziłaś sobie z eksami? poza tym że nie dawałaś satysfakcji z tego że jesteś zazdrosna?

trudno powiedziec. zalezy od podejscia, od sytuacji i od drugiej osoby. z moją dziewczyną (częstą bywalcvzynią tego forum-stąd moje przypadkowa wizyta :P ) mamy swietny kontakt, porozumienie - mam nadzieje. ufam jej i PÓKI CO nie sądzę, zeby miala mi wywinąc jakikolwiek numer. mielismy mały sezon gadania o naszych byłych- zaczęlo sie od głupiego żartu na temat któregos z nich, przeszło do typowych rozmow. w koncu ona poprosila, zebysmy sobie obiecali, ze juz nigdy nie bedzie rozmów o byłych, więc zgodzilem sie bez problemów, bo byłem za. no ale jak te rozmowy jeszcze się toczyły, to coś tam w głebi duszy siedziało, raziło moją męską dumę. raczej nie mówiłem o tym głosno, tylko w głebi duszy troche zazdrosci. doprawialem to próbami osmieszenia go w swoich myslach- jesli mam byc szczery. ale teraz jest ok, tak mysle.

Gość Karo*
Jak sobie radziłam ? hmm Starałam się być "dobra"w tym w czym ta eks była bardzo kiepska ;-) To zawsze zdobywało uznanie w oczach partnera. Generalnie staram się dużo w związku,tak że moi partnerzy nie mają czasu i ochoty wracać myślami do eks :P

Gość eksy
a jak nie wiadomo że akurat się kręci w pobliżu?

Gość Karo*
Jeśli na początku znajomości były jakieś zdjęcia,smsy,... to mówiłam e to nie fear. Potrafiłam ironicznie spytać czy może chce wrócić do niej ? może za czymś tęskni skoro ma potrzebę popatrzeć na zdjęcia. Wiesz nie piszę o przypadku jak napisał "przechodziłem"...bo jeśli jakieś zdjęcia leżą sobie zapomniane,na dnie szuflady przykurzone pod rupieciami to one mi nie przeszkadzają zupełnie ;-) Ale zdjęcia w komórce??? Jak już dłuższy czas (kilka tygodni,miesięcy) nie jest się razem ??? Zdjęcia na komputerze ? To by było zbyt wiele dla mnie ? Spytała bym się faceta z kim on chce tak naprawdę być? I powiedziała "ok w takim razie dam Ci czas do namysłu,jak przemyślisz to daj znać do jakiego wniosku doszedłeś"

Gość Karo*
Wiesz eksy życie jest krótkie,za krótkie... Po co być z kimś kto nie wie do końca czy chce z nami być ??? Po kiego... ? Kurcze,chce mieć faceta który będzie za mną szalał.. dosłownie. A nie takiego który nie wie czy ma być ze mną czy ze swoją eks ! Za dużo fajnych facetów jest na tym świecie :-)

Gość Karo*
Na pewno warto być zawsze odrobinę niezdobytą i tajemniczą. Nie latać za facetem i nie płaszczyć się przed nim. A rywalkę traktować z góry.

Gość Karo*
Ale się napisałam... Same głupoty... Jest tu ktoś ? Eksy ?

Gość eksy
jestem jestem...czytam i tak myślę sobie... ja nie umiem być taka twarda..zawsze uczucia biorą górę i mnie ponosi albo w jedną albo w drugą stronę...jak jestem zazdrosna on zawsze wie, bo wtedy jestem pełna ironii i jak on mówi "zgryźliwości" ale tak sobie myślę, że przez to że się angażuję, bo jak coś zaczynam myślę że należy dać z siebie wszystko, to on ma nade mną przewagę i świadomie lub nie czasem ją wykorzystuje

Gość eksy
karo - zgadzam sie w 100%! fajnie jak facet swiata poza Toba nie widzi...jest wtedy tak cuuuuudnie , tylko żeby to trwało jak najdłużej :)

Gość odpowiedź na pytanie
Myślę, że nie macie racji! Te byłe to część ich przeszłości, dla mnie jest to bardzo dziwna sytuacja, gdy wymagacie, aby Wasi partnerzy kasowali zdjęcia z byłymi. To brak szacunku dla nich i ich związków. A do tego schizy nowej dziewczyny w 1,5miesięcznym związku, to już przesada! Zadusicie ich swoją natarczywością i zaborczością. Ja także jestem w związku, zdjęcia jego byłej są w pudełku (pokazywał), pewnie na kompie, może w komórce, nie wiem, nie mam zamiaru sprawdzać. Ufam mu, a jeśli on nie doceni naszego związku, to się rozstaniemy i tyle. Nie porównuję się do niej, bo i po co? On jest ze mną, nie z nią. Zdrowego rozsądku życzę i więcej dojrzałości :-o

oj jak tak to wszystko czytam to aj ... nie jestem osoba ktora namietnie czyta cudze sms i przeklada komputer .. o zdjeciech na kompie wiem bo korzystam z jego kompa a folder jest na pulpicie jak juz pisalam to spytalam go co jest w srodku ... no i wyszlo .. a z telefonem .. ehh wiem ze nie powinnam czytac ale tak to jest jak ma sie cholerne przeczucie ...

Gość eksy
to przeszłość do momentu aż przeszłość nie stara się być teraźniejszością lub przyszłościa...

Gość Karo*
"Odpowiedź na.." no cóż tylko pogratulować Tobie tolerancji. W paktyce myślę jednak,że 90 % kobiet jest zazdrosna o eks. Nie wiem,ale ja nie znam ani jednej dziewczyny,która nie byłaby choć trochę zazdrosna. To samo mężczyźni,też często są zazdrośnikami chociaż często potrafią swoje uczucia ukryć.