Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmurka

jego eks

Polecane posty

Gość Karo*
"eksy" dobrze napisała.. czy to w porządku jeśli przeszłość rządzi w tere to nie fear.

Gość eksy
mnie jeszcze przvszło do głowy że żeby być tak bardzo bardzo pewnym swojego partnera to trzeba z nim trochę przejść życiowych zawijasów a i tak myślę że gdzieś pojawia się takie małe ale... a jak się znajdzie takie zdjęcia czy smsy to ma się prawo do dużego ALE..

Gość eksy
nie mówię o zdjęciach które zaszły już kurzem....

Gość Karo*
No właśnie nie chodzi o zdjęcia,które zaszły już kurzem.

Gość eksy
mam nadzieję hmurko że wyjaśniłaś sytuację i już się nie masz czym martwic :)

Gość Karo*
Chmurko odezwij się :-)

wyjasnilo sie ... zdjecia skasowal a jesli chodzi o smsy to nie pytalam .. zreszta sprzedal tamten telefon wiec ich tez juz nie ma ... no i oczywiscie powiedzial ze jest ze mna a nie z nia .. i ze nie mam sie czym martwic itp ... ulzylo mi troszke ale obawy wciaz mam .. pozyjemy zaobaczym .. dzieki wszystkim za cieple slowa :*

Gość eksy
super, bardzo się cieszę, nie obawiaj się bo będziesz się nakręcała niepotrzebnie, uwierz że jesteś kochana to cudne uczucie i nie wszyscy mają tyle szczęścia :)

Gość Asteroida24
witajcie moje drogie,i prosze bez żadnych komentarzy które by mogły mnie załamac,juz dosć jestem..Moj ze swoja nie jest 2 lata,a my ze soba jesteśmy 1,5 roku..Skonczyl z nia prrzynajmniej tak mi mowił,bo była w ciazy i usunela dziecko bo studia byly dla niej wazniejsze i to go podłamało..I nie mógł juz z nia być..Ja mam 29 lat on ma 31...mowi o swojej do mnie milosci ludzie tez mowia ze widac jak mnie kocha..ALE MOJE DROGIE znalazłam eski od jego ex całe 127 i co?nie żedne łze tylko typu jestes moim calym zyciem,tak kocham,kocham...I do tego nawet nie zmienił nazwy ..Miał zapisane aniołek...do tego sa znajomymi ponieważ uważa ,że nie trzeba zrywać znajomosci skoro sie konczyu zwiazek..U ze ona jest w szczesliwym zwiazku..Powiedział ze je usunie dla świetego spokoju...Nawet do mnie zadzwonił i powiedział ze jest w trakcie kasowania esków..Pozniej ssie spotkalismydawal mi komorke do reki i powiedział..MASZ SPRAWDZ,CIEKAWE CZEGO SIE NOWEGO CZEPISZ,TE ESKI DLA MNIE NIC NIE ZNACZYŁY...ja nie zajrzalam powiedzialam ze wierze....za tydzien musial gdzies wyjsc korcilo mnie zajrzec...A tam cale 127 eskow z ta roznica że ,stało ejj imie ,ale juz nie aniołek...mamy za 2 miesiace razem zamieszkac,chce miec ze mna pozniej dziecko...Ale zaczelam miec watpliwosci i to wielkie...Pomóżcie...co myslicie...dziekuje za wszelka pomoc