Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmurka

jego eks

Polecane posty

do Eksy .. najchetniej powidzialbym mu o tym wszystkim ze nie wiem co myslec itp .. ale nie chce sie powtarzac .. bo on mi juz kiedys powiedzial ze ONA nic dla niego nei znaczy itp a tez nie chce byc osoba ktora bedzie mu wiercic dziure w brzuchu o jego byla ..

Gość eksy
szczerze? wolałabym się powtórzyć niż męczyć z domysłami które jak napisała Paulina pewnie są zbiegiem okoliczności, a On zrozumie Twoją niepewność i chętnie jeszcze raz powie Ci jak bardzo Cię kocha i chce mieszkać z Tobą, i jeszcze raz KOBIETO UWIERZ W SIEBIE! nie byłby z Tobą gdybyś go nie pociągała! _____________________________________________ 61. Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu trafiła się kobieta piękna, inteligentna i wykształcona

Gość Karo*
Zrób z nią porządek (żeby nie zaśmiecała Twoich myśli ) i tyle ;-) być może to "zrobienie porządku" to będzie rozmowa z nim o tych zdjęciach np. Powiedz szczerze,że one Ci przeszkadzają i tyle. Byłam kiedyś z chłopakiem,którego eks też wydawała mi się śliczna... porównywałam się z nią często ...ona przy tym zawsze wydawała mi się ładniejsza... Oni mieli dziecko razem.. więc i kontakt mieli ze sobą.. to było dopiero..

Gość eksy
Karo - Ty to też masz zdrowie ;)] Chmurko - daj znać koniecznie :) trzymam kciuki!

Gość eksy
ja się ostatnio wściekłam...była mojego faceta wróciła z zagranicy i nie byłoby w tym nic strasznego, bo nie wątpię w jego uczucia ani to że chce ze mną być ale....on przypadkiem ją zobaczył na ulicy, z daleka...tak go to wyprowadziło z równowagi że całe popołudnie nie mogłam się z nim dogadać, siedział milczący, odpowiadał tak, że nie chciało mi się do niego więcej odzywać i też się wściekłam. Jego reakcja była dla mnie zadziwiająca! nie wiem czy wyprowadziło go z równowagi to nagłe spotkanie czy......tu można włożyć wiele różnych domysłów...

Gość Karo*
A długo już jesteście razem ?

Gość eksy
cieżko powiedzieć :P hehehe do dziś nie ustaliliśmy właściwie od którego mementu jesteśmy razem to tak bardzo płynnie poszło...znamy się od jakiś 5 lat ale jako para to będzie już z 1,5 roku, a ona to daleka przeszłość

Gość Karo*
Eee To co Ty przeżywasz dziewczyno ? :D

Gość Karo*
Chciało by się chciało... :-)

Gość eksy
dokładnie, wejść wszystko pooglądać (no może nie wszystko :P) i mieć pewność! Karo - mam złe doświadczenia z facetami, między innymi byłam zdradzana, więc w takich sytuacjach zapala się czerwona lampa i pytania... po tamtej akcji niby mnie upewnił że mam się nie przejmować i tylko ze mną chce być, ale to i tak zastanawiające...poza tym nie wiem czy się do niego odezwała czy nie...a różnie mogło być... hm... chyba go o to dziś zapytam :P

Gość Karo*
że też te eks wydają nam się (lub są ) zawsze takie atrakcyjne.. Dziwne nie ?

Gość Karo*
Twój teraźniejszy Cię zdradzał ??? :( współczuje to raczej przykre doświadczenie :(

Gość eksy
hmurka - ja swojemu facetowi wiercę dziurę o wszystko! nawet jak nie chcę i męczę się kilka dni to i tak w końcu mówię mu co mnie gryzie a on albo mnie nazywa głuptasem albo się wkurza że ciągle mam głupie myśli (bo jestem zazdrosna!) ale w efekcie wole tak niż się truć, a czasami jest i zabawnie, no i jak miło się godzić :P

hej! rozumiem Twoje obawy, mam prawie identycznie:) do teelefonu nie zagladałam...bo 2 razy przetrzepałam facetowi telefon no i znalazłam to czego szukałam... my jestesmy niestety krótko

Gość eksy
karo - nie nie nie! mój były mnie zdradził (wiem o jednym razie ale za to bardzo płodnym) chodź podejrzewam że mogł zdradzać mnie częściej (dla mnie i pocałunek to zdrada to mam na myśli mówiąc częsciej) - jak się dowiedziałam to mu nie wybaczyłam i w tyłek kopnęłam. Ale to gdzieś w środku zostaje takie doświadczesnie i jesteś czujna mimo woli

Gość smokyyy
mam podobną sytuację, mój obecny facet nie jest ze swoją ex od ponad roku a nadal ma jakieś jej zdjęcia w komputerze :( co gorsza na samym początku naszej znajomości wspominał o niej, na początku nie zwracałam na to uwagi, ale po pewnym czasie zaczęło mi to przeszkadzać...i zapytałam czemu mi o niej mówi. Odpowiedział, że porównuje mnie i ją i powiedział, że to jego zdaniem normalne... :o moim zdaniem po takim okresie czasu od rozstania powinien o niej zapomnieć, czy się mylę? Powiedziałam, że nie mam ochoty o niej słuchać i od tamtej pory ani razu o niej nie wspomniał, ale i tak nie mogę przestać myśleć o tym, że on nadal może coś do niej czuć :( powiedziałam mu o swoich obawach i powiedział, że tylko ja się teraz dla niego liczę, że jest szczęśliwy ze mną itd. Ale i tak cały czas mam wątpliwości :(

Gość Karo*
Wiesz nie musi Cię ktoś zdradzić,żebyś była czujna i zazdrosna.. wystarczy popatrzeć co się dzieje wokół nas.. wśród znajomych... MASAKRA :(

Gość Karo*
Swoją drogą to porównywanie partnerek wydaje mi się dziecinne. Nie uważacie ? Wiadomo ,że takie rzeczy ranią a po co ranić kogoś kogo się kocha ??? Gówniarze tak robią między sobą.. porównują.. np. która lepsza w łóżku :o

Gość smokyyy
faceci to wieczni chłopcy, nie oszukujmy się. Mówią jedno a robią drugie, smutne ale prawdziwe :(

Gość eksy
eksy są straszne...czają się tylko i czyhają na wasze potknięcie, kłótnie żeby szybciutko go pocieszyć...oczywiście dramatyzuję ale różnie może być, i trza mieć oczy do okoła głowy mój były mnie porównywał też już wspominałam...porównywał to póki...zmieniłam faceta jak tak robi to drań i cham i nie liczy się z Twoimi uczuciami, Potem się okazało że cały czas o niej myślał a to nie fajne. porównywanie to dziecinada. a macie jakieś pomysły żeby radzić sobie z eksami? sprawdzacie swoim facetom tel i maile?

Gość N I E Z A L E Ż N A
wlasnie, jezeli facet ma foty bylej w kom to co o tym sadzic? jak myslicie kochane?>

Gość eksy
goha jak jesteście krótko to się zastanów...2 razy znalazłaś? ja to bym się zamęczyła w dochodzeniu co robiły esy od niej w jego telefonie!

Gość smokyyy
Nigdy nie przeszukiwałam tel swoich facetów ani maili :) może to błąd bo dużo wcześniej zakończyłabym bezsensowne związki

Gość smokyyy
właśnie, zdjęcia, smsy..chyba jednoznacznie świadczą o tym, że jednak ta osoba jeszcze siedzi mu w głowie... nawet jak się zarzeka, że już nie myśli, to mówi to tylko po to, żebyśmy dały mu spokój :P

Gość eksy
przyszedł mi do głowy szatański pomysł...i ryzykowny... ma jej foty w telefonie? wykasować je i zobaczyć czy coś powie! przybiegnie z krzykiem?? "a co się wkurzasz przecież mówiłeś że ich nie oglądasz" ??