Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmurka

jego eks

Polecane posty

Gość eksy
smokyyy - chyba masz racje też nie przeżyłabym gdybym znalazła coś takiego...tylko że ja nie sprawdzam, błąd?

Gość smokyyy
haha :) świetny pomysł

Gość Karo*
Ja nigdy nie pozwalałam tym "eks" wchodzić z butami w nasze życie. Tzn. podświadomie sobie wmawiałam,że nie dam jej (pannie x) satysfakcji z tego,że jestem zazdrosna. Jeśli były jakieś sytuacje to dawałam od razu i konkretnie do zrozumienia,że trzymanie zdjęć.. posiadanie numeru do eks czy inne takie rzeczy są dziecinne i absolutnie nie męskie ;-) A na punkcie swojej męskości to oni wszyscy Ci nasi mężczyźni są wrażliwi .

Gość smokyyy
eksy- to chyba kwestia dobrego wychowania, że nie grzebiemy w cudzych telefonach, komputerach itd.. w sumie dziwnie bym się z tym czuła, choć nie ufam facetom za grosz i z reguły jestem ostrożna. Mój obecny (a może już niedługo były? :)) nie pokazał mi zdjęć swojej ex, ale będąc u niego zauważyłam folder ze zdjęciami podpisany MIŚ :o i wczoraj go zapytałam co to za zdjęcia jego ex, powiedział, że jego i między innymi jej :o no ku*wa myślałam, że mnie coś trafi.. już nie wiem co mam robić :( jesteśmy w sumie krótko ze sobą, bo 1,5 miesiąca i może powinnam jeszcze poczekać, ale te myśli już mnie dobijają

Gość eksy
karo - Ty to twarda jesteś..mnie to by od razy poniosło. po męskości mówisz pojechać...hm...może to i jakiś sposób...macie jeszcze jakieś pomysły?

Gość eksy
smokyyy - jak długo nie jest z tamta? i jeszcze miś podpisane? do Ciebie tez mówi "misiu"?

Gość smokyyy
nie jest z nią już ponad rok.. do mnie mówi MYSZKO, SKARBIE, SŁONECZKO nie no litości....

Gość eksy
ciiiiii spokojnie, żeby nie było że Cię nakręcam....traktujesz go poważnie? bo wiesz, wydaje mi się że takie poważne podejście do związku robi się z czasem i może wtedy to wywali?

Gość smokyyy
sama się zastanawiam czego oczekuje od tego związku, w sumie ten facet jest trochę "nieogarnięty"... ma specyficzne podejście do życia. Zastanawiam się czemu kobiety po rozstaniu pozbywają się wszystkiego co dotyczy ich exów a faceci nie

Gość Karo*
Jeżeli zwróciłaś facetowi uwagę,że coś Ci przeszkadza.. zdjęcia w telefonie zdjęcia na kompie smsy... itd to powinien to usunąć. Jeśli tego nie zrobi to coś tu śmierdzi ...:(

Gość eksy
nie wiem czy się pozbywają, niektóre rzeczy zostają, ja mam zdjęcia mojego eksa ale nie na moim kompie heh nie dlatego żeby mój facet nie znalazł, wtedy korzystałam z innego, ale teraz sobie myślę że przy najbliższej okazji je przejrzę i wyciągnę tylko te na których jestem sama, resztę wyrzucę, bo po co mi one? misia oddałam siostrze, zostały jakieś drobiazgi ale po 1. nie wiem gdzie są a po 2 natykam się na nie ewentualnie przypadkiem, świadomie nie wracam do tego co było

Gość smokyyy
mój powiedział, że skasował zdjęcia bo teraz ma mnie, ale jakoś w to nie wierzę... postaram się to sprawdzić następnym razem kiedy będę u niego, ciekawe co powie jak mu każę pokazać swoją galerie zdjęć.. :)

Gość Karo*
No chyba,że w roztargnieniu zapomniał i powie do Ciebie och kochanie przepraszam zapomniałem już już kasuję...

Gość eksy
przeczytałam kiedyś że faceci są zazdrośni o ewentualnych rywali "tu i teraz", bo zakładają że po nich ktoś będzie, a kobiety o przeszłość, bo zakładają że są tą ostatnią więc wkurzają się o poprzedniczki

Gość Karo*
Ja też gdzieś mam zdjęcia eks ..nawet nie wiem gdzie.. gdzieś się walają.. Szkoda mi ich tylko dlatego, że są z fajnych wczasów i tyle reszta mnie ne interesuje ;-)

Gość smokyyy
Owszem też mam zdjęcia swoich eksów, ale na płytach, nie w komputerze, tutaj tylko trzymam zdjęcia do których wracam i je oglądam

Gość eksy
hahahahahahaha i teraz wyszło że wszystkie mają zdjęcia swoich eksów !!! hahahahahaha

Gość eksy
dziewczyny...a może nie potrzebnie się tak wkurzamy o te zdjęcia? może wcale do nich nie zaglądają? może skasowali skoro tak zapewniają? już się sama gubię :P

Gość smokyyy
może i nie zaglądają, w końcu oni myślą inaczej niż my.. rzeczy, które są ważne dla nas, zupełnie nie są ważne dla nich

Gość Karo*
Telefon to osobista rzecz, ja mam w nim zdjęcia osób najbliższych. Na kompie też osób najbliższych.

Gość eksy
wiecie co w eksach jest najgorsze? ze one czasami się kreca w koło nich tylko dla zabawy , zeby zobaczyc czy gdyby chcialy wrocic to by mogly, i wprowadzaja zamęt niepotrzebny

Gość marokanski sklep
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Odrobina egzotyki, dla Ciebie, domu i ogrodu .... www.marokostyle.com

Gość smokyyy
mój nie ma żadnego kontaktu z ex na szczęście. Przyznam się, że sama kiedyś dla zabawy zaczęłam się kręcić za swoim exem,, wiem że to głupie, ale zrobiłam to po to żeby zaspokoić swoją próżność

Gość smokyyy
nie, był sam, ale i tak się nim zabawiłam, bo nie miałam zamiaru do niego wracac

Gość eksy
dobrze że jesteś tego świadoma, to już połowa sukcesu. zobaczymy jak sobie hmurka poradzi

Gość przechodziłem obok więc piszę
Kurczę, dziewczyny, na jakich niedojrzałych facetów niektóre z Was trafiają. ja sam facetem jestem i wiem jedno: KOBIET SIĘ NIE PORÓWNUJE. to krzywdzące. w moim przypadku była jedna, związek to był burzliwy, ona gburowata, zostawiła mnie dla innego (co jest rodzajem dupodajstwa, nawet jesli nie bylo do czasu zerwania seksu , buzi i innych takich tam). teraz mam drugą, jest super. z tamtą nie chce miec nic wspolnego, nawet kolezenstwo nie jest mozliwe, zawiodlem sie na niej jako na człowieku, przekonalem się, że dobrym człowiekiem NIE jest. Po co mi ona? gdzies na dnie, na jakich płytach czy w pudełkach moze zostały jakies zdjęcia, ale to po prostu si.e tego nie pamięta. oddałem jej zdjęcia które miałem gdzies na wierzchu, rożne rzeczy-niech z nimi robi, co chce. to, co zostalo u mnie w dou, to tylko przez zapomnienie, nieuwage. no i nie będe przeciez podejrzewac obecnej dziewczyny o jakies romanse jedynie na tej podstawie, ze tamta wycięla mi taki numer. ta obecna jestbardzo mądra, ufam jej i w ogóle. i mam nadzieję, że nam sie uda, chociaż tak naprawdę nikt nie wie, co będzie za 10, 20, 30 lat. jak się nic ie zmieni, to wiem, ze będzie idealnie.

Gość eksy
wczytałeś się może w temat? dziewczyny podają konkretne przykłądy czyli zdjęcia i smsy w telefonie, to też można wyjaśnić "zapomnieniem"?