go-for-it 0 Napisano Październik 23, 2009 powiedzcie mi prosze, ile czekalyscie na okres po zalozeniu spirali? dzieki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Październik 23, 2009 Zamiast normalnego okresu pojawi się u ciebie plamienie, które będzie trwało nieco dłużej niż okres. Powinno pojawić się w normalnym terminie okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
go-for-it 0 Napisano Październik 23, 2009 hmmm...plamienie sie pojawilo, owszem, w terminie okresu, ale poprzedzone silnymi bolami podbrzusza i trwalo tylko jeden dzien...nie jestem w ciazy, bo robilam 2 testy w odstepie 3 tygodni od siebie, a okresu jak nie bylo, tak nie ma...moze ktos inny ma podobne doswiadczenia za soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkładkowaa Napisano Październik 24, 2009 ja po założeniu wkładki miałam 2 miesiączki, a teraz już około tygodnia temu miałam dostać i nic. testu jeszcze nie robiłam i obawiam się ciąży. Dodam że po ostatniej @ mialam jeszcze plamienie. a teraz Nic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
go-for-it 0 Napisano Październik 24, 2009 czy pierwsza miesiaczke dostalas w terminie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkładkowaa Napisano Październik 25, 2009 ja wkładke miałam zakładaną po ciąży a przed pierwszym okresem. Dopiero po założeniu dostałam pierwszy okres po urodzeniu dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
go-for-it 0 Napisano Październik 27, 2009 dostalam okres dzis:).11 dni spozniony. ale jest! dzieki za wsparcie wkladkowa i trzymam kciuki za ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkładkowaa Napisano Październik 27, 2009 To fajnie że już się nie martwisz:) Ja dzisiaj robiłam pierwszy test i jestem troche spokojniejsza ale okresu jak nie było tak nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach