Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katujesiemyslami

Co o tym myślicie,ja nie wiem co mam sadzic,macie tak?

Polecane posty

Gość pomaranczowa kafeteriuszka
heh:) wolalabym zalozyc klub normalnych kobiet z dystansem, ale coz widac dany jest mi inny los.. :P

hahahaha więc jak w prawdziwym klubie czarownic możesz nam powiedzieć jaki masz problem :) ja już wiem, dziewczyny nie, i ja już mam pytanie - wasz związek to związek na odległość?

nie wiem czy isc jutro na silownie.niby nie mozna tak codziennie, ale kurcze musze zrzucic pare kg... mi tez dziwnie. bez perspektyw na jutro :( odliczam tylko dni do spotkania z moim ukochanym. jeszcze rowno tydzien....

musze sie za siebie wziać! jutro ide do teatru, czas najwyzszy sie odchamic, obicuje sobie dzienny spacer i wiecej cierpliwosci...

macie czasami tak, że piszecie z swoim lubym i macie wrażenie że coś jest nie tak? takie przeczucie, że pisze jakoś inaczej, albo sama nie wiem...a potem gadacie przez tel i wydaje się że wszystko w porządku? jak zwykle?...a potem znów jakoś dziwnie w smsach?

cytrynka- ja jestem :) eh z moim lubym bede za 3 dni! :) a co do Twojego pytania- czasem mam wrazenie ze jesli chodzi o smsy pisze od niechcenia bo wie, ze musi pisac srednio co 1-2h.... i pisze takie oklepane wiadomosci ehh.... ale jeszcze nie mialam przeczucia zeby coś kombinował.. a jak Ty masz cytrynkaa?

ja nie mam przeczucia że On kombinuje tylko...ehh...jest dziwnie, sama nie wiem...jak by był oschły, czy niezadowolony że piszę, a jak milcze pyta czemu sie nie odzywam. Albo czasami wydaje mi się że odpowiada jak by był zły na mnie, albo jak by tracił do mnie cierpliwość ehh..

to nie zwykły problem, ja już nie daje rady, nie mam siły :(... a dla niego chyba i tak jestem na szarym końcu....przecież trzeba zbawić świat prawda?

ekhm... juz wkrada sie urok zwiazku na odleglosc. NIE DAJCIE SIE!!!!!! przeciez to chwilowe smutki, dacie rade, jeszcze troszke.. milosc i chec bycia razem jest najwazniejsza co sie stalo?

Dooooooberek:D Kurczaczki nbie bylo mnie pare dni,.......nawet wiecej niz PARE:P No ale powrocilam, cala i zdrowa:D Kurcze, troche mam do poczytania.....pozniej to nadrobie:D

Na wstepie zaznacze,ze nie zostawilam Was!:* katuje -- hehe widze,ze chcesz zmienic kreacje na slub....dlaczego?Co Ci sie w nniej nie podoba,ze w ostatniej chwili szukasz nowej???:P Ja juz sobie upatrzylam tlyko musze zgubic pare kg.bo przytylam:/ aaa juz doczytalam,ze inaczej wyglada na fotce sukienka a inaczej na Tobie...dlatego ja nie zamawiam przez internet!!!!! I co...wyslal Ci w koncu fotki???? Mnie sie wydaje ,ze albo je wykasowal i zwleka albo nie chce mu sie dac ich do kompa i wychodzi z Niego len:P Masz zakwasy z silowni??;)Ja od jutra dietke stosuje i wiecej ruchu bo "zaposcilam" sie ostatnio buuu:P cytrynka witam witam:D hehe i czego mi tu zazdroscic?:P Wnet zamieszkacie razem i az bedziesz miala Go (czasami) dosc :P:P:P:P Noo mozesz do Nieh\go wpasc i zaopiekowac sie Nim:) Podobno oklad z mlodej piersi pomaga:P:P Widze,ze szukasz pracy.....no walsnie jak tu mozna zdobyc doswiadczenie jak pracodawcy szukaja kogos z doswiadczeniem!!! Poroniona jest polityka Polski:P Musze dac Ci porzadnego kopa w dupe bo widze,ze masz dola i musisz z Niego wyjsc...o jakim zakonczeniu swojego zwiazky\u piszesz?:P Tak jak pisala katuje,ze jakies nieporozumienie wystapilo i jak spotkacie sie to wyjasnicie sobie wszystko bo przez sms-y nie dogadacie sie bo ta forma komunikacji sluzy do napisania krotkich wiadomosci typu "bede tu i tu o tej i tej godz " Kobiety przybije piatke bo ja tez mialam (moze nadal mam??:P) kryzys i tu przytocze slowa katuje "ja tez ostatnio mialam taki kryzys! narzekalam, klocilam sie z rodzicami, plakalam wieczorami, tesknilam za ukochanym nieziemsko i popadalam we frustrację." podpisuje sie pod te slowa:(

nooo w komplecie:D Kurcze.....sciagnelamc jakies gag NOWE GADU GADU build 10102 I NIE MOGE SIE POLAPAC W NIM ZDEDCZKA. MIALAM WCZESNIEJ INNE ALE NIE MOGE JE W NECIE ZNALEZC MIALAM 7.6.0 I BYLO BARDZO DOBRE A ZAINSTALOWALAM NOWE BO OGOLNIE MAM NOWY KOMPUTER WIEC.....:p joooj sorki za capsa:/